JBL E25BT Mavi Kulaklık Yorumları

JBL E25BT Mavi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 16.10.2018
    Başarılı

    Başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2018
    Mac'le güzel çalışmıyor.

    Imac ile kullanırken cızırtı yapıyor engellenemez bir biçimde. Ofiste kullanacaksanız bunu almayın paraya kıyın beats x alın apple ürünleriyle entegre en azından ben pişman oldum aldığıma. iPhone ile ses kalitesi gayet güzel ama mikrofon berbat karşı taraf sizi doğru düzgün duyamıyor. Android tarafını bilmiyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 21.02.2018
    Güvenilir satucı

    Doğru ürün ve zamanında...

  • NI1 aracılığıyla, 19.02.2018
    JBL E25BT

    JBL Ürun çok iyi ve sesler kaliteli, gürültü engelleyici var, tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 28.01.2018
    Mantikli alis veris

    Urunu aldim kullandim Onaydim sorunsuz

  • NI1 aracılığıyla, 19.01.2018

    Samsung telefonumla ve HP bilgisayarımla uyumlu değil. Iphone'a canı istediğinde bağlanıyor, istemediğinde bağlanmıyor. Boşuna almışım, tavsiye etmiyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 05.01.2018

    Ürün çok güzel.Ama bass olarak yetersiz kaldı.Ama ürün kalitesi ve taşıma kılıfı çok iyi

  • NI1 aracılığıyla, 21.12.2017
    güzel

    paketlemede yada kargoda bir sorun yoktu kulaklık da güzel kullanışlı almayı düşünenlere tavsiye ederim

  • Media Markt aracılığıyla, 19.10.2017
    harika

    Bu fiyata çok iyi bir ürün. Baslar, volume, ağırlık, konfor harika. Bu benim 2.ci BT kulaklık alışım. Hep aynı hatayı yapıyorum. Önce daha ucuz işimi görür diyip aldığım bir ürün, sonra memnun kalmayınca 2.cisi. Kaliteyi bulmak için toplamda daha fazla para ödüyorum. Siz aynı hatayı yapmayın. Adı sanı belirsiz ucuz ürünlere boşu boşuna para vermeyin. Diğeri arkamı dönünce ses kalitesini hemen bozuyordu. Bunda Telefonu oda içinde saklıyorum. İstediğim hareketi yapıyorum hiç bir kesinti, bozulma yok. Kesinlikle öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2017
    Ses gücü

    Desibel derecesini merak ediyorum pek çok bluetooth kulaklık ta DB bilgileri bulunmuyor sadece telefon için olsa yeterli olduğunu söyleyebilirim ancak müzik deneyimi için de kullanılan bir ürünün 110-120 DB olması gerekiyor tanıtımı bu noktada eksik bence 1 den fazla cihaza aynı anda bağlantı yapması güçlü bass ve tiz içeren kaliteli bir ses ve sudan etkilenmez bir yapı başlıca kriterlerimdir bu yada bunun gibi ürünlerin iyi tanıtılması şart...

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2017
    Alınası Bir Ürün

    Başka bir teknoloji mağazasından aldım ama fiyat olarak aynı. Ürüne gelirsek gerek bass gerek tizz olarak çok iyi bir ürün. şarz süresi yeterince tatmin edici. 10 üzerinden puanlamaya kalkarsam 10/9 diyebilirim. Pil kısmı tam enseye dek geliyor. Yürürken rahatsız etmiyor. O kadar hafif ki boynunuzda dururken unutursanız kaybedebilirsiniz. JBL kalitesini resmen konuşturmuş diyebilirim. Kesinlikle alınası bir ürün. Eski bir sennhaiser kullanıcısı olarak Fiyat/Performans kriterlerine girersek kaçırılmaması gereken bir üründür.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
JBL E25BT Mavi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. JBL E25BT Mavi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat