Logitech 910-005139 MX Master 2S Mouse Yorumları

Logitech 910-005139 MX Master 2S Mouse yorum ve tavsiyeleri

(93 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Type-C olmaması 1 puan kırdırıyor bu ürüne, diğer herşeyi mük

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kullanım Amacını Bilenler için

    Usb Dongle ve Bluetooth ile 3 farklı cihaza kadar bağlayabiliyorsunuz. Dongle olmasının güzel tarafı bios'da da çalışabiliyor olması. (Bluetooth ile bağlıyken mümkün değil). Kendi dahili bataryası var ve ömrü gerçekten çok iyi. Side-Scroll ve Flow özelliklerinden dolayı aldım. Veritabanları ve excel dosyalarıylsa sürekli çalışan biri olarak side-scroll özelliği çok vakit kazandırıyor. Logitech k380 klavyesi ile birlikte, Flow özelliğini kullanarak laptop'ı ve 2. masaüstü bilgisayarını da bağladıktan sonra bütün gereksiz mouse klavyelere ihtiyaç duymadan bütün ekranlarımı ve bilgisayarlarımı bu ürünlerle kullanabilmeye başladım.

  • Bizde Hesaplı aracılığıyla

    Urun beklentilerimi karsiladi, gayet memnunum. Onceki mouse'unuz kucuk ise biraz yadirgayabilirsiniz (resimdede gorulecegi uzere biraz buyuk). Alisiliyor zamanla. - Malzeme kalitesi iyi. - Click sesi biraz fazla, rahatsiz edici gelebilir. + Scroll tekerlegi istege gore ayarlanabiliyor. Tirtikli modda hizli cevirirseniz tirtiksiz moda atliyor bir sureligine ve yavasladiginda tekrar tirtikli moda donuyor. Veya bu ozelligi tamamen kapatabiliyorsunuz. Tirtikli moda gecis elektronik olarak kontrol ediliyor, eski modellerdeki gibi manuel degil. + Diger begendigim ozelligi bas parmaginizin altina gelen kisimda da tus var. Disaridan belli olmuyor. O da gayet kullanisli. + Tum tuslarin fonksiyonlari yeniden ayarlanabiliyor. - Bas parmaginizin hizasinda yatay scroll'da kontrol biraz tutarsiz. Cok hassas degil. Genel olarak 10 uzerinden 8. Ayrica bizdehesapli.com'a en uygun fiyat ve hizli kargo icin tesekkurler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli ürün

    Açıkçası eksi tarafı pek yok diyebilirim. Yine de bahane bulmak gerekirse başparmak kısmındaki iki tuş (back - forward) fazla ufak ve tekerleğin arkasına değil de altına yerleştirilseydi çok daha iyi olabilirdi. Yıllarca götürecek hissiyatı veren kaliteli ve ağır bir mouse. Tüm tuşları dilediğiniz gibi programlanabiliyor. Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. PC'yi hiç kapatmadığım gibi mouse'u da kapatmadım. Halen şarjı tam dolu gösteriyor. Fiyat malesef çok yüksek (ben aldığımda yurt dışı fiyatı ile aynıydı). o yüzden getirtmekle uğraşmadım, hepsiburada'dan aldım.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.07.2023
    Yeterli tepkisellik yok

    Macbook pro 16" m1 kullanıcısıyım. Mouse u hem bluetooth hem de 2.4 ghz bağlantı aparatıyla denedim ve iki senaryoda da rahat bir kullanım elde edemedim. Özellikle detaylı çalışmalar yaptığımda (3D modelleme, görsel düzenleme vb.) mouse kullanımı rahat değil. Yüksek standartta bir ürün olduğu için böyle sorunlar yaşamayacağımı düşünüyordum ama kabloludan başka bir çözüm henüz yok sanırım. Ayrıca scroll wheel ın kilitlenip serbest kalmasını da aktif olarak kullandığım bir senaryo bulamadım. Tepkisellik konusunda internette bulamadığım bir çözüm önerisi olan varsa dinlemekten memnuniyet duyarım. Özetle bence eğer mouse hissiyatına takılan biriyseniz bu gibi mouselarla paranızı harcamayıp kabloludan devam edin.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.07.2023
    ürün kalitesi

    ürün gerçekten çok kaliteli sadece scroll bar hissiyatı daha iyi olabilirdi

  • Amazzon aracılığıyla, 12.07.2023
    Rahat ve pratik bir mouse

    İşim gereği hem linux hemde windows üzerinde eş zamanlı çalışmam gerekebiliyor. İşlerimi hızlandırmak amaçlı klavye almıştım. Mouse'yide alarak biraz daha rahat ve pratik çalışmaya başladım. Ama Mouse'nin doğrudan linux desteği yok flow ekran özelliğini kullanamıyorsunuz. Linux kullanıcıları için mouse bağlantınızı kapat aç yaptığınızda mouse tekerleğindeki hassasiyette sorun yaşamaya başlıyorsunuz. Ayar kontrolü için solaar kullanmanızı tavsiye ederim pratik çözüm oluyor

  • Amazzon aracılığıyla, 04.07.2023
    3 Cihazda otomatik geçişli bluetooth kullanım keyfi

    Bir mouse bu kadar iyi mi olur dedirtecek kadar güzel, yazılımcıyım çok uzun süre bilgisayarda oturuyorum. Mesela İki bilgisayarınız var, ikisine de Logi Options + uygulamasını kuruyorsunuz, birinden diğerine altındaki 1-2-3 bluetooth switchine basmadan sanki diğer monitore geçiyormuşsunuz gibi diğer bilgisayara otomatik geçiyorsunuz. Ekstra bir şey daha belirteyim. Logitech K380 klavyem var yine bluetooth lu bir klavye, bunuda logi options + uygulamasından mouse a entegre ettiğinizde mouse u diğer bilgisayar a geçirdiğinizde klavye de geçiş yapıyor. Şöyle düşünün diğer bilgisayarı kullanmak istediğinizde iki tane usb'yi tak çıkar yapıyormuşsunuz işlemi kablosuz bluetooth üzerinden yapıyor. Ve bu işlem için klavye üzerinden 1-2-3 nolu diğer bluetooth tuşlarına basmanıza gerek yok otomatik olarak yapılıyor tüm işlemler. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.06.2023
    2s vs 3s

    Mx master 3 s almayı düşünüyordum. Sonra bunu 2 bin liraya görünce, dedim ki kadar fark olabilir. En fazla tasarımı değişmiştir. 3s ile arasındaki fark karşıdaki karlı dağlar kadarmış. İade edip 3s aldım.

  • Trendyol aracılığıyla, 05.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    logitech kalitesi

  • Trendyol aracılığıyla, 28.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Benim gibi iki bilgisayarın aynı andankullanıyorsanız muhakkak almalısınız

  • Trendyol aracılığıyla, 16.05.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Üzerinde çince gibi yazılar olduğu için iade ettim.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.05.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Bu kaliteye söylenecek hiçbir laf yok

  • NI1 aracılığıyla, 27.04.2022
    Logitech

    Ürün profosyonller için çok kullanışlı ele tam oturuyor ve saatlerce çalışmanıza olanak veriyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.04.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün scroll tuşu sallanıyordu ve kullanılmış gibiydi. Ayrıca kutusunda çince yazılar vardı bu da orjinal olmadığı şüphesi uyandırdı. Mağazalarda kutularda çince yazılar yok. Bu sebeplerle iade ettim

  • NI1 aracılığıyla, 16.01.2022
    çok kaliteli ve kullanışlı

    yıllardır logitech mouse kullanıyorum, m705 den sonra geçtim ve gerçekten fark etti. Hem mac hem windows aynı anda bağlanılabiliyor. ergonomi ve tuş sayısı da çok başarılı. yazılımı da kullanması çok kolay

  • NI1 aracılığıyla, 15.01.2022
    Profesyoneller İçin

    Kullanılan malzeme çok kaliteli. Yandaki scroll geniş excel dosyalarında çok iş görüyor.

  • NI1 aracılığıyla, 07.01.2022

    konforlu bir urun.Cizim yapanlar dusunmeden alabilir

  • Amazzon aracılığıyla, 03.01.2022
    Hızlı ve düzgün paketliydi.

    Ürün çok hızlı ve düzgün paketlenmiş olarak geldi.

  • Trendyol aracılığıyla, 24.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kargolama çok hızlı 👍🏻

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Logitech 910-005139 MX Master 2S Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Logitech 910-005139 MX Master 2S Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat