BlackBerry Bold 9700 256MB 2.44 inç Tuşlu Cep Telefonu Yorumları

BlackBerry Bold 9700 256MB 2.44 inç Tuşlu Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(172 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:

  • "."

    Olumlu yönleri: Bu telefonu daha önce şirket telefonu olarak kullandım. Blackberry zaten iş dünyası kurumsal kullanıcılar tarafından tercih edilen bir telefondu. Bu modeli kullandım. Fakat iş değişikliği sebebiyle artık kullanmıyorum. Ama mükemmel bir telefondu. Kullanmak isteyenlere ben kesinlikle tavsiye ederim bu teklefonu.


  • "."

    Olumlu yönleri: ikinci hattımı bu telefonda kullanıyorum. Oldukça güzel, sürekli şaj sorunuyla karşılaşmadan çok detaylı olmayan telefon kullanımlarınızı rahatlıkla yapabileceğiniz bir telenfon. Mail, kısa mesaj, çok kaliteli olmasa da fotoğraf çekimi. Annemin bana ilk aldığı günü hatırlıyorum da o zaman ne telefondu :)


  • " Kullandığım en dayanıklı telefondu. "

    Olumlu yönleri: Kullandığım ilk akıllı telefonlardandı. Gerçekten çok sağlam ve kaliteli. 2 yıl boyunca sorunsuz bir şekilde kullanmıştım. Son zamanlarda sarjı hemen bitiyordu bu yüzden değiştirmek durumunda kaldım. Ama kaç kere düşürdüm banamısın demedi. Kullandığım en dayanıklı telefondu.


  • "performans"

    Olumlu yönleri: Telefon uzun zamandr bende ama performansından hala bir düşüş yaşanmadı. Çok kaliteli kullanışlı bir telefon. Kasası çok sağlam.


  • "."

    Olumsuz yönleri: Blackberry popüler olduğu dönemde çok kullanışlıydı evet. Fakat şuanda internete bağlanmak ve dokunmatik telefonlara bu kadar alışmışken tekrar tuşlu telefon kullanmak hiç pratik gelmedi. Fiyatı çok avantajlı olduğu için eskiden de bir dönem Blackberry kullanmıştım telefonum çalındığında da fazla para vermeden Blackberry aldım ama çok pişmanım. Şuan kullanıcı sayısı çok az ve eski özellikleri bile yok. BBM bile kullanılamıyor. Çünkü blackberry kullanan yok. Kesinlikle tavsiye etmem bu ürünü.


  • "kaliteli"

    Olumlu yönleri: Ben yıllar önce kendime almıştım bu telefonu ve gerçekten çok severek kullanmıştım bence blackberry çok kaliteli bir marka


  • "Güzel"

    Olumlu yönleri: bu telefondan kopamıyorumlise giderken babam almıştı. Üniversiteye geldim hala bende. Arkadaşlarım biraz dalga geçse de ben çok memnunum. Uzun süren şarjı en memnun edici özelliği. Yeni uygulamaları belki yükleyemiyorum doğru ama hala ilk günkü gibi çalışması kalitesini zaten fazlasıyla ortaya koyuyor. ke yeni çıkan telefonlar da bu kadar uzun süre dayanabilse.


  • "yavaş"

    Olumsuz yönleri: bir önceki telefonumdu. O zamanlar gayet mutluyduk kendisiyle. Ancak yeni çıkan uygulamaları yükleyemiyorsunuz. Bazı uygulumaları da artık ço yavaş çalışıyor. Sanırım miyadı dolmuştu.


  • "iyi"

    Olumlu yönleri: yıllar önce kullandım bu telefonu ve çok memnun kalmıştım bence çok kaliteli bir marka


  • "BB"

    Olumlu yönleri: 5. 0 inclik ekranı gayet makul. Kızağının açılmasıyla da klavye oldukça kullanışlı. Eski tarz ve yeni uygulamalar olmasa da blackberry telefonları her zaman sevmişimdir. İkinci telefon olarak hala kullanıyorum


  • "Harika"

    Olumlu yönleri: Kuzenimin hala kullandığı telefon. Bir zamanlar çok meşhurdu hatta bende de vardı ama şarj sıkıntısı olduğu için değiştirmek zorunda kaldım. Ama malzeme kalitesi çok sağlam donanım olarak bir şey olmadığı taktirdi uzun yıllar kullanılabilecek bir telefon.


  • "."

    Olumsuz yönleri: ah ne güzeldi. Hala durur evde ama kullanmıyorum tabii. Zamanının en güzel telefonuydu bence çok memnundum. 4 gb depolama 512 mb ran vardı 1 çekirdekli :D çok güzeldi yaa ama artık nostalji yapmak için bulunuyor evde..


  • "buyuk bir hayal kirikligi"

    Olumsuz yönleri: Imei sorunu cikti. Telefon kullanilamiyor. Bu nedenle cok magdur olduk. Annem.icin hediye almistim. Saticiya ulasamiyoruz. Sakin bu saticidan telefon almayin


  • "şebeke çekmiyor. whatsapp facebook gibi uygulamala kullanılamıyor. "

    Olumlu yönleri: wifiye bağlanıyor ama internet hiçbir şekilde çalışmıyor.


  • (Ürünü satın aldı)

    Ürün öncelikle inanılmaz şekilde hızlı geldi sağolsunlar askerlik öncesi hemen ulaştırdılar. Bataryayıda firma sahibi sağolsun yedekte göndermiş gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Acaba problem olurmu diye kesinlikle düşünmeyin.


  • (Ürünü satın aldı)

    2. el telefonlar gönderiliyor ve oldukça yıpranmış telefonlar..


  • (Ürünü satın aldı)

    Üründen beklediğim performans gelmedi watsap sunucuya bağlanma hatası vs sorunlar iade etme nedenim oldu


  • (Ürünü satın aldı)

    Beyaz renk geldi ve türkçe dili yok iade edeceğim


  • (Ürünü satın aldı)

    Berbat Sıradan bir kutuda sıradan bir şarj cihazı ile gönderilen toplama bir telefon.

  • Memnun kaldık..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
BlackBerry Bold 9700 256MB 2.44 inç Tuşlu Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. BlackBerry Bold 9700 256MB 2.44 inç Tuşlu Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat