JBL T210 Siyah Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık Yorumları

JBL T210 Siyah Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(554 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    çok güzel

    Oğlum için aldım çok beğendi Teşekkürler HB süpersin

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tizler ve basslar yıkılıyor

    Jbl harman ile güzel iş çıkarmış ses kalitesi efsane çamur atanlar olmuş telefonunuz sıkıntılı bence

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    o kadar kotuki ilk anda takmam ve cıkarmama bir oldu.sebebi gerekli ses seviyesi yuksek degil ve mikrfon yanından ses ayar tusları yok.ucreti bu kulklıga maxımum 40 tl

  • HepsiB. aracılığıyla
    Düşme Sorunu

    Kulaktan düşme sorunu var. Tiz çok iyi ama bas biraz geri kalmış ekolayzır ile bas'ı ayarlayabilirsiniz. Kablo kalitesi iyi. Mikrofon sesi güzel veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Şimdiye kadar kullandığım en iyi kulaklık olabilir. Kesinlikle öneriyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Alınabilecek en iyi F/p

    Temiz ses, bass ve tiz yeterli. Orjinal iphone kulaklığım bozulduğu için yeni kulaklık arayışına girdim. Kendileri çok pahalı olduğu için mecbur piyasa araştırmasına girdim. Bu aleti aldım çok tereddüt ediyordum ama boşa ediyormuşum. F/p ürünü! Dışarı ses veriyor mu bilmiyorum ama pekte umrumda değil ben kaliteyi hissedeyim yeter :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    bu fiyata alınabilecek güzel bir kulaklık. sesi beklediğimden yüksek veriyor eski kulaklığım yüksek seste cızırtı yapıyordu bunda öyle bir sorun yaşamadım. kablosu kaliteli duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat performans iyi

    Merhabalar, Ürün fiyat/performans olarak iyiydi basları, dış sesi kapatması özellikleri olarak hakkını veren kulaklık. Fakat yaklaşık 3 ay sonra sağ kulaklığından ses gelmeme sorunu ile iade ettim, para iadesi yapıldı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün gayet güzel

    Ürünü alan biri olarak şunları diyorum ürün gayet kaliteli bası olsun ses kalitesi olsun parasına değer artı kargoda kısa zamanda bana ulaştırdı alıcak olanlar hiç düşünmeden alabilir

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    Bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklık. Basslar ve tizler çok temiz. Tasarımından dolayı kulağa tam oturuyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.08.2023
    ORTALAMA SES KALİTESİ/UZUN ÖMÜRLÜ

    PC başında uzun zaman geçirmeme rağmen kulağım da herhangi bir rahatsızlığa sebep olmadı. Kulak içi kulaklık olduğu için temizlemesine özen göstermeniz lazım. Uzun zamandır kullanıyorum (çok nazik davrandığım söylenemez) ona rağmen hala sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Ses kalitesi açısından ortalama olarak değerlendirebilirsiniz. Ne amaçla kullanmayı amaçladığınıza göre de değişkenlik gösteriyor açıkçası. Uzun lafın kısası fiyat-performans ürünü demek doğru olur.

  • Amazzon aracılığıyla, 03.08.2023
    İyi

    Fena değil

  • Amazzon aracılığıyla, 04.03.2023
    emin misiniz ?

    ürünün ses kalitesi gayet güzel ancak aynı şeyi malzeme kalitesi ve mikrofon için söyleyemeceğim. aynı üründen 2 tane var bende. yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum günlük hayatta pek sorun yaşatmadı. Telefonla hiç kullanmadım sadece laptobuma takılı. Sorunum şu, kulaklık 40 yılda bir kulağıma elektirk çarptırıyor. bir iki hafta devam ediyor sonra düzeliyor. anlamış değilim. oyun oynarken falan da kullanıyorum 600 saat csgom var yeterli yani ama farklı opsiyonları da değerlendirin bence.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.12.2022
    Kullanışlı

    Mükemmel bir ürün

  • Amazzon aracılığıyla, 05.11.2022
    Memnun kaldım

    Macbook ile kullanmak için satın aldım. Bluetooth kulaklıkların şarj bitmesi derdinden kurtuldum. Kablo uzunluğu rahat çalışmamı sağlıyor. Ses kalitesinden de memnun kaldım. İhtiyacımı karşıladı.

  • Amazzon aracılığıyla, 05.09.2022
    Çok Kötü

    Çakma olduğuna yemin edebilirim ama ıspatlayamam boğuk ve yorucu bir ses çıkışı var hiç tiz yok

  • Amazzon aracılığıyla, 02.08.2022
    Mükemmel

    Tavsiye ederim bu fiyata çok iyi

  • Amazzon aracılığıyla, 25.07.2022
    Çok iyi

    Prime kampanyasından aldım 199 liraya geldi bana 21/07/2022. Fiyatına göre çok çok güzel. Bassları belirgin ve yumuşak ses sistemi gibi alçak frekansları hissettiriyor dan dan vurmuyor, flat müzik dinleyenler için iyi, eq ayarı ile uğraşmanıza gerek kalmıyor. Ne dolby atmos açtım telefonda ne eq ayarı yaptım. Tertemiz ses verdi. Hibrit bir sesi var her müziğe uyuyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.07.2022
    çok iyi

    bass kalitesine özellikle bayıldım

  • Amazzon aracılığıyla, 17.07.2022
    Zamanla Ses Azalması

    Ürünü 2021 Kasım ayında aldım. Şu anda Temmuz 2022 ve ürünün sağ kulaklığının sesi 1-2 haftadır azalmaya başladı. Başta anlamadım ama artık ses o kadar kısıldı ki dinleyemez oldum. Benim kulağımda mı sorun var, emin olmak için arkadaşlarıma da dinlettim. Kablolu kulaklıklar kötü kullanıldığında kablo içinden zarar gördüğü için ses kesiliyor. Bunu bildiğim için çok dikkatli kullanırım. Bunda durum farklı, ses kısılması gitgide arttı. İade başlatacağım, bakalım nasıl sonuçlanacak.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
JBL T210 Siyah Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. JBL T210 Siyah Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat