Philips SHB4405WT-00 Kulaklık Yorumları

Philips SHB4405WT-00 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bilgisayarla eşleşmiyor sadece telefon ile eşleşiyor!

    Hafifliği, ses kalitesi çok güzel. Ancak bilgisayara bağlanmıyor oluşu dünyanın en saçma olayı sanırım. Bunun dışında Hepsiburada hizmeti sorunsuz ve güzeldi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sakın ama Sakın

    Ürün çok hafif,hafifliğin vermiş olduğu bir adilik var. Sanki oyuncak kulaklık gibi. ses kalitesi fena değil fakat ses yüksekliği ve izolasyonu beklediğim gibi değil. dışardaki sesleri alıyor ve dışarıya ses veriyor. ürün hafif ama hala yarım saat kullanımda kulakta ağrı yapıyor. aldığıma pişman oldum diyebilirim. tavsiye etmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Harika kulaklık. Hafif ve ses kalitesi çok iyi. Şarjı da yeterince gidiyor aslıda.

  • HepsiB. aracılığıyla
    dikkatli olun derim

    Bu ürünü telefonun yanısıra PC ve TV de kullanırım diye aldım ancak ürün sadece telefonuna uyumlu ve diğer cihazları algılamıyor! Almak isteyenler; benim gibi yanılmayın diye yazıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2019
    Guzel baya

    Oldukca hafif bluetooth baglantisi kolay cok yuksek seslerdeyse yalitim sorunu var disari veriyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2019
    Fiyat kalite oranı çok yüksek

    2. yi aldım. Sesi gerçekten çok iyi veriyor, hafif ve ergonomik bir kulaklık. Spor yaparken de rahat kullanılıyor. Şarjı 1 hafta 2 saatlik spor süresince rahat rahat yetiyor. fiyat kalite oranı çok yüksek. Bilgisayara rahatlıkla bağlanıyor, zaten 2.'yi şirket laptopumda kullanmak için aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.07.2018
    Güzel bir bluetooth kulaklık

    Gerçekten ses kalitesi hafifliğinden ve rahatlığından beklenmeyecek kadar iyi. Pil ömrü de gayet kabul edilebilir ölçüde.

  • Media Markt aracılığıyla, 12.06.2018
    Güzel

    Ürün güzel, küçük kızıma aldım. Ürün yapı olarak küçük. Beğendim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2018
    Bekledigimden daha hafif !

    Cok hafif urun, spor yaparken kullanmak icin cok pahali almayan bir urun almak istedim. Bu urunu deneyecegim. Elime bugun geldi. ıPhone ile ilk eslestirmesi zor oldu ama sonunda oldu. Ses kalitesi fiyati ile kiyaslaninca guzel. Bu fiyata kalkip Sennheiser veya Bose performansi beklemek zaten mantik disi olur. Benim icin spor yaparken kulak ustu hafif bir kulaklik olmasi onemli. Henuz spor sirasinda performansini denemedim ama kotu olacagini da dusunmuyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2018
    İki Yıldız

    sesi ve ses izolasyonu zayıf.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2018
    Çok iyi

    Uzun süredir Bluetooth kulaklık arıyordum. Bu ürünü efsane cuma kampanyasında çok uygun bir fiyata aldım. Ürünün ses kalitesi beklediğimden çok çok iyi. Hem tiz hem bas sesler dengeli bir şekilde geliyor. Ürün hafif olduğu için kafada bir ağırlık hissi vermiyor. Telefonla konuşma özelliği mükemmel olmasa da yeterli. Kurulumu kolay. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2017
    Beş Yıldız

    beklentilerin üzerinde bir ürün.Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2017
    çok iyi

    Ürün fiyatına göre oldukça iyi, 105 TL'ye aldım. Ses kalitesi tatmin edici, beğenmediğim 2 özelliği şöyle: birincisi şarz olurken kullanamıyorsunuz ürünü (sanıyorum patlama riskine karşı önlem almışlar), ikincisi ise aynı anda sadece 1 cihaz ile eşleyebiliyorsunuz (örneğin laptop ve telefonunuza eşlediğiniz, ikisinden birine bağlanıyor. )

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.10.2017
    Dört Yıldız

    Ses kalitesi iyi, esnek kafa bandı, rahatsız etmeyen kulaküstü kulaklık pedleri, hafif ve ergonomik tasarım. Son selerde dışarı ses veriyor. Mikrofon kullanmak isteyenler özellikle yüksek sesli ortamlarda zorlanacak. Ürün elime hızlı ve sorunsuz ulaştı. Fiyatı bence çok iyiydi. Pil ömrü gayet güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2017
    philips kalitesi

    müzik dinlemek çok zevkli oluyor ses yüksek geliyor hafif olması sebebiyle kulakları ağrımıyor tavsiye ederim mikrofonu denemedim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.10.2017
    tam bir Philips mühendisliği ürünü

    ürün ilk elime geldiğinde biraz şüphelerim oldu açıkçası daha büyük bir kulaklık bekliyordum fakat gerek hafifliği gerek yastıklarının yumuşaklığı hiç kulah ağrısı yapmadan kullanma olanağı veriyor işin içine birde Philips kalitesini koyarsak görünüşüne göre muhteşem bir ses kalitesi var özellikle bass ve tizler muazzam ve dinlediğiniz o yuksek sese göre dışarıya hiç ses vermiyor ben hem günlük müzik i.ib telefon ve bilgisayar hemde oyun için kullanmaktayım ve çok memnunum sesleri çok güzel alabiliyorsunuz Philips bir başkadır her zaman ses konusunda ve memnun bir şekilde tereddüt etmeden tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 26.09.2017
    bekleneni karşılıyor

    güzel iphone 6 plus telefona hızlı bir şekilde bağlandı ses kalitesi güzel mikrofonda çalışıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2017
    Ne iyi Ne kötü

    Kurulumunu panik olmasam daha iyi yapardım. Çok basit çünkü. Apple a tanıtamadım ben. Pc de de çok zorlandık olmadı. Ses kalitesi muazzam ama telefonla konuşurken malesef ki çok kötü. Ben müzik dinlemek için aldığımdan dolayı beni pek ilgilendirmese de, acil durumlarda zor durumda kalbiliyorsunuz. Beklentinizi yüksek tutmazsanız, işinizi görür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2017
    Gayet iyi !

    Sesi gayet güzel ve net , şarjı da iyi, çekim alanı normal bir ev için yeterli çok uç noktalarda bazen kesilmeler oluyor. Telefonda konuşurken karşı taraf ses iyi gelmiyor dedi, onun dışında mikrofonu özellikle denemedim. Kulaklığın devamlı dolaşan kablosundan beni kurtardı ve ev içinde çok işime yarıyor. 500 liralık başka kulaklıkta ses karşıya çok iyi gidiyordu oradan 1 yıldız kırdım ama ben zaten o amaçla kullanmıyorum. Fiyatına göre çok iyi, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.06.2017
    Beş Yıldız

    Güzel ürün beğendim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHB4405WT-00 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHB4405WT-00 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat