BlackBerry Bold 9000 Cep Telefonu Yorumları

BlackBerry Bold 9000 Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 10.01.2020

    Ürün sıfır ve çok guzel.Hızlı teslimat. satıcı ilgili. tesekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2019
    BlackBerry

    Eğer sıfır orijinal ürün ise Bravo diyorum

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    İşiniz gereği sahada bolca vakit harcıyorsanız , sizin için mükemmel bir partnerdir 9000 bold. Ergonomik klavyesi , mükemmel kavrama sağlayan trackball, yüksek çözünürlüklü ekranı... Bunlar dışardan baktığınızda 9000 bold da ilk görecekleriniz. 3g bağlantı hızıyla saha çalışanlarının yarası olan hızlı ve kesintisiz bağlantınız operatörünüzün 3g kapsama alanına kadar sizi yolda bırakmayacaktır. Blackberry ailesinin genel özellikleri olan office yazılımları bu cihazda da mevcut. Fakat şarj süresi ciddi anlamda sizi bunaltabilir. Kullanıma göre 3 güne kadar bataryası dayanmakda.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Siyahın gizemli cazibesini Blackberry Bold, tasarım olarak şaşırtıyor. Yüksek hızlı genişbant internet erişimi (tri-band HSDPA) sağlayan mobil telefon şebekelerini destekleyen bu telefon, GPS ve Wi-Fi özelliklerinin yanı sıra, zengin iletişim ve çokluortam özelliklerini de bir arada sunuyor.

    Güçlü komünikasyon ve medya özellikleri, son derece çarpıcı görüntü ekranı, sofistike kullanıcı arayüzü ve yeni tasarımlı tam-QWERTY klavyesiyle BlackBerry Bold, profesyonel çalışanlar için pek çok avantaj barındırıyor. Parlak siyah dış yüzeyi, saten krom çerçevesi ve şık deri özellikli arka yüzü de dikkat çekici.

    114x66x15 mm boyutlarındaki telefon, yaklaşık 133 gramlık ağırlığıyla da şaşırtıyor. Yeni tasarımlı hassas klavye hızlı ve doğru yazı yazmayı sağlıyor. Yeni nesil 624 MHz mobil işlemcisi sayesinde, e-mail ek dosyalarının indirilmesi, video yüklemesi ve web sayfalarının görüntülenmesi kısa sürede mümkün oluyor. İyileştirilmiş site görüntüleme yeteneği ve yüksek indirme süratinin yanı sıra, GPS özelliği, BlackBerry haritalarını ve diğer coğrafi mevkie dayalı uygulamaları destekliyor. Önceden yüklenmiş DataViz Documents to Go özelliği sayesinde Microsoft Word, Excel ve PowerPoint dosyaları indirilebiliyor ve düzeltmeleri doğrudan doğruya ekran üzerinde yapılabiliyor. Video kayıt yetenekli 2 megapiksel kamera, entegre flaş ve dijital zum da cabası.

    128 MB Flash belleğin yanı sıra 1 GB’lık sistem üzerindeki mevcut bellekle birlikte, yandan kolayca erişilebilen bir mikro SD/SDHC kart girişi de var. Yeni, iyileştirilmiş yüksek performanslı tarayıcı ve yüksek çözünürlüklü ultra parlak ekranı sayesinde, hareket halindeyken de, masaüstü bilgisayar kalitesinde bir internet tarama deneyimi sunuyor. İzleme yuvarlağı mouse görevini yerine getirerek, web sitelerinin “sayfa” veya “sütun” görünümü seçenekleriyle kolayca izlenmesini mümkün kılıyor. Ayrıca, işaretleyip tıklayarak, web sayfasının belirli bölgeleri büyütülebiliyor, çeşitli ayarlarla da, kullanıcı tam bir masa üstü bilgisayar HTML içeriği ve sayfa düzeni veya mobil sayfa düzeni arasında seçim yapabiliyor. E-mail eki olarak gönderilen dosyalar da artık tarayıcının içinden indirilebiliyor. Sistem ayni zamanda streaming videolarının izlenmesini de destekliyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    iş ve ofis için çok güzel bi telefon.qwerty klavye işinizi dahada hızlandırır

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    sadece iş değil mesaj tutkunları içinde çok iyibir telefon

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    bu telefon tip bakımından kaybeder :D

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    oldukça iyi özelliklere sahip bir telefon ayrıca blackberry kalitesi ile kalvyesi ile çok hızlı yazılar yazılabiliyor internet ile çok işi olanlar ve telefonla çok işi olanlar için ideal bir üeün bence fiyatı da normal

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Zamanına göre iyi olsa da günümüz için gerektiğinden büyük bir telefon. blackberry'nin ilk çıkardığında büyük yankı uyandıran yönlendirme topunun son kullanıldığı model. hemen hemen aynı özellikleri ve daha şık tasarımı sebebiyle 8520 tercih edilebilir.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Çok eski bir telefon yeni boldlardaki kare yon tuşu çok daha şık

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    e posta alabilmesi iş için çok iyi olmuş

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
BlackBerry Bold 9000 Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. BlackBerry Bold 9000 Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat