Livin LV-751 Elektrikli Cezve Yorumları

Livin LV-751 Elektrikli Cezve yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2017
    ??MUHTEŞEM

    huyunu öğrenmek icin bir kere kahve yapmak yeterli. suyun.şekerini ve kahvesini birseferde koy karıştır. hemen kaynıyobzaten. düğmeyi kapat kabarınca. köpüğünü al. dügmeyi ac. bir tasım daha yükselsin tekrar kapat ve koy fincanlara. şuan haptığım kahvemi yudumluyorum harikkaaa... boll köpük muhtesem. fakat ben büyük fincan seviyorum. ikibkiseye dolu dolu yeterr. muhtesem. ısrarrla öneririmm. (bir günde elime ulaştı)..... daha ne diyeyim

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2017
    Fiyata göre iyi

    Anneme aldım, memnun kaldı Tavsiyem 5 fincan yapıyor diye 5 fincan yapmayın en fazla 4 yapın çünkü kabarınca taşma yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2017
    Hepsiburada harika....

    Kahve hemen oluyor yalnız bol köpüklü yapamadım açıklamayı okuyunca çok güzel kahve yapıyor. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim. birde kargo bedava olduğu için aldım memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2016
    kullanışlı

    kahve yaptık denedik. Gayet güzel..

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2016
    Beş Yıldız

    iş yerinde çay ocağına aldım kahve yaptık hemen gelirgelmez.3 fincanda köpüklü çok güzel kahveler oldu işini başarıyla tamamladı.bu paraya bedeva.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2016
    Teşekkürler

    Ürün işimi görüyor memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2016
    İş görür

    Fiyatına göre performansı çok iyi... Gayet iyi kahve yapıyor... Tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2016
    Teşekkürler Hepsiburada

    Teşekkür ediyorum hepsiburada ya zamanında gönderim için ayrıca Livin Elektrikli Cezve de gerçekten çok iyi bir ürün daha yeni almamıza rağmen eşim kaç sefer kahve pişirdi tekrar söylüyorum Teşekkürler....

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2016
    Gunluk kullanima uygun.

    Fiyat da iyi.Zaten hediye geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2016
    Hediye olarak geldi.

    Ürünün görüntüsü güzel, kablosu uzun tek eksiği tutma kolunun katlanmaması bu sebeple boşta dururken biraz fazla yer kaplayabiliyor. Arçelik tost makinasının yanında hediye olarak geldi, fiyat / performans olarak herkesi mutlu eder.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2016
    uygun fiyatlı cezve

    Hediye çekimle satın aldım. Ürün güzel ve ucuz. Pratik iş görür. Kablosu yeteri uzunlukta. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2016
    ÜRÜN KALİTESİ

    BU ÜRÜN YENİ BİR MARKA OLDUĞU İÇİN ÇEKİNEREK ALDIM . İLK DENEYİMİE GÖRE GAYET KALİTELİ BİR ÜRÜN DAHA ÖNCE BAŞKA BİR MARKA KULLANIYORDUM BANA PLASTİK KOKUSU VERDİĞİ İÇİN ÜRÜNÜ ATTIM. BU FİYATA BU ÜRÜN KAÇMAZ BENCE...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Livin LV-751 Elektrikli Cezve kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Livin LV-751 Elektrikli Cezve yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat