LG Q6 32 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah Yorumları

LG Q6 32 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah yorum ve tavsiyeleri

(358 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Son yazılım güncelemesinden sonra sınıf atladı.

    Son yazılım güncelemesinden sonra sınıf atladı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Fiyatina gore cok iyi twlefon

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Telefonu alalı yaklaşık olarak iki hafta oldu. Çok memnunum. Herkeze tavsiye ederim. Çok büyük paralar verip telefon almaya gerek yok. Bütün beklentileri fazlasıyla karşılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok İyi

    Ürün çok iyi kamerası falan güzel bence içinde 4 oyunla birlikte gelmiş ekrana çift tıklayınca telefon açılıp kapanıyor bu iyi bir özellik tuşların yıpranmaması açısından yorumlarda dendiği gibi bir ısınma problemi yok ekran kapalıyken iphone gibi duruyor tasarımı çok güzel ele tam oturuyor bu fiyat içerisinde bence en iyisi telefona çok para vermek istemeyenler için en uygun modellerden biri tavsiye ederim iyi ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat / Performans

    Fiyat / Performans Ürün fiyatına göre oldukça iyi. Eğer oyun oynayan birisi değilseniz günlük işleriniz için rahatlıkla alabilirsiniz. Ayrıca android 8.1 güncellemesi alıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ürün kaliteli

    Arkadaslar ürünü babam için aldık. Yaklaşık 3 aydır kullanıyor. Telefonu sadece arama, mesaj ve sosyal medya icin kullanacaksaniz düşünmeden alabilirsiniz. Ürün fiyatina göre çok iyi. Oyun performansı hakkinda bir yorumum yok. ( Ürünü hepsiburadadan alamadığımız icin kargo konusunda da yorum yapamayacağım)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Lg Q6 Hayal kırıklığı

    Lg G2 telefonun 2 alt versiyonu. Led ışığı yok. Fotoğraf cekimi rezalet. Sadece otomatik çekim yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ben çok beğendim. Bu fiyata alınabilecek en iyi telefon budur. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Oyun

    oyunluk telefon değil arkadaşlar oyuncular buna o kadar para vermesinler yazık fiyat göre daha iyi telefonlar var tafsiye etmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    teslimat sorunsuz - fiyat - performans ürünü

    Ürün sorunsuz teslim edildi, telefon şu an sorunsuz, 2 haftadır kullanımda.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Orjinallik

    Koycebine magazasindan aldigim ürün orjinal cikti..Zamaninda kargolama icin tesekkur ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Rezalet

    Ekran canlılığı LG'den beklenilen seviyede değil. Hem ön hem arka kamera performansı çok kötü. Gece çekimi hiç yok desem yeridir. Ayrıca kanepeden düştü camı çatladı. İyi tek yanı hızlı olması ve yavaşlamaması bence. Bu segmentte çok daha iyi telefonlar var. Kesinlikle Q6 tercih etmeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kamera???

    urun fiyatla kiyasla guzel fakat kamera baya giris seviyesi

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    urunu aldım ılk cıktıgı zaman ve hala kullanıyorum hıc bır sıkıntısı yok tek eksıgı parmak okuma olmus oda olsa cogu telefondan ustun olurdu hatta 3 gun once esımede mavısınden sipariş ettim pişman olnayacaksınız

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel Cihaz

    Baya araştırdım, çok oyun oynayan biri degilim ve günlük işler için ideal bir telefon bakıyordum. 2 hafta oldu kullanmaya başlayalı. Gayet memnunum. Oyun da indirdim bir kaç tane, herhangi bir takılma veya ısınma yaşamadım. Isınma sadece güncellerken oldu. Çok şık bir cihaz, mükemmel bir ekranı var. Ben gayet memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Amcama aldık. LG Türkiye garantili diyor ama içinden ithalatçı firma garanti kağıdı çıktı. Bu durum beni biraz şüphelendirdi. Onun haricinde fiyatına göre iyi telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Birebir söylediğim ürün geldi memnunum tşk ederiz

  • HepsiB. aracılığıyla
    tam bir fiyat performans ürünü

    ürün tüm beklentilerimi karşıladı. Bırakın 8 gb ram olan telefonları. Siz eğer ultimate oyun oynamıyorsanız size 3 gb fazlasıyla yetecektir. Segmentine göre kamerası iyi. Ön kamerası açık havalarda iyi işler çıkartıyor. İşlemcisi 28 nm gibi eski gibi görünsede aslında 2 yıllık bir yeni nesil işlemci ve gayet stabil çalışıyor. Android 8.1 güncellemesi alacağı kesinleştiği içinde ayrıca telefon güncelliğini koruyacağını gösteriyor. Ekran konusunda zaten üst segmentlerle yarışabilecek kabiliyete sahip. F/P ürünü. Paranızın her kuruşunu hak ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürünü beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    biraz ısınma problemi var

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG Q6 32 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG Q6 32 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat