JBL E55BT Kırmızı Kulaklık Yorumları

JBL E55BT Kırmızı Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(31 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    İnanılmaz Tasarım Hatası

    Ürünü şirketimiz yılbaşı hediyesi olarak sundu. Bir heves açıp taktım. Sesini çok beğendim. Baslar beyninizi yiyip bitirmiyor. Orta tonlar başarılı bir şekilde dinleniyor. Çalan enstrümanları ayırt ederek dinlemeyi seven birisi olarak bu kısmını tatmin edici buldum ancak kırılma noktası şöyle ki kulaklığın üst kısmında bulunan yastık çok yetersiz ve kafama baskı yaparak muazzam rahatsız ediyor. Daha önce bose ve marhall monitor kullandım ve kullanıyorum böyle bir rahatsızlık hissetmedim. Kel biriyim. JBL'in bu kulaklıkta kullandığı kumaş yapısı ve hemen altındaki sert plastik hissiyatının kafamda verdiği rahatsızlık kabul edemeyeceğim düzeyde. Dolayısıyla bana hediye edilen bu kulaklığı süratle eşime hediye ettim. :) Kendisi böyle bir rahatsızlık duymadığını söyledi. Kel ve belki koca kafalı arkadaşların almadan önce bir iki oran orantı incelemesi yapmasını tavsiye ederim. Yine de JBL devinin Bose ve Marshall'ın yaptığını yapmasını ve bizim gibileri mağdur etmemesini dilerdim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürünü dün sipariş verdim bugün öğlen elimde oldu. çok güzel, kaliteli, kulağı saran bir yapısı var. çok profesyonel bir dinleme yapmayacağım (basları tizleri iyi veya kötü vs.) ve sadece müzik dinlemeden keyif alacağım bir ürün.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.11.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Bas ve tizler çok ii

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2019
    Beş Yıldız

    ürün çok güzel şarj konusunda da çok süper tavsiye ederim ses çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2019
    Ürün kısa sürede kırıldı

    Ürünü aldıktan 3 ay sonra kulaklığın sağa sola dönmesini sağlayan küçük bir plastik parçası kırıldı ve kullanılamaz hale geldi. Servis garanti kapsamında tamiri veya değişimi kabul etmediği gibi ücretli olarak da tamirin mümkün olmadığını söyledi ve ürün öylece elimizde kaldı. JBL gibi bir firmanin daha kaliteli bir ürün üretmesini ve piyasaya sürdüğü ürünün ardında durmasını beklerdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2019
    gayet iyi

    Ürün beatslerle kapışacak derecede güzel ses veriyor. özellikle müzikten anlayan bireylerin daha da seveceğini düşünüyorum ayırt edici özellikleri var. Bass middle gibi... ama kafanızda durduğunda beats gibi estetik bir görüntünüz olmuyor haberiniz olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2019
    İYİ Kİ BU ÜRÜNÜ TERCİH ETMİŞİM

    Ürünü almadan önce jbl e65, sony vh700n gibi üst model ve fiyat olarak da yüksek bantda seyreden ürünleri teşhirde sunan mağazalardan birebir denedikten sonra aldım. -Nfc özelliği olmamasına rağmen dış sesin yalıtımı gayet iyi,dışa ses verme durumu da yok denecek kadar az. -Fiyat olarak üst rakiplerine göre gayet uygun fiyatlı -Ürünün tamamı üzerinden malzeme kalitesi üst seviyede,özenilerek üretilmiş bir ürün. -Problemsiz bağlantı kurulabiliyor,bez sargılı kablosu olması avantaj. -Telefon görüşme performansı gayet yeterli -Ses kalitesi bakımından teknik detaylarda da görüleceği gibi bunu performansa da yansıtan bir ürün,tamamen eşit ve kaliteli yüksek bir performansı var(bassı fazla verip tiz,mid vs performansı düşük değil vs.) -İlk başta 300-500 TL arası bir ürün bakarken,denemelerim sonrası bu bantdaki ürünlere vereceğim paranın boşa gideceği sonucuna vararark bu ürüne karar verdim. Kargolama da gayet sağlam,düzgün ve özenilmişti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2019
    Üç Yıldız

    kargo berbatı pazartesi spariş verdim öbür hafta salı geldi onun dısında su anlık her sey iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2018
    Kulak pedleri soyuluyor

    Bu ürünü yaklaşık olarak 8 aydır kullanıyorum sesleri çok güzel ama basları eksik kalıyor kulak pedleri soyuluyor ve rengi tamamen gidiyor ve dıştan kötü bir görüntüsü oluyor

  • NI1 aracılığıyla, 30.10.2018
    Olması gerektiği gibi

    Eksiksiz zahmetsiz alışveriş merkezi işte tam burası tebrikler

  • NI1 aracılığıyla, 12.09.2018
    Bass sevenler için güzel ürün

    Ürün malzeme kalitesi beklediğimden biraz düşük çıktı ses kalitesi olarak basslar gayet güzel ancak tiz sesler ve midler için aynı şeyi söyleyemeceğim. Fiyatına bakıldığında fiyat performans ürüne pek diyemem ayrıca üründe sesli asistan Google ve Siri yapamıyorsunuz. Ve ürün kulak üstü ve kulağı komple kapatmasına rağmen dış sesleri yani pasif gürültü engellemesi zayıf yüksek seslerde kolay kolay bir şey duymuyorsunuz ancak sesi biraz alçalttığınız zaman dış sesler direkt geliyor

  • NI1 aracılığıyla, 29.08.2018
    Çok iyi

    Gayet hızlı geldi ve ürün sağlamdı. Piyasadaki en sağlam kulaklıklardan birisidir, fiyatının da çok uygun olduğunu düşünüyorum, alacaklara tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 05.07.2018

    Aynı gün kargolandı, sağlam bir şekilde kargoyu teslim aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2018
    Kargo çöp

    3 gün önce verdim sipariş hala elime ulaşmadı aşırı kötu kargo aradım hep geçiştiriyolar

  • NI1 aracılığıyla, 25.05.2018
    Tek kelimeyle mükemmel.👍

    Mükemmel bir alışveriş oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2018
    Beş Yıldız

    Hızlı gönderi kaliteli ürün. Teşekkürler HB.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2018
    SÜPER

    Birincisi satıcı dan yana sorun yok pazartesi sabah sipariş ettim salı öğleden sonra ulaştı Ses kalitesi muazzam bas ve tizleri süper kulağınızı saran bir yapısı var ve rahatsız gözlğk kullanıyorum diğer kulaklıklar baskı yapıyordu ama bunda hiç yok neredryse süngerleri baya yumuşak

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2018
    Üç Yıldız

    Fiyat performans açısından iyi olduğunu düşünmekle birlikte eksik bir iki yanını listelemek isterim. * Plastik kısımları yarattığı sesten dolayı ara ara rahatsızlık vermekte. * Ses yalıtımı memnun edici bir düzeyde değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2018
    fevkalade

    20 saat şarj gidiyor . kablo ile şarj bitse bile kullanmaya devam. telefon görüşmesi yapılıyor ses karşı tarafa gidiyor ancak cep telefonu gibi değil biraz sesli konuşmanız lazım. malzeme kalitesi gayet güzel. jbl bu işin öncüsü. tavsiye ederim.ben profesyonel bir müzik dinleyicisiyim bass tiz mid hepsi çok iyi . müzik programı ile ayar çekmeniz halinda tadında yenmez. hayırlı olsun alanlara.

  • NI1 aracılığıyla, 29.10.2017
    özenli gönderim

    evet çok begendim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
JBL E55BT Kırmızı Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. JBL E55BT Kırmızı Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat