Sony MDR-1A Gümüş Kulaklık Yorumları

Sony MDR-1A Gümüş Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 10.02.2022
    orjinal değil

    orjinal değil belki ama yinede idare eder,bu tip kulaklıklarda kaliteli orjinal deri kullanılmadığı sürece bu padler her zaman değişim isteyecektir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2017
    Süper ötesi

    Ben başka bir siteden çok uygun fiyata aldım. Parasının hakkını veriyor. İki kablosu, çantası da süper. Sony bu işi biliyor.

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2017
    kaliteli kulalık

    çok kaliteli bir kulaklık ses kalitesi mükemmel verilen parayı sonuna hak eden bir kulaklık 10 üzerinden 10 diyorum . alacaklara kulaklık almayı düşünenlere öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2017
    Sony Mdr1a/sq

    Çok şık bir ürün. 2 adet kablo ve taşıma çantası ile birlikte geliyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 25.03.2017
    Sony kulaklık

    En küçük bir sorun yaşamadım.

  • Media Markt aracılığıyla, 11.01.2017
    Mükemmel

    Avantajlar : Mükemmel tonda ses kalitesi,Kaliteli malzeme,Yüksek bas, ama asla abartmadan,Başınızı sıkmıyor, saatlerce müzik dinleyin,Taşıma çantası çok şık
    Dezavantajlar : Ses yalıtımı düşük
    Mağazada birçok farklı marka/model kulaklığı denedim. Deneyemediklerimi internet üzerinden araştırdım, yorum okudum. HD ses destekleyen bu kulaklık, özellikle müzik dinlemek, sinema izlemek için birebir. 'Bass'lardan 'tiz'lere her tonda mükemmel bir ses veriyor. FLAC gibi sıkıştırılmamış bir müzik formatı ile mp3 arasında dağlar kadar fark olduğunu bu cihazla duymuş oldum. Daha önce müzik değil, uğultu dinliyormuşum :)Yaşım itibariyle dışarda dinlemeyeceğim, büyük çoğunluğunu telefon ya da bilgisayar başında dinleyeceğim için bluetooth'lu modelini tercih etmedim. Ürünü kesinlikle tavsiye ederim. Yastıkları oldukça büyük ve rahat. Başınızı ağrıtmıyor ve sıkmıyor. Malzeme kalitesi yüksek; bunu kulaklığı elinize aldığınız andan itibaren hissediyorsunuz. Kutu içinden 2 kablo (biri mikrofonlu) ve deri/kumaş taşıma çantası çıkıyor. Olumsuz olabilecek tarafları ise, sesi dışarı kulak içi kulaklıklara göre fazla veriyor ve dışardan ses alıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 19.12.2016
    Hızlı kargo

    Sorunsuz ürün hızlı kargo teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony MDR-1A Gümüş Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony MDR-1A Gümüş Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat