Nokia 3 16 GB 5.0 İnç 8 MP Akıllı Cep Telefonu Beyaz Yorumları

Nokia 3 16 GB 5.0 İnç 8 MP Akıllı Cep Telefonu Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(66 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    işlemci gücü düşük şarjı çok az gidiyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız bile hak etmiyor

    Telefon 5-6aylik iken kasmaya basladi. Şimdi de şarjı %40 civarlarında iken birden kapanıyor ve sürekli kasıyor. Galeriye gitmek için ortalama 5 dakika bekliyorsunuz. Bu fiyata çok daha güzel telefonlar var kesinlikle bulaşmayin

  • HepsiB. aracılığıyla
    Nokia 3

    Kullanmaya yeni başladım.görünüş itibari ile güzel ürün. Fiyatına göre kullanışlı.fotoğraf kalitesi 8 mp le rağmen güzel. Bu fiyat aralığında alınacak en iyi telefon bence.

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyatına göre çok iyi

    mağazada kullanmak için aldık fiyatına göre çok iyi ve kullanışlı sadece kılıfsız kullanmayın sabun gibi kayıyor elden :)

  • NI1 aracılığıyla, 07.05.2020
    Fiyatına Göre Süper

    Tel direkt olarak Android 9 a güncelleniyor ve bu fiyata NFC li tel bulunmaz tşk

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2020
    Beş Yıldız

    Fiyat performans ürünü gayet iyi paranızın karşılığını veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2020
    beklediğimden iyi

    ürün 10 numara her işimi görüyor,pubg yi kasmadan fazla ısınmadan oynattı,full şarjda 1 günü çıkarttı,elimden düşmeei pek,menü kolay ve güzel,hemen güncelleme ile android 9 oldu,kargo hızlıydı,kısaca sorunsuz alışveriş oldu,tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2020
    Nokia Connecting Peoples

    Sorunsuz olarak geldi Nokia yazısını özlemişiz teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2020
    Düşünmeden alın

    Tereddüt ederek almıştım ama gerçekten bu fiyata en iyi cihaz diyebilirim. İstanbul reyon mağazasına da ayrıca teşekkür ederim güven sorunu yaşamıştım ama hiç bir problem olmadan ürünü aynı gün içinde kargoya verilir. Sadece hepsi jet kargo mantığını anlayamadım İstanbul içi normal kargo sürecinde geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2020
    Üç Yıldız

    f/p olarak değerlendirildiğinde iyi bir telefon. sadece arama ve mesajlaşma için kullanılabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2020
    Beş Yıldız

    Fiyatına göre cok iyi bir

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2019
    Orta segmentte bir ürün

    Ürün gayet zarif güzel bir ürün. Tek sıkıntısı sarjının uzun süre gitmiyor olması ama idareli kullanan biriyseniz sorun yaşamazsınız. Onun dışında iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2019
    Beş Yıldız

    annem için aldım. gayet güzel ürün. satıcı da güvenli. teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2019
    Beş Yıldız

    Parasının cihazı

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2019
    berbat

    bu siteye her girişimde şu telefona yorum yapasım geliyor parasının değeri olmayan kamerayla işi olmayan sabırlı olan solak yada sağ baş parmağı uzun olanlar alsın ,rehber uygulaması bile yavaş telefonda

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2019
    Beş Yıldız

    Tsk ederim zamaninda ve sorunsuz geldi .

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2019
    guzel

    uyumlu ekran koruyucu yok bilin sisteden aldiklarinizda kapatmiyor ekranı ama telefon güzel gelir gelmez güncelleme yapıp android 9 a yükseltti performans arttı pili ise anlayamadım açıkçası çok mu gidiyor az mı gidiyor belli değil ama 1 saat 20 dk da yüzde 6 gitti iyimidir bilemem oda dur dururken yada pilin sarjlardan sonra kendine gelir mi bilmiyorum oyun olarak MOBA oyunları açıyor world of tanks oyununu düşük grafikte oynatabildi gelelim tasarıma tasarım muazzam güzel beyazını aldım sanki 2 bin TL'lik telefon kullanıyor gibiyim kamera idare eder kötü değil ama iyide değil sizi üzmez ben ekrana başka telefonun camını taktım onun için ön kamera biraz kapandı ama ona rağmen fena değil arka kamera iyi resimleri büyüyünce resimler bozulmaya uğruyor dediğim gibi güzel kamerası var fakat bi iPhone performansı bekleyemezsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2019
    Normal Kullanıcı

    Saf android yüklü içerisinde gereksiz yüklemeler yok. Telefon 2017 de çıkmasına rağman android son sürümüne güncelledi. Tepki süresi gayet iyi sosyal medya kullanımı ve günlük kullanım için ideal. Fiyat segmentine göre kamerası iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2019
    EN TEKNİK YORUM

    Cihazı dayıma aldım. Şimdilik sadece whatsap ve genel kullanım yapıyor sadece, öğretmeye çalışıyorum. Açıkçası çok pişman oldum aldığıma. Bu kadar kötü bir işlemci beklemiyordum. Sol taraftaki google haberler sekmesini açıyorum, aşağıya kaydırıyorum haber okumak için.. Ama aşağıya takıla takıla kayıyor. Aynı şekilde google haritalarda da sayfalar aşağı yukarı kaydırırken, takıla takıla gidiyor. Bu da işlemcinin berbatlığının sonucu. 2 yıl kadar önce çıkmış yeni nesil bir telefonda bu kadar kötü işlemci kullanılmasını anlayamadım şahsen.... Telefonun alttaki tuş takımının ışığı yok. Ve çizgileri çok belirsiz, fotoğrafta görüldüğü gibi değil. Bu yüzden sadece çok güçlü ışık ortamında görülüyor biraz. Onun dışında oda içinde filan, el yordamıyla basıyorsunuz. Oraya ışık koymamışlar. Keşke çizgiler belirgin olsaymış. Kamerası bana göre kötü. Gündüz iyi ışıkta nispeten iyi ama zayıf ışıkta yetersiz. Kamerayı ilk açarken bir hayli bekliyor telefon. Geç açılıyor. Rehbere tıklayınca bile biraz bekleyip öyle açılıyor. Uygulamalar ilk açılırken hep geç açılıyor. Anca önbellek oluşunca biraz daha hızlanıyor, o da öyle olur zaten.. Müzik dinlerken hoparlör sesi ne çok düşük, ne çok yüksek.. Orta karar.. Bu fiyata alınır mı? Kendime kesinlikle almam. Dayım basit şeyler kullanacak diye aldım. Ancak çok az daha fazla verip, bir başka model alsaydım keşke diyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2019
    her geçen gün

    kötü bir özelliğini farkediyoruz ,kamera sıfır

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nokia 3 16 GB 5.0 İnç 8 MP Akıllı Cep Telefonu Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nokia 3 16 GB 5.0 İnç 8 MP Akıllı Cep Telefonu Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat