Nokia 3 16 GB 5.0 İnç 8 MP Akıllı Cep Telefonu Mavi Yorumları

Nokia 3 16 GB 5.0 İnç 8 MP Akıllı Cep Telefonu Mavi yorum ve tavsiyeleri

(89 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    işlemci gücü düşük şarjı çok az gidiyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız bile hak etmiyor

    Telefon 5-6aylik iken kasmaya basladi. Şimdi de şarjı %40 civarlarında iken birden kapanıyor ve sürekli kasıyor. Galeriye gitmek için ortalama 5 dakika bekliyorsunuz. Bu fiyata çok daha güzel telefonlar var kesinlikle bulaşmayin

  • HepsiB. aracılığıyla
    Nokia 3

    Kullanmaya yeni başladım.görünüş itibari ile güzel ürün. Fiyatına göre kullanışlı.fotoğraf kalitesi 8 mp le rağmen güzel. Bu fiyat aralığında alınacak en iyi telefon bence.

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyatına göre çok iyi

    mağazada kullanmak için aldık fiyatına göre çok iyi ve kullanışlı sadece kılıfsız kullanmayın sabun gibi kayıyor elden :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.08.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) garanti neyi kapsar?

    Olumsuz yönleri: Arkadaşıma bu telefonu aldım.hediyede ettik fakat arka tarafın şiştiğini söyledi.Garanti kapsamında olduğuna güvenerek mesaj attım durumu izah ettim yazılan cevap; Konu: SC125005657 kodlu satış hakkında Merhabalar , teşhir ürünlerde pil garanti kapsamında değildir.İyi günler dileriz. tebrik ederim bunun adınada ticaret diyorlar birde .Valla tavsiye etmiyorum kardeşim.hakkımıda helal etmiyorum.Allah a havale ediyorum haklıysamda bu aldığı paralar da kesinlikle misliyle cebinden çıkar.Artık bu siteye de güvenmiyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.01.2021
    almayın

    Olumsuz yönleri: ürün arıza çıktı servis de sorunlu hoovere yaklaşmayın

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: ben bu telefonu babama aldım. Eski telefonu da nokiaydı ve tekrar nokia kullanmak istedi o nedenle bu cihazı tercih ettik. Normalde böyle akıllı telefon ve teknolojik ürünlere kolay alışamamasına rağmen hemen alıştı ve çabucak öğrendi. Kullanım yönünden çok kolay kaliteli ve uzun ömürlü bir telefon. Babam temel kullanımlar için kullandığından onun beklentilerini fazlasıyla karşıladı işlerini görüyor. Bizim gibi temel kullanımlar için tercih etmek isteyenlere tavsiye edebileceğim dayanıklı uzun ömürlü bir telefon.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: kardeşim akıllı bir telefon istiyordu fakat ayıracak çok bütçemiz olmadığından dolayı uygun fiyatlı sağlam ve günümüze uygun bir şey almak istedim. Bunun için nokianın bu telefonu çok doğru bir tercihti çok beğendi elinden düşürmüyor telefonu. Güzel bir telefon olduğundan dolayı tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.11.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Telefondan çok memnunum. 4 yıldır bir tane bile çizik olmadı, kılıf bulamadığım için kılıfsız kullanmama rağmen. 140 gram ağırlığından kaynaklı sanırım düştüğünde de zarar görmüyor. Tabiki yeni nesil androidler gibi değil ama nokia her zaman iyi işler çıkardı. Keşke daha güncel modeller de çıkarsa hemen alırdım. Şu anlık memnunum kaç yıl daha benimle olur bilemiyorum ama bozulacak gibi değil, tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 08.10.2020

    Bu fiyat bandında alınabilecek en ideal cihaz.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    Güzel telefon ama üzerine tv düştü

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    Evet evet evet

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    Ürünü anneme hediye olarak aldım telefonu mavi diye aldım arkası lacivert önü mavi çıktı bunun dışında herhangi bir sorun yok gayet güzel

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    Bu fiyata göre inanılmaz kaliteli bir ürün ve söylenen tarihten daha erken geldi. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 07.05.2020
    Fiyatına Göre Süper

    Tel direkt olarak Android 9 a güncelleniyor ve bu fiyata NFC li tel bulunmaz tşk

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2020
    Beş Yıldız

    Fiyat performans ürünü gayet iyi paranızın karşılığını veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2020
    beklediğimden iyi

    ürün 10 numara her işimi görüyor,pubg yi kasmadan fazla ısınmadan oynattı,full şarjda 1 günü çıkarttı,elimden düşmeei pek,menü kolay ve güzel,hemen güncelleme ile android 9 oldu,kargo hızlıydı,kısaca sorunsuz alışveriş oldu,tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2020
    Nokia Connecting Peoples

    Sorunsuz olarak geldi Nokia yazısını özlemişiz teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2020
    Düşünmeden alın

    Tereddüt ederek almıştım ama gerçekten bu fiyata en iyi cihaz diyebilirim. İstanbul reyon mağazasına da ayrıca teşekkür ederim güven sorunu yaşamıştım ama hiç bir problem olmadan ürünü aynı gün içinde kargoya verilir. Sadece hepsi jet kargo mantığını anlayamadım İstanbul içi normal kargo sürecinde geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2020
    Üç Yıldız

    f/p olarak değerlendirildiğinde iyi bir telefon. sadece arama ve mesajlaşma için kullanılabilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nokia 3 16 GB 5.0 İnç 8 MP Akıllı Cep Telefonu Mavi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nokia 3 16 GB 5.0 İnç 8 MP Akıllı Cep Telefonu Mavi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat