Urbanears Stadion Active Mavi Kulaklık Yorumları

Urbanears Stadion Active Mavi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2019
    Şarj ömrü

    Kulaklığı şarj ömrü 7 saat olduğu için tercih ettim ancak şarjı 3 saat gitti. Ürün orijinal mi yokda hatalı ürün mü şüpheye düştüm. Bu konuda firmadan bilgi bekliyorum. Ürünün kulaklık tutuşu rahat design güzel.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.12.2018
    her konuda başarılı

    Ürün elime iki iş gününde ulaştı, paketleme iyiydi, ürüne sıkıntı yaratacak olumsuz bi durumla karşılaşmadım, başarılı. Ürüne gelecek olursam her kuruşuna değdi diyebilirim. Kullanımı kolay ve kablolardan kurtulma özgürlüğünü iyi hissettiriyor. Çekim mesafesi de gayet iyi ve net sadece kulak içi kulaklık olmasına rağmen alışık olduklarınızdan bi tık farklı. Dışardaki sesi çok iyi absorbe edemiyor. Bu yüzden taktığınızda dışardan kopmuyorsunuz ama düz kulaklıklardan da çok daha iyi. İkisinin arası bi şey olmuş. takarken başta birzcık zorlandım kulaklık kancalarını kulağıma oturtamıyordum bi türlü bi iki denemeden sonra alıştım. Genel anlamda ses kalitesi ve üründe kullanılan malzeme çok iyi. kısaca alınca pişman olmayacağınız bi cihaz tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2018
    Gayet Güzel

    Amacım salonda spor yaparken kablolardan kurtulmak ve motive edici düzgün kalitede müzik dinlemekti, amacıma ulaştım. Ses kalitesi çok göreceli bir kavramdır herkesin bildiği birşeyle kıyaslamak fikir verebilir. iPhone kulaklığına göre daha berrak ve temiz vokaller Yüksek tizler alıyorsunuz ama çok derin bas baklemeyin. Ha yetersiz mi asla ama beklentiniz yüksekse kulaküstü tip alın. Terle arası iyi sorun yok , gürültü önleme pasif pek bir işe yaramıyor bu sizin için önemliyse aktif olanı tercih edin ama onlarında fiyatı yüksek. Kulağa güzel oturuyor hafif ve rahatsız etmiyor. Tuşları ensenizde kalıyor bu sebeple kontrol ederken kulağınıza bastırmak zorunda kalmıyorsunuz ki bu güzel birşey. Şu anda indirimde ve kaçırılmaması lazım , yurtdışı fiyatı 50 Euro. Bir yıldızı gürültü önleme olmadığı için kaybetti maalesef yoksa İsveçli ler güzel ürün yapmış.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Urbanears Stadion Active Mavi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Urbanears Stadion Active Mavi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat