Vestel Vanilya El Blender Seti Yorumları

Vestel Vanilya El Blender Seti yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.08.2020
    GAYET GÜZEL

    Olumlu yönleri: Oldukça güçlü Vestel marka bir blender seti rengi çok güzel modeli çok güzel ve her parçası ayrı bir işe yaradığı için ayrı ayrı almak yerine böyle set şeklinde almak benim çok daha işime geldi Tabii ki Fiyatına göre uygun bir ürün olduğunu düşünüyorum kalitesinden memnunum kapasitesi gayet yeterli aynı zamanda kabında ölçü olması çok işime yarıyor özellikle sütlü şeyler yaptığımda ölçüye bakarak daha rahat tarifler hazırla Ya biliyorum Kargo Gayet hızlı ve sağlam bir şekilde geldi çok yer kaplayan bir ürün olmadığı için ürünü her yere sığdırabilir yorum kutusuna atmadım kaldırırken hala kutusunda takılıyorum güzel bir ürün olduğunu düşünüyorum hem kalite hem model hem de fiyat açısından Beni tatmin etti

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2020
    memnun kalmadım

    Olumsuz yönleri: Çırpma sırasında etrafa sıçratıyor blenderi keskin değil pütürlü bırakıyor. Memnun kalmadım ve tavsiye etmem.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: ezme, doğrama, çırpma özellikleri iyi, fiyatı uygun, blenderını beğendim pütür bırakmıyor, temizlenmesi ve kullanımı kolay. Fiyat performans ürünü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) tek kelimeyle mükemmel

    Olumlu yönleri: Çok tereddüt ederek aldım ama beklentileri n üzerinde çıktı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2019
    .

    Olumlu yönleri: Çeyizim de almıştım bu rondoyu. Blendır rondo ve çırpıcı olarak cok basarılı tak çıkar kısmımları da kullanıslı . Bence fiyatına göre diğer markalara göre daha kaliteli. Almayı düşünen herkese kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.11.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Güzel kullanışlı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2019
    .

    Olumsuz yönleri: 4 aylık bir tecrübeyle söylüyorum ki maalesef hiç memnun değilim bir kere zaten rengini beyaz sipariş verdim ama gelen renk beyaz değil beazın hayatımda gördüğüm en değişik tonu yani. Çırpıcıları çok sallanıyor bıçakları yeterince iyi değil genel olarak 4 aydır blenderi kullanmamak için çoğu yemeği yapmıyorum diyebilirm yani

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.10.2019
    pratık

    Olumlu yönleri: annem için almıştım el tipi blender annem çorbalarda ve pürelerde çok kullanıyor bunu. Bıçağı paslanmaz çelik ürünü, aksesuarlar makinede yıkabilmektedir.700 ml lik ölçü kabı ile beraber satılıyor. Kullanımı pratiktir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.09.2019
    .

    Olumlu yönleri: Ben evlenirken aldım bu blender setini. Kullanıyorum çok ta memnunum. Vestel den beyaz eşyamı almıştım bu blender setini de bana hediye vermişlerdi. Gerçekten çok kaliteli. Her parçası çok çok iyi başarılı. Kesme, doğrama ve püre her türlü işlemi çok çok iyi yapıyor. Ben memnunum ihtiyacı olan herkese de tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: Annem çeyizim için almıştı ancak yalnız yaşadığım için evlenmeyi beklemeden kullandım. Yemek yapmaya yeni başladım da sayılabilir. Buna rağmen kullanımı çok rahat. Ayrıca çok hafif. Kolay çıkarılıp takılabilen parçaları var. Kek için çırpma çorba için karıştırma uçları da var. Sağlık açısından da önemli paslanmaz çelikten yapılmış. Temizlemesi kolay elde yıkama zorunluluğu yok bulaşık makinesindede rahatlıkla kullanabiliyorum. Tutarken elimden kaymıyor. Tutma yeri çok ergonomik, zaten annem beni tanıdığı için zor ürünler tercih etmezdi. Teşekkürler annem. Ben yeni alacaklara elindekileri değiştireceklere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2019
    .

    Olumlu yönleri: Mutfa?? çok seven biriyim. Ve mutfa??m da teknik malzemeleri makineleri kullanmay? çok seviyorum. ?mutfa??mda mikser olarak da Vestel Perilla Stand Mikser bunu tercih ettim. 10 kademeli h?z ayar? var. 5 lt çelik bir haznesi var. 2 lt hamur yapabilyorsun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.06.2019
    .

    Olumlu yönleri: Set olarak satıldığı için çok memnunum. Kolaylıkla çırpma karıştırma işlemlerini yapabiliyorsunuz, hız ve takılma hiç olmuyor. Çok titreme yapmıyor ve etrafı dağıtmıyor öneririm.

  • NI1 aracılığıyla, 01.08.2018
    Parasına göre güzel bir ürün.

    Parasına göre güzel bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 19.07.2018

    Mağaza iletişimi gayet iyi. Ürün bir günde elime geçti. Teşekkür ediyorum

  • NI1 aracılığıyla, 09.07.2018
    süper ürün. teşekkür ederim

    ürün hem özenli gem tarz. teşekkür ederim

  • NI1 aracılığıyla, 10.05.2018
    başarılı mağaza ve güzel ürün

    ürün gayet şık ve kullanışlı. ayrıca vestel ve yerli olması çok güzel.destekliyorum.

  • Media Markt aracılığıyla, 11.05.2016
    süper bir ürün

    Annem yillardir Vestel in farkli model blender setlerini kullaniyor. Çok memnun.Ürün çok sik ve kaliteli.Daha hafif ve sessiz motorunun olmasi, tutma gövdesinin daha ince olmasi sebebiyle süper bi ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel Vanilya El Blender Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel Vanilya El Blender Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat