Epson DFX-9000 Nokta Vuruşlu Yazıcı Yorumları

Epson DFX-9000 Nokta Vuruşlu Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(1 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Yeni, 4x9 iğneli nokta vuruşlu yazıcı Epson DFX-9000, yüksek hızı, sağlam yapısı ve esnek kâğıt tutuşuyla yoğun iş yükünüzü hafifletebilir. DFX-9000, çok sayıda baskı gerektiren muhasebe bölümleri, bankalar veya toptan satıcılar için ideal bir ürün olarak ön plana çıkıyor. DFX-9000 yüksek hacim gerektiren her baskı ortamında güvenilir, hızlı ve sağlam sonuçlar verecek şekilde tasarlanmış.

    Sadece sınıfındaki en hızlı ve ekonomik yazıcılardan biri olmakla kalmayıp, aynı zamanda sorunsuz kâğıt kullanımı, uzun süre dayanan şeridi ve geniş bağlanabilirlik seçenekleri gibi diğer özellikleri ile de dikkat çekiyor. DFX-9000, veri ve bilginin hızlı şekilde gerektiği ortamlar için ideal olan1550 cps (10 cpi) maksimum hıza sahip. Bu yazıcı önden beslendiğinde 1 asıl 9 kopya, arkadan beslendiğinde ise 1 asıl 6 kopya yazdırabiliyor. Faturalama, listeleme gibi işleri yoğun olanlar ve çok sayıda kopyalamaya ihtiyaç duyanlar DFX-9000’den büyük ölçüde yararlanabilirler.

    DFX-9000’in dayanıklı şeridi, yaklaşık 15 milyon karakterlik uzun bir değiştirme ömrüne sahip bu özelliği ürünü pazardaki en etkili yazıcılardan biri haline getiriyor. Esnek kâğıt kullanımı, formların yazıcının önünden ve arkasından yüklenmesini sağlayan iki adet standart itme traktörünün eklenmesiyle zenginleştirilmiş. Opsiyonel çekme traktörü ve otomatik baskı levhası aralığı ayarı (automatic-platen-gap adjustment) da tüm kâğıt türleri ve etiketlerin DFX-9000’e sorunsuz şekilde beslenmesi anlamına geliyor.

    Epson DFX-9000, mevcut USB, seri ve paralel arabirimleriyle esnek bağlanabilirlik yapısına sahip bir yazıcı. Ayrıca Tip B arabirim, Ethernet, Twinax yoluyla kablolu ağ arabirim seçeneği de bulunduruyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Epson DFX-9000 Nokta Vuruşlu Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Epson DFX-9000 Nokta Vuruşlu Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat