Jabra Evolve 30 Duo Kulaklık Yorumları

Jabra Evolve 30 Duo Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet iyi bir urun. Bilgisayarimin girisinden kaynaklanan ve gorusme yapan kisiyi rahatsiz eden mekanik sesten kurtulmama yardimci oldu. Cok guzel paketlenmis, ayrica ozel kilifi icinde geldi. Satici firmaya ayrica hizli teslimat icin cok tesekkur ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 27.09.2022
    Güzel kullanışlı ve hafif

    Müşteri temsilcisi olarak günde 9 saat kullanıyorum kulaklığı. Çok rahat hafif ve henüz sesimi alamayan bir müşteri ile karşılaşmadım. Mikrofon hem sağ hem solda kullanılabilir şekilde dönüyor. Hem usb den hem 3,5mm Jack ile kullanabilirsiniz. Arıza sonrası satıcı çok ilgilendi ve sonunda yenisi ile değiştirildi ek ücret istemeden. Çok tavsiye ederim gönül rahatlığı ile bu satıcı dan ürün alabilirsiniz 👍

  • Trendyol aracılığıyla, 16.04.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ses kalitesi çok iyi. Mikrofonu süper, ben toplantıdayken yanımda biri konuşuyorsa ses karşı tarafa gitmiyor. O nedenle kalabalık ortamlarda rahatlıkla toplantılara girilebilir. Rahat bir kulaklık ancak 2 saatten fazla takılırsa hafif bir rahatsızlık verebiliyor kafa etrafında ve kulaklara.

  • Trendyol aracılığıyla, 26.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Kulaklıktan çok memnunum gerçekten Jabra kalitesi. Karşı tarafa ses çok iyi ulaşıyor aynı zamanda bana da çok net bir şekilde ses ulaşıyor. Kafada hiç ağırlık yapmıyor yok gibi bir şey. Gürültü engelleyici iyi çalışıyor. Ben işim için aldım çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok teşekkür ederim, kolay gelsin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet kaliteli

  • Trendyol aracılığıyla, 30.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok yardımcı oldular teşekkürler..

  • Trendyol aracılığıyla, 30.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    henüz kullanma fırsatım olmadı ama görüntü kalitesi harika.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kulağı acıtmıyor, mikrofonu kaliteli. Kargo neredeyse 2 haftada geldi ama ürünü beklemeye değerdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2018
    Başarılı

    Mikrofonu güzel, özellikle skype görüşmelerinde arka plan gürültü önleyebiliyor. Kulaklıklardaki pasif gürültü önleme pek fark oluşturmuyor. Kulağa güzel oturuyor ama diğer kulaklıklara nazaran biraz küçük gibi geldi bana. Ses kalitesi de Microsoft LifeChat LX-3000 çok eski bir model olmasına rağmen sanki baslarda vs. daha başarılı gibi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Jabra Evolve 30 Duo Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Jabra Evolve 30 Duo Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat