Siemens WM10T480TR A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Siemens WM10T480TR A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim.

    Yüksek teknolojili, düşük sesli ideal bir makine. Çamaşır makinesi alacaklara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Camasir makinesi biraz ses cikartiyor fakat obun disinda iyi bir makine.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.10.2020
    "Kullandığımız en iyi makine"

    Olumlu yönleri: Dizaynı çok güzel , kullanımı kolay, yıkama ve sıkmada çok sessiz ve 9 kg kapasitesi ile oldukça kullanışlı. Unutulan çamaşır için programı duraklatıp ekleyebilme imkanı çok faydalı...İlk kez siemens'in çamaşır makinesini kullandık , daha önce diğer markalara boşuna para verdiğimizi anladık. Birkaç kullanımdan sonra uzun yıllar kullanabileceğimiz izlenimi verecek kadar da sağlam ve iyi bir makine. Servisi , kurulum ve diğer konularda hızlı ve ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Alan pişman olmaz :-))

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.10.2020
    "Rezalet kargo. İyi niyetli Satıcı"

    Olumlu yönleri: Ürüne zaten söylenecek söz yok. Satıcı da gayet güzel ilgilendi ama kargo işini üstlenen horoz lojistik adlı firma beş para etmez. Kendi kendime dedim "herhalde kargo önümüzdeki sene gelecek" diye. Allah düşmanıma vermesin böyle kargo şirketini

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.02.2020

    Olumlu yönleri: teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2020
    herşeyi düşünülmüş güzel makine

    ürün her şeyi düşünülmüş özenle hazırlanmış bir makine hissiyatı veriyor en azından bizim ihtiyaç duyduğumuz tüm özellikler var.ürünün programları oldukça yeterli. yıkama ses düzeyi yok denecek kadar az, sıkma sesi ise kişiye göre değişebilir bence iyi düzeyde. satıcı ve kargoya gelirsek satıcı hemen fatura kesip ertesi gün kargoya verdi o konuda sıkıntı yaşamadık ama satıcı ile aynı şehirde oturmamıza rağmen horoz lojistik 1 haftayı geçkin bir sürede getirmedi biz de en sonunda kendimiz gidip aldık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2019
    çok güzel

    ürün çok güzel, serviste iyi ama arçelik kadar iyi değil, arçelik in servis on numara

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.03.2019
    "ürün iyi ama satıcı ve teslimat sıkıntılı"

    Olumlu yönleri: ürün iyi Olumsuz yönleri: sürat kargoyla gönderilen ürünüm adrese teslim olmasına ragmen sokağa bırakılıyor ve satıcıyı aramama ragmen cevap olmadı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.03.2019
    "beklediğim gibi"

    Olumlu yönleri: sessiz çalışıyor, zaman göstergesi doğru, çok fazla yıkama yapmadım ama sorun olmayacak gibi, sağlamlığını ilerde göreceğiz. Olumsuz yönleri: Biraz nemli bırakıyor, belki daha yüksek devirli bir şey alınabilirdi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.03.2019
    "çok guzel"

    Olumlu yönleri: kargo şirketlerinin 35 kilo üzeri kata çıkartmaması konusu dışında herşey harika. 3 gün içinde geldi ve 2 gün içinde de servis gelip makineyi kurdu..

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2019
    Beş Yıldız

    ürün orjinal kargo hızlı teşekkürle

  • Media Markt aracılığıyla, 20.10.2018
    Kullanıyorum

    Çok kalitali bir ürün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens WM10T480TR A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens WM10T480TR A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat