Fantom KS 7500 Kahve Makinesi Yorumları

Fantom KS 7500 Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2014
    küçük ve başarılı

    Ürün gerçekten başarılı. Az yer kaplıyor. Cam hazneli olması da sağlık açsından iyi. Fiyat performans ürünü diyebilirim. Teslimat 4-5 gün sürüyor. Acelesi olanlara duyrulur. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2014
    başarılı

    bu ürünü, 2 gün önce satınaldım. dün itibariyle elime geçti. akşam denedim. iflah olmaz bir Türk Kahvesi tutkunu olarak; ürünü gayet başarılı buldum. daha önce başka bir marka kullanıyordum. ama bu ürün çok daha iyi. üstelik cezve kısmının cam olması, sağlık açısından oldukça avantajlı. Türk Kahvesi severlere tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2013
    fiyatına göre çok iyi

    piyasadaki muadillerine göre oldukça ucuz ve fazlasıyla kaliteli haznenin cam olması sağlıklı pilastik ürünler gibi uyduruk değil herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2013
    Kesinlikle harika...

    Satış pazarlama sektöründe çalışıyorum, bir müşterim için hediye olarak aldığım bu ürün gerçekten verilen parayı hak ediyor. Tek tavsiyem, cam gövde olduğu için hassas davranmanız gerektiğidir. Teşekkürler Hepsiburada.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fantom KS 7500 Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fantom KS 7500 Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat