Delonghi FXN25AG 2500W Buharlı Ütü Yorumları

Delonghi FXN25AG 2500W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2013
    Beklediğim gibi

    Arkadaşlar ütü alırken çok araştırdım bu ütü gerçekten çok iyi. Beklediğim gibi iyi bir ütü çıktı çok rahat ütü yapabiliyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2013
    bu fiyata bu kalite...

    Anneler günü için anneme aldığım bir hediye.Marka olarak bizde bilinmemesine rağmen, iyi bir markadır.Farklı alanlarda bu firma ile iş yaptıgım için markanın güveninirliğini biliyordum.Şiddetle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2013
    ÇOK İYİ

    şu ana kadar kullanmış olduğum ütülerin en iyisi diyebilirim.Buhar gücü çok iyi, ütü yapma süresi yarıyarıya indirdi. fiyat yönündende çok iyi.sadece bir kusuru var oda biraz ağır oluşu onada bir iki ütü yaptıkta sonra alışıyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2013
    süper bir ütü

    şimdiye kadar bir çok marka ütü kullandım. arkadaşlarımın tavsiyesi ile tereddüt içerisinde delonghi aldım. inanın isim yapmış bir çok markadan kat kat iyi bir ürün. kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.10.2012
    Çok harika bir ürün

    Alalı bir hafta oldu oldukça güzel bir ürün. Görünüşüyle yaptığı iş ile mükemmel. Ayrıca oldukça ergonomik bir yapıya sahip ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2011
    Aldığımda biraz tereddüt ettim ama kullanmaya başladığımda çok memnun kaldım.

    Daha önce pilips eski modeli kullanıyordum.Bu markayı aldığımda biraz tereddüt ettim ama kullanmaya başladığımda çok memnun kaldım.Şimdi zorlasnmadan ütü yapıyoruz.Buhar çıkışı da çok iyi tavsiye ediyorum almak isteyenlere

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2011
    Kısaca harika

    Bu güne kadar hep tefal diyordum ısrar üzere bi arkadaşıma aldım gerçekten harika bi sonraki ütüm benimde delonghi neden olmasın. Bu markanın doğal gaz sobasını kullanıyorum yıllardı çpk memnunum ütüde böyle performans beklemiyordum yanılmışım....Delonghi ninde bir marka olduğunu unutmayalım ....

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2011
    Kusursuz...

    Alır almaz denedim, ısınması, buhar gücü çok iyi. Su haznesi geniş olduğu için buharı çok uzun süre gidiyor, sürekli doldurmak gerekmiyor. su damlatma vs. gibi hiçbir derdi yok. Tabanı da güzel kırışıklıkları hemen açıyor. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2011
    Tavsiye Ederim...

    Geçtiğimiz günlerde bu ürün güzel bir indirime girmişti.İlk başta marka pek tanıdık gelmemiş bir süre kararsız kalmıştım. Acabalar içinde düşünürken almaya karar verdim. Yaklaşık 1 haftadır ürünü kullanıyoruz. Ve gerek buhar güzü gerekse kırışıkları açma yönüyle oldukça başarılı bulduğumu söyleyebilirim. Zaten aldığınızda kaliteyi fark ediyorsun. Ben bu ürünü özellikle de pahalı ürünleri düşünenlere tavsiye ediyorum. Normal bir fiyata kaliteyi elde etmk bu olsa gerek. Hepinize iyi alıverişler diliyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2010
    Düşünmeyin Hemen Alın...

    Çok yüksek performans ve çok ekonomik.Aynı özellikteki diğer ütülere boşuna para harcamayın. Aldım,kullandım ve çok memnun kaldım. Eminim pişman olmayacaksınız...

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2009
    kaçmaz

    ürünü yeni aldım, 2 gün içindede teslim edildi. 30 yıllık ev hanımlığı deneyimi olan annemin yorumuyla "harika, banada bir tane al." hiç diğer markalarla uğraşmayın. ütü süreniz yarı yarıya kısalacak emin olun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi FXN25AG 2500W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi FXN25AG 2500W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat