Xiaomi Redmi 4X 16GB 5 inç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Xiaomi Redmi 4X 16GB 5 inç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(103 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.10.2018

    Sakın almayın aldırmayın xaomiden uzak durun sürekli sorun yaşarsınız adamlar o kadar kaliteli telefon yapmışlar ama kullanmayın demişler adeta ne unlock edebiliyosunuz ne teleffoncuya kilidini kırdırabiliyosunuz elinizde kalır telefon çiziksiz halde 3 katı fazla para verin en dandik teleffonu alın abartısız söylüyorum kafanız rahat olur memnun kalırsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2018
    çok iyi

    Bu telefonu yaklaşık 7 aydır kullanıyorum ve ürün muhteşem bir performansa sahip telefon premium hissi yaşatıyor donanımsal olarak düşük gibi gözükse de çok iyi iPhone'a benzeten çok oluyor. Eksileri parmağınız da en ufak yağ toz vs. olsun açılmıyor ve ekran kasa oranı biraz fazla.

  • NI1 aracılığıyla, 17.05.2018
    çok güzel bir ürün

    Anneme hediye olarak aldım, herhangi bir problem yaşamadım, gayet kullanışlı bir ürün, iphone 6s satıp mi6 alacağım kendime de :)

  • NI1 aracılığıyla, 14.05.2018
    Fiyatına göre çok iyi

    Arkadaşlar parasına göre çok çok iyi. Resim çekme ayarlardan kontrast ... yükselttiğinizde iyi çekiyor. Kumanda, parmak izi okuyucusu, bataryası, ekranı ikiye bölüp iki işlem birden yapma, tuşlara kısayol ekleme.... güzel özelliklerinden. Arkadaşlar Global versiyon değil global rom yüklü. Redmi 4X (Santoni)'ler 3 model olarak satılıyor görünüyor: 1) MAE136 (Çin versiyonu, B20-800MHz YOK ?) 2) MAG138 (Global versiyon, B20-800MHz VAR ?) 3) MAI132 (Hindistan versiyonu, MAG138 Global versiyon ile aynı ?) internetten bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. İnternet hızı sizin için önemli değilse buna takılmayın. Bir kötü tarafı ise Elde fazla tutunca insanın eli ağrıyor. Vücut sar değeri yüksek gibi geldi bana. Genel olarak çok güzel bir telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2018
    alınır

    telefon güzel. tavsiye ederim. fiyatına göre çok iyi.tavsiye ederim. oyun için alacaklar almasın. orta segment bir telefon. telefonu kullandıkça dahada hoşunuza gidiyor.

  • NI1 aracılığıyla, 20.04.2018

    Urun eksiksiz tam olarak geldi tesekkurler.

  • NI1 aracılığıyla, 20.04.2018
    tesekkurler

    fp urun👏👏👏👏

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2018
    KALİTE KOKUYOR

    TELEFON KALITELİ EPIL IN KOPYASI AMA İŞLETIM SISTEMİ ANDROID...PARASINA GÖRE ÇOK KALITELI...AMA BEN GOLD ALDIM SİYAH GELDİİ ARTIK KULLANACAGIZ RENGINE BAKMADAN

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.03.2018
    Xiaomi Bir Başka Güzelllll

    xiaom markasını bilmeyenler için açıklama yapmak istiyorum. Çin de yerli iphone olarak bilinen kalitesi iphone ayarında tabikide verilen ücrete göre bir iphone ayarı diyorum kalkıp 4.000 tl verirseniz xiaomi ninde lüx sınıfı cihazları var şuanda baktığınız bu ürün verdiğniz ücretin fazlasını size sunan bir cihaz marka takıntısı olanlar parası çok olan ve parasının değerini bilmeyen gösteriş meraklısı insanlardır benim gözümde şahsen marka önemli değil işlevi ve dış kasa sağlamlığı benim için ciddi derecede önemli cihaz bütün isteklerinize cevap veriyor bu rakamlara fazla düşünmeye gerek yok ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2018
    Beş Yıldız

    Ürün hasarsız elime ulaştı telefon güzel kullanışlı satıcıyada tşk.ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2018
    Süper

    Ürünü alalı 1 gün oldu. Şarj süper - Uygulama Kurulumu Sıkıntısız -Bankacılık - Mail- Wats up- Alarm vs sıkıntısız. Pil tüketimi ve uygulama yönetimi için her anlamda yönetimi size bırakıyor. 1 günlük süre zarfı için bu paraya verdiğim puan 10. Zaman içerisinde sıkıntı yaşatmaz ise gerçekten mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2018
    Dört Yıldız

    babama aldım baktım fena değil ,kamera haricinde güzel bir telefon,sonra anneme de aldım.Düşünmeden alın derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2018
    inanilmaz

    ürünü aldık bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştik. kesinlikle beklentinin üzerinde bir telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2018
    Beş Yıldız

    Telefon çok güzel, kullanışlı özellikleri ile bu fiyata mükemmel, kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2018
    mükemmel

    Bu telefonu uzun süredir almak istiyordum. Aliexpresste 2sene once keşfettim Xiaomiyi o zamanlar ülkemizde yoktu. Bayiler Xiaomi diye telefonmu varmış diye alaycı gözlerle bakıyorlardı :) alma aşamasında da çevrem dalga geçti Çin malı iyi olmaz diye, aldım süper bir telefon hızlı ve kullanışlı. Halada dalga geçiyorlar bende gülüp geçiyorum:) ama eline alıp bakan bişey diyemiyor tabi telefona

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2018
    Mükemmel bir telefon

    8 ay önce kızıma redmi 4a almıştım. bu kadar iyi bir performans beklemiyordum doğrusu. memnun kalınca bu telefondan 2 adet daha almaya karar verdim. telefon çok güzel bir tasarıma sahip, parmak okuyucu mükemmel, menü hızı, geçişleri çok iyi. kimse makineye ve markaya sallamasın, bu fiyata bu kadar özellikte telefon zaten bulamazsınız. tek eksiği malesef yaygın servis ağının olmaması. bunun dışında alıp çok rahat kullanırsınız. kargo 2 günde elime ulaştı, bi sıkıntı olmadi paketleme iyiydi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2018
    mükümmel

    Süper telefon gerek hızı olsun batarya ömrü olsun bu fiyata rakipsiz hiç dünüşünmeden alın derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2018
    MARKASI BILINMIYOR DEMEYIN

    urun cok güzel iyi ki almisim bu fiyata gore CANAVAR gibi telefon hic dusunmeden alin

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2017
    Artıları > Eksileri

    Ürün dün 3 sularında elime geçti. daha önce internetten telefon almamıştım gözüm korkmadı desem yalan olur ama ürün sağsalim ulaştı elime. paketleme gayet güzeldi. cihaz ilk bakışta çok iyi bir izlenim bıraktı üzerimde nedeni bu fiyata hatta belki 2 katı fiyatına bile bulunamayacak bir tasarım. hafif ve gayet şık. kamerasıyla ilgili kötü yorumlar yapılmıştı ancak kullandıktan sonra o yorumlara katılmadığımı belirtmek istiyorum. tabi ki bir iphone kamerası beklemiyoruz sonuçta bu fiyata. ancak buna rağmen beklentimin üzerinde çıktı. sony xperia m5 ile neredeyse aynı performansı veren bir kamerası var renkler canlı flaş gayet iyi. onun dışında ısınma problemi yok diyebilirim (şarjdayken oyun oynanmadığı sürece olmuyor). oyunu açıp arka plana alıp birçok uygulamada yaklaşık yarım saat takıldıktan sonra oyuna döndüğümde ben oyunu tekrar baştan açacak diye beklerken tak diye açtı. telefon eski telefonumun (LG G4 stylus) 5 hatta 10 katı performans veriyor. parmak izi okuyucu nadiren 2. denemeyi gerektiriyor. ekranı kapatmayı orta dokunmatiğe uzun bas(1 sn kadar) olarak ayarlayınca açma ve kapamalar seri bir şekilde kolayca yapılabiliyor. şarjı geldiğinde %40 tı ve 4 saat boyunca hiç kapatmaksızın oyun oynadıktan ve youtube ta takıldıktan sonra %5 in altına indi. EKSİLERİ: pakette kulaklık yok keşke olsaydı :(. ve şarj cihazı çok vasat kalitesiz olduğu belli ve çok sert olmasından dolayı telefona zarar vermesinden korkuyorum. herşeye rağmen bu telefonun fiyatına göre muhteşem ötesi olduğunu söyleyebilirim şarj cihazını kendim de alırım diyosanız durmayın alın samsungun 1500 liralık telefonunun bile sağlamadığı özellikleri yarısı fiyatına bulabilirsiniz bu üründe.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2017
    tavsiye ederim..

    öncelikle güvenilir mağazaya teşekkürler. iphone 5s'ten geçtim. geçme sebebim günde 2 bazen 3 kez şarj bitmesi sorunu olmasıydı. telefon dışarıdan çok sade ve hoş görünüyor. ardından şarj ettim. şarj süresi biraz uzun. sonra telefonu ilk kullanmaya başladığımda biraz yadırgadım, çünkü neticede alışılmış başka bir işletim sisteminden geçtim. ayrıca ilk başta göze hoş gelen iphone parlaklığı yoktu ekranda. birkaç saat denedikten sonra alışmaya başladım. fotoğraf kalitesi hem ön hem arka kamera için söylüyorum: iphone 5s'ten üstün. sadece menü geçiş hızında ve stabilitede iphone 5s bir tık önde olabilir. ancak yavaş diyemem. redmi 4x kullanım olarak çok özgürlükçü. iphone 5s'te herşey için belirli kalıplar var. ama burada herşeyin kısayolunu kendiniz belirleyebiliyorsunuz. mesela şimdi kendim ayarladım, 2 kez güç düğmesine bastığımda otomatik olarak kameraya geçiyor, ekran kilitli dahi olsa.. bedava 100'lerce tema var istediğinizi seçebiliyorsunuz. kilitli ekrandan kilidi kaldırıp yalnızca istediğiniz uygulamaya desen kilidi koyabiliyorsunuz. günlük kullanımda şarj rahatlıkla 2 gün gidiyor. telefona bakıp şarj oranını gördüğünüzde yüzünüzde dışarıdan bakıldığında anlamsız bir tebessüm oluşabilir. fiyatını fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum. tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Redmi 4X 16GB 5 inç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Redmi 4X 16GB 5 inç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat