HTC U11 64GB 5.5 inç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

HTC U11 64GB 5.5 inç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(81 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 27.02.2021
    HTC U11-64 GB-tek hat

    HTC U11 gerçekten süper bir telefon, keşke HTC eski günlerine geri dönebilse, kalite işçilik mükemmel ötesi,

  • NI1 aracılığıyla, 27.06.2018
    Hızlı Kargo

    Hızlı kargo için teşekkürler. Telefon alabildiği gibi. Şarj adaptörü ve şeffaf kılıf ile geldi. Telefonda herhangi bir problem yok. Güncellemesi yapılmıştı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2018
    Eksik özellik

    Htc u11 donanım yönünden iyi bir cihaz ama cihazda VoLTE ve wifi-calling özelliklerini Türkiye'de kullanamıyoruz. Bilginiz olsun bende büyük umutlarla aldım ne yazıkki en dandik 2014 model Samsung ve LG cihazlarda VoLTE ve wifi-calling özelliklerini Türkiye'de kullanılıyor ama HTC u11 2017 model telefon da bu özellik kullanılmıyor. Bu donanıma resmen hakaret etmek demek. Donanım yönünden iyi ama özellikler yönünden çok vasat bir cihaz.

  • NI1 aracılığıyla, 09.06.2018
    HTC

    LG KULLANDIKTAN SONRA KARMAŞIK GELDİ BELKİ ÇİFT HATLI OLMASINDAN DOLAYI

  • NI1 aracılığıyla, 08.06.2018
    Sorunsuz güvenilir alakalı satıcı

    Cihaz android 8.00 güncellenik olarak geldi cok temizz ayrıca seffaf htc taraflndan kılıfda cıkıyor 4g 3g 2g sıkıntısı yok teşekkürler .. ve güzel cihaz tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2018
    memnuniyet

    yeni bir telefonum olsun istedim. birinci özellik kamerası ve kamera özellikleri üstün ve tatmin edici özellikte olması, Sonra ekran görüntü kalitesi, Sonra sağlamlık, Sonra işlemci potansiyeli, Sonra batarya yeterliliği idi. onlarca marka ve türde telefon baktım. Sonunda bir tereddüt ile bunu aldım. şunu söyleyebilirim ki, Eğer bütçeniz uygunsa, özellikle fotoğraf çekme özellikleri bakımından, tercih edebilirsiniz. Uzun uzun tecrübe anlatmaya gerek yok. memnun kalırsınız.

  • NI1 aracılığıyla, 21.05.2018
    HTC bi başka

    HTC gerçek bir kalite, ancak selfisi düşük ışıkta zayıf kalıyor , onun harici tavsiye ederim. Bİ hafta geçmeden fiyat düşürdüler ayıp ettiler..

  • NI1 aracılığıyla, 15.05.2018
    👌

    Kutudan sanırım HTC tarafından konulan şeffaf koruyucu kap çıktı. Ayrıca Android 8'e yükseltilmiş olarak geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2018
    ANLATILMAZ YAŞANIR

    ürün gayet güzel paketlenmiş bir şekilde geldi mavi rengini aldım Htc m7 den buna geçiş yaptım ve kesinlikle pişman etmez gerek ses kamera ve şarj süresiyle tasarım zaten harika piyasada bu fiyata alınabilecek en iyi en kaliteli telefon telefonal satıcısından aldım alacak arkadaşlar hiç düşünmeden bu telefonu alabilirler

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2018
    hepsiburada satmaya tekrar başlasın

    hepsiburada'nın da satmasını bekliyorum yeniden ya bunu ya da 128 gb modelini hepsiburada tarafından satışa çıkarsa alacağım

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.03.2018
    Beş Yıldız

    Dünyada tek mükemmel marka var , oda HTC ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2018
    gerçekten kalite

    ben fatura üstüne aldım çok pahalı ama ne bilim teknoloji zamanında yaşanmadımı pek bir zevki kalmıyor Türk telekom da kuzenim çalışıyor ilk fikrimde s8 Samsung vardı devamında huwai p10 lg g6 htc bana hiç çekici gelmiyordu kuzenim ısrarla htc almamı söyledi işin espiri tarafı cihazın teşhiri de yoktu ?? ama ısrarla önerince bende inanın hem kafam allak bullak hemde kararsız isteksiz nasıl kabul ettim bilmiyorum ve cihaz kutusunda çıkınca bu Premium hissini iPhone 6s hissetmiştim birde htc u 11 de yani aşağı yukarı bütün cihazların amiral gemileri aynı özellikleri taşıyorlar cihazda ki beklentiler önemli benim için ses ve kamera bunlar da bu cihazda en üst düzeyde ama keşke pil 3000 yerine 3500 falan olsaydı çok daha iyi olurdu teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2018
    Beş Yıldız

    fiyat dışında herşeyiyle güzel telefon

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2018
    tek kelimeyle harika alınca daha önce telefon kullanmamışım diyeceksiniz

    uzun araştırmalarım sonucu aldım cihazı son derece memnunum ekran kamera cihaz dış sesi özellikle kulaklıklar harika hiç bir marka bu kadar kaliteli orijinal kulaklıkla göndermiyor cihazı oyun oynadım bir çok program kullandım cihazdan kasma yok donma yok hızlı ve akıcı bir telefon almak isteyipte kararsız kalanlar kesinlikle htc u 11 bu cihazı kullanan başka bir cihaz kullanmak istemez androit 8.0 oreo güncellemesinide aldım daha önce neden htc kullanmamışım diye kızıyorum kendime türkiyede ön yargılar yüzünden htc hafife alınıyor bana göre diğer telefonlardan fazlası var eksiği yok suya dayanıklı toza dayanıklı çift hifi stereo hoparlörleri harika müzik açtığımda arkadaşlarım ses bombasından çıkıyor sanıyorlar sesi beyaz olanını aldım fiyat uygun geldiği için ama öyle normal beyaz değil şerefli gibi sanki harika duruyor telefonun arkası fabrikada çalıştığım için spigenin orijinal kılıfınıda aldım kılıfın üst tarafı çıkıntılı olduğundan telefon düştüğünde koruyacaktır kılıfta harika tam uyumlu????

  • NI1 aracılığıyla, 25.01.2018
    HTC U11

    Mükemmel bir cihaz... En son I phone , Samsung tlf. almadan önce mutlaka Htc u11'i görün!

  • NI1 aracılığıyla, 24.01.2018
    HTC kalitesini hemen hissettiren bir cihaz HTC U 11

    HTC U 11 harika bir cihaz HTC nin kalite ve farkını hemen hissettiren bir telefon. Kameranın düşük ışıkta fotoğraf kalitesi çok yüksek. Düşünmeden alınacak bir telefon.

  • NI1 aracılığıyla, 24.01.2018
    çok güzel

    kutudan çıkan kulaklık anlatıldığının çok altında. onun dışında çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2018
    sorunsuz alışveriş

    satıcısı hepsiburada olanından aldım. paketleme güzel Malatya Aras kargonun kurye sağolsun güven veriyor. Ah bir de cihazı ertesi gün yere düşürmeseydim iyiydi. muhakkak cam filmi çektirin. ekran çizildi

  • NI1 aracılığıyla, 19.01.2018
    Harika

    Ürün sıfır ve açılmamış geldi. Merak edenler için Android 8 güncellemesini hemen aldı Çok memnun kaldım, teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2018
    Beş Yıldız

    Ürün 3 gün içerisinde ulaştı. Bir süredir almayı düşünüyordum zaten ve mavi rengini aldım. Gerçekten her yönü ile harika bir telefon, hele ki bu fiyata... İthalatçı garantili kısmı ise kafanızı karıştırmasın, telefon tamamen sorunsuz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HTC U11 64GB 5.5 inç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HTC U11 64GB 5.5 inç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat