Philips SHQ3405BL-00 Kulaklık Yorumları

Philips SHQ3405BL-00 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 16.04.2018
    Mükemmel Tasarım

    Avantajlar : ses kalitesi
    Mükemmel ses ve tasarım gerçekten tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2018
    hayal kırıklığı

    kargo 4 günde geldi ve malesef kulaklık ses kalitesi bass vs olarak cok kötü kulagınıza taktığınızda hissediyorsunuz bu fiyatı hakeden bir ürün değil

  • Media Markt aracılığıyla, 13.01.2018
    ses muhteşem

    Avantajlar : uygun fiyat,kolay erişim
    süper ötesi bi ses akışı ve görselliği mevcut tavsiye derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2017
    Başarılı

    Basları çok iyi bulmadım fakat kulaktan düşmemesi ve ses kalitesi olarak beni üzmediğini düşünüyorum.Almayı düşünen arkadaşları üzmeyeceğini düşünmekteyim.Çok üst düzey ses kalitesi bekleyenler umdukları bulabilirler.

  • NI1 aracılığıyla, 29.12.2017
    sporcu kulaklığı

    ürünün tamamı 14gram, kulaklık kısmı 7gram. kulağınızda olduğunu unutuyorsunuz. su geçirmez yazıyor ama denemedim. kablosu sağlam, tok duruyor, kör düğüm olacak şekilde dolanmıyor ama yine de biraz dolanıyor. kancaları kulağa göre ayarlanabiliyor ama spor için sanki narin bir malzeme kullanılmış ayar için. ses kalitesi çok iyi ama kulağa tam oturması şart. oturmazsa basslar tamamen kayboluyor. mikrofonu iyi, mikrofonda tek tuş var, tek tıklamada gelen aramayı açıyor, play/pause yapıyor, çift tıklamada şarkı değiştiriyor, 3 tıklamada google sesli komutu açıyor. mikrofon çeneye yakın bir konumda olukça iyi. kablo uzunluğu da çok iyi sarkmıyor, kısa kalmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2017
    5 yıldız

    beklentilerimin çok üstünde bir ürün geldi . kargo yavaştı bunu belirteyim . kulaktan düşmesi gibi bir şey imkansız gerek koşu yaparken olsun gerek diğer zamanlarda kullanımı harika ses kalitesine gelince ses kalitesi beni şaşırttı desem yeridir inanılmaz bir bass , tiz ayarı var kulaklıkta ekolayzır kullanırım normalde ama artık kullanmıyorum içeride devasa ses varken dışarıya en ufak ses çıkarmıyor olmasıda cabası düşünmeden alın derim kulaklıkta philips kalite dir zaten yıllardır philips kullanıyorum ama bu en iyisi

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2017
    tam istediğim gibi!

    gercekten aradigimi nihayet buldum. surekli telefonda müzik dinkerken kulagkmdan düşen, acitan kulakliklardan bikmistim. bu urune resmen bayıldım! kulaktan dusmesi mumkun olmayacagi gibi, mikrofonunun olmasi ve ses kalitesinin cok iyi olmasi da artilari arasinda. phillips farki yine kendini belli etmis...bayildim!

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.10.2017
    Spor salonunda özgürce müzik dinlemek isteyenler için ideal

    Eğer siz de spor salonlarındaki çalan müziklerden şikayetçiyseniz, tavsiye ederim. Dış ses izolasyonu gerçekten başarılı ayrıca kulaklıklar hafif uzun süre kullansanız dahi rahatsız etmiyor, ses kalitesi fiyat/performans açısından değerlendirirseniz hakkını veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2017
    Dört Yıldız

    Basları yeterince derin değil ne yazık ki. Eski kulaklığımla duyduğum, orada olduğunu bildiğim basları bu kulaklıkla hayal meyal duymak biraz hayal kırıklığı oldu. Ama kesinlikle kötü bir kulaklık da değil, kullanmaya devam edeceğim. Kevlar kablo, ayarlanabilir kulak arkaları, su geçirmemesi ve mikrofonu olması çok iyi özellikler, ses kalitesi de genel anlamda iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 17.10.2017

    + Ürün kulağa güzel oturuyor. + Dayanıklı görünüyor. - Baslar zayıf. - Dışarıdan gelensesleri hiç kesmiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2017
    Beklentimi Fazlası İle Karşıladı

    Yeni aldığım telefonunun kulak içi kulaklığı koşu yaparken bir türlü kulağımda durmuyordu. Uzunca araştırdım ve bu ürünü buldum. Bir günde elime ulaştı. Şimdi kulağıma taktım, amuda kalksam bile kulağımdan çıkması mümkün değil. O konuda hiç şüpheniz olmasın. Ses kalitesini hem bilgisayarda hem telefonumda denedim. Bas kalitesi zayıf kalmış ama onun haricinde verdiği ses idare eder. Dış ses yalıtımı çok iyi. O yüzden dışarıda spor yapacaksanız dışarıdan gelen sesleri algılayamayacağınız için dikkatli olun. Bu arada Philips'in aynı kalitede dış sesi alan modeli de var. Kısacası o kadar araştırmadan ve ürünü kısa bir denemeden sonra spor yapacaksanız bu ürünü düşünmeden alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2017
    GAYET BAŞARILI

    Ürün 2 gün içinde elime geçti .Hemen Bilgisayarda denememe rağmen çok güzel ses verdi bas olsun netlik tiz olsun gayet başarılı.Kulağıma güzel oturdu ve rahatsız da etmedi.MP3 çalara takınca daha mükemmel ses vereceğini anlıyorum.Ses gücü de gayet başarılı.Bence bu fiyata alınabilecek en güzel ürünlerden bir tanesi.Ben koşu yaparken kullanacağım tavsiye ediyorum

  • NI1 aracılığıyla, 02.02.2017
    Spor yapmak daha keyifli

    Spor yaparken kullanmak için aldım. Kancalı olması çok iyi hiç bir şekilde kulaktan düşmüyor ve ses kalitesi çok başarılı. Mikrofonlu olması ekstrası çok işimi gördü teşekkür ederim fiyatını hakeden bir ürün.

  • Media Markt aracılığıyla, 30.01.2017
    Mükemmel Ses ve ergonomik kulaklık.

    Hiç tereddüt etmeden alın. Hem mikrofonlu hemde sabitleme klipsi var. Bas ve tiz bence çok başarılı bu fiyata göre.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHQ3405BL-00 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHQ3405BL-00 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat