Simfer CS 5500 A + Sınıfı 500 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz Yorumları

Simfer CS 5500 A + Sınıfı 500 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.12.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Simfer ürünleri çok güzel memnunuz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.09.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Biz dolabımızı dondurucu olmayanından tercih ettik çünkü içine kışa hazırlık olarak her şeyi sığdıramıyoruz. Derin dondurucuya çok ihtiyacımız oldu genişliği fiyatına göre gayet uygun bence neredeyse 1 senelik yiceğimizi sığdırdık:) dolabımda da yer tassrrufu etmiş oldum çokta memnunum şuan.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: Ben derin dondurumdan çok memnunum. Performansı çok başarılı bence. Özellikle fiyatı uygun diye bu dolabı tercih ettim ama beklentilerimi de karşılayan kaliteli bir dolap çıktı. Almayı düşünenlere de tavsiye edebileceğim bir dolap.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.06.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: İç hacmi geniş ve soğukluk derecesini içine koyduğunuz yiyeceklere göre ayarlama yapabiliyorsunuz. A+ enerji sınıfı ile elektrik tüketimi az oluyor ve tasarruf sağlıyor Dondurucu özelliği gayet iyi ve kullanışlı bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    iyi

    Olumlu yönleri: sandık tipi derin dondurucu. Bunlar çok kullanışlı oluyor ama ona göre bir yer belirlemeniz lazım azıcık büyük çünkü ama derinliği kullanımı gerçekten çok işinize yarıyor. Hızlı dondurma özellikli hem de çok beğendim

  • Media Markt aracılığıyla, 25.12.2019
    güzel

    Geniş bir dondurucu beğendim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.12.2017
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) hızlı teslimat. güvenli alışveriş

    Olumlu yönleri: hızlı teslimat. güvenli alışveriş teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Simfer CS 5500 A + Sınıfı 500 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Simfer CS 5500 A + Sınıfı 500 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat