JBL E45BT Kırmızı Kulaklık Yorumları

JBL E45BT Kırmızı Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2018
    Kronik sorunlu mu acaba?

    Ürünün ses ve genel kalitesine sözüm yok ama başka bir yerden aldığım mavi renkli kulaklığın açma kapama düğmesi daha 2. aya girmeden kafasına göre çalışmaya başladı. Bazen açıyor bazen de açmıyordu. Allah'tan servis para iadesi için rapor verdi. Bir kaç yerden daha bu sorunu duydum. Kronik bir sorun olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2018
    Kulak pedleri deformeye uğradı

    Bu ürünü 7 ay önce aldım sesine diyecek bir şey yok ama pedleri renk attı artık eskisi gibi kulakları sıkmıyor ve gevşediği için dışarıya ses veriyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2018
    İki Yıldız

    4 ay önce kırmızı renklisini aldım. Ses kalitesi ve şarz süresi çok iyi. Ancak kulaklık pedleri deforme oldu ve en kötüsüde boya vermeye başladı. Değdiği her yerde kırmızı boya bırakıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2018
    Beklediğimden iyi çıktı

    Öncelikle belirtmeliyim ki ses konusunda ürünleri denemeden karar vermeyin. Herkesin müzik kulağı farklıdır. Ben bu ürünü bir elektronik mağazasında denemiştim ve sesi inanılmaz az geliyordu. Teşhir ürünü olduğunu ve kaç kişinin elinden geçtiğini varsayıyorum. Kablosuz kulaklık giriş modeli T450BT ergonomi ve estetik olarak bana hitap etmediği için bu modeli seçtim ve iyi ki seçmişim. Giriş modeline göre yastıkları daha kaliteli. Çizgisi biraz daha yumuşatılmış ve başlık kısmı deri. En önemlisi ses kısmına gelecek olursak hayran olunacak bir sesi var. Eğer dinlediğiniz müzik mhz olarak yüksekse gerçekten kaliteli sonuçlar alıyorsunuz. Fakat mhz kaliteniz düşükse o zaman kulaklığın yapacak bir şeyi olmuyor Basslar ve tizler gayet dengeli. Basslı müzikler dinlediğinizde bu +bass ürünü değil fakat ben burdayım elbette diyor. Ekolayzır ayarından da kişileştirebilirsiniz. İlk kulaküstü ve wireless kulaklığım. JBL gerçekten kalitesini fiyat performans olarak konuşturmuş. Rock, jazz, klasik, pop, r&b, elektronik, tekno, ne tür dinlerseniz dinleyin hepsine uyum sağlıyor ve temiz bir ses veriyor. Bilindiği üzere wireless kulaklıklar, kablolu kulaklıklara göre ses kaybı yaşandığını okumuşsunuz ya da duymuşsunuzdur. Bu kulaklıkla son seste müzik dinlerseniz, gece kulak çınlamasıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Günlük ihtiyacımı karşılamak için edindim ve gerçekten beklediğimden güzel çıktı. Malzeme kalitesi, işçilik, ses ve özellikler. Daha pahalı kulaklıkların sunduğu özellikleri, bu fiyat bandında ki ürünlerden beklemeyin. Biraz daha objektif şekilde eleştirdikten sonra yorum yazın. Ben aldığım için memnunum. Herkese tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 11.08.2018
    tavsiye edilir

    ürün bu fiyata standardın üstünde

  • Media Markt aracılığıyla, 19.07.2018
    Süper ses

    Ses kalitesi çok iyi ama bassları pek tatmin etmiyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 18.06.2018
    efsane

    bu fiyata bu kalite harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.05.2018
    Kulağı acıtıyor

    kulaklık 3. ayın sonunda perte döndü resmen. kafa bandı bir süre sonra gevşemeye başlıyor ve kulaklık pedleri kafanızı yeterince sıkmadığı için sesi kaliteli duyamıyorsunuz ve yine kulağınıza tam oturmadığı için sesi dışarı vermeye başlıyor. bunu yanı sıra kulaklığı açıp-kapatan düğmesi bozuldu, bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2018
    Dört Yıldız

    Hızlı ve sağlam olarak teslim aldık.Şu anda kullanmaya başladık.Çok memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2018
    Beş Yıldız

    Ürünü 12 gün geçti ancak gönderdiler.Yapacak birşey yok Ankara Batıkent'e bu kadar gecikmeli geldi. Kulaklığın sesi müthiş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2018
    ses muazzam guzel

    basslar tizler harika indirimle aldım iyikide almışım

  • Media Markt aracılığıyla, 06.04.2018
    mikrofon

    mikrofon hakkında bilgi verebilir misiniz ?

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2018
    Beş Yıldız

    Yıllardır web üzerinden alış veriş yaparım, bu ürünü gönderen Nethouse firması kadar mükemmel bir paket yapanını görmedim. Zaten ürünün mükemmel bir kutusu var. Onun üzerine patlamalı (havalı) ambalaj ile mükemmel bir paket yapmışlar. Onun da üzerini streç film ile kaplamışlar. İnanın suya düşse ıslanmaz. Zaten ürün zamanında ve hiç AÇILMAMIŞ bir kutuda geldi. JBL E45BT harika bir ürün. Bir mağazada denemiştim daha önce zaten. Baslar harika. Kafaya yerleşmesi mükemmel, kontrol düğmeleri ulaşılır. Kolayca ürün aygıtlar ile bağlantı sağlıyor. Yorumları da okumuştum satın almadan önce, yararlı oldu. Öneririm kablosuz kulaklık almayı düşünenlere. Kızıma beats kablolu kulaklı almıştım daha önce. İyi bir modeliydi o zamanlar. JBL E45BT beats kadar harika. İyi dinlemeler:)

  • Media Markt aracılığıyla, 13.02.2018
    kullanışlı

    Ses kalitesi güzel,bluetooth alanı geniş.

  • Media Markt aracılığıyla, 09.02.2018
    güzel ürün

    f/p ürünü

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2018
    Tavsiye edilir...

    Bu fiyat aralığında en iyisi diyebilirim. Malzeme kalitesi iyi, şarj olma süresi kısa, ses kalitesi ortalamanın üzerinde. Tavsiye edilir...

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2018
    Fiyatının En İyisi

    Ürünü 1 yıldır kullanıyorum ses kalitesi çok iyi basları da yapay titreyen kulaklıklar gibi değil gerçek hissettiriyor. 380 tl ye alabileceğiniz en iyi ürün budur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2017
    süper

    bu üründe neden talep az bilmiyorum fakat ne somy ne philps neden kendi modellerini dinliyor esiyor geçiyor resmen.. Sesi bası tizi çok güzel ürün yapmışlar??

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2017
    Dört Yıldız

    Fiyat performans oranı iyi, malzeme kalitesi iyi, aldığıma memnun oldum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2017
    Dört Yıldız

    Hafif ve mavinin tonu gerçekten güzel.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
JBL E45BT Kırmızı Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. JBL E45BT Kırmızı Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat