Kahve Dünyası Elektrikli Cezve Inox Yorumları

Kahve Dünyası Elektrikli Cezve Inox yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    4 yıldız

    Öncelikle ürün gayet şık, tasarımı çok güzel. Bunun dışında içi de dışı da çelik, bu bence ürünün en önemli en güzel özelliği sağlık açısından. Ancak öyle efsane köpükler beklemeyin derim (3-4 kişilik kahve yapıyorsanız). Ama 2 kişilikse yaptığınız kahve köpük tam kıvamında oluyor. Bir de eğer ürünü almaya karar verirseniz YouTube sayfasından bu markanın videosunu izleyip kahvenizi öyle pişirmenizi tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2019
    ürün çok kötü

    yazılan yorumlara bakarak bu makinede karar kılıp satın aldım ancaaak su ısıtıcısı olarak kullanılan 10 liralık kahve makinesinden hiçbir farkı yok. kesinlikle ama kesinlikle ürün bedelini karşılamıyor.kahveyi yarım dakika bile sürmeden hazır hale getiriyor ve taşırıyor. hadi bunları geçtim,yaptığı kahvenin tadı da yok. vereceğiniz paraya yazık, en ucuz makinayı alın aynı karşılığı göreceksiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2018
    Beş Yıldız

    Böyle bir ürüne ihtiyacım vardı araştırdım uygun geldi ama elime nasıl bir ürün geleceği hakkında fikrim yoktu.Başka ürünü gidip dükkanda eline alıp bakabiliyorsun ama bu ürün gerçekten şık ve kullanışlı kahvesi gayet güzel oluyor,bazı ürünlerde birden kaynattığı için çiğ falan oluyor denildiğini gördünm ama bunda öyle bir sıkıntı yok.Paket muntazam ve kargom gecikmedi.Ayrıca hepsi buradaya teşekkürler yine yüzümü kara çıkartmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2018
    Beş Yıldız

    hızlı kargo.hediye olarak kahve geldi memnun oldum.kaliteli kullanışlı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2018
    Tavsiye ederim

    Cezvede yapılan kahve oldukça iyi oluyor. Paketten birde kahve çıkıyor. Diğer pahalı ürünlere göre kahvesi çok daha iyi su haznesi vb olmadığı için her zaman taze su ile kahve yapılıyor temizliği kolay. Fiyatı uygun. Kargo hızlı. Memnun kaldım. Kahvedünyasında da kahve bu cezvelerle çok kavrulmuş kahve ile yapılıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kahve Dünyası Elektrikli Cezve Inox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kahve Dünyası Elektrikli Cezve Inox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat