Jabra Stone3 Beyaz Kulaklık Yorumları

Jabra Stone3 Beyaz Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Mutlaka oku,zararlı çıkma

    Jabra wave modelini 1 yıldır severek kullanıyorum. Jabra'dan memnun olduğum için aldım fakat aynı kullanış imkanı yok. Sadece sağ kulağa takabiliyorsunuz.(diğer birçok modelde kulak için aparat çevrilerek her iki kulağada uyum sağlar) teknolojisi Harika. kulaklığı açar açmaz iphone ile uyum sağladı. Dokunarak ses açma kısma özelliği pek fonksiyonel değil,pek çalışmadı. İngilizce biliyorsanız sesli şekilde gelen çağrıyı yanıtla ve ya reddet diyebilirsiniz. Arayan kişinin adı ve numarasını ingilizce aksan ile okuyor ve bu da anlamsız oluyor. Gelelim en önemli konu şarj'a. sadece kulaklık şarj olmuyor, ufak yuvrlak aparata tkmanız ve o aparatı yanınızda tşımanız gerekiyor. Her full şarj sonrasında , kulağıma taktığımda %10 şarj kaldı diye uyarı veriyor ve konuşma esnasında görüşme yarıda kalıyor. Umarım bu yorum size yardımcı olur. Aldıktan sonra geri iadeiçin uğraşmayın. Jabranın çok daha iyi kulaklıkları var onlara yönelin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2017
    jabraya yakışmadı

    bluetooth kulaklik olmazsa olmazlarimdan bircok marka kullandim ve kullanmaktayim bu urunu tercihim tasarimiydi kulagi rahatsiz etmez diye dusundum öylede oldu. sarj kiti hosuma gitti evet oda is goruyor gelelim teknik tarafina konusma sesiniz karsiya iyi gidiyor karsinin seside sizede oyle. muzikte fena sayilmaz. bana gore kotu tarafi sarj kiti devamli yaninizda olmasi lazim cunku sarji cok az gidiyor tahmini 1.5"2 saat. sarj sikinti birde sarj kiti olmadan baska sekilde sarj edemezsiniz. ben pisman oldum sayilir

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Jabra Stone3 Beyaz Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Jabra Stone3 Beyaz Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat