Asus X540LA-XX002D Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

Asus X540LA-XX002D Laptop - Notebook Yorumları

Asus X540LA-XX002D Laptop - Notebook

(31 yorum)

31 Yorum

5
10 yorum
4
1 yorum
3
3 yorum
1
2 yorum



yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
yorumları sağlayıcıya filtrele:
sil Lütfen aratılacak kelimeyi yazınız
  • NI1 aracılığıyla, 13.03.2017
    10 numara firma

    hızlı ve güvenilir

  • NI1 aracılığıyla, 09.02.2017

    ..........................................

  • NI1 aracılığıyla, 08.02.2017

    ürünün sesi çıkıyor ve vasat seviyede bir ürün

  • NI1 aracılığıyla, 06.01.2017
    asus sinbo gibidir

    eskiden iyi ürünler yapan firma artık her şeyin ucuzunu yapmanın yoklunu bulmuş. ucuz ve vasat bi ürün mecbur olunca alıyoruz lenovo alın derim.

  • NI1 aracılığıyla, 05.01.2017
    Hızlı kargo, sorunsuz ürün

    Evet, ürün sorunsuz, performansı öğretmenler için yeterli.

  • NI1 aracılığıyla, 04.01.2017
    asus zor kurulum özelikkle touchpad

    beğenmedik mecburen kullanıyoruz acil lazım olduğu için

  • NI1 aracılığıyla, 30.12.2016
    güzel

    fiyatına göre güzel makina.

  • NI1 aracılığıyla, 24.12.2016
    Süper hızlı

    İnanılmaz hızlı kargo ve başarılı ürün teşekkürler

  • İnce Hesap aracılığıyla, 18.12.2016
    kullanımı rahat

    günlük işlerim için aldım ben bilgiayarı. sürekli asus almayı düşünüyordum zaten çok da iyi oldu açıkcası. çünkü arada sırada müzik dinliyorum ve dizi izliyorum. çok yeterli oluyor hem ses hem de görüntü olarak. ayrıca şık duran bir bilgisayar. kullanımı çok rahat. ben çok memnun kaldım.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 18.12.2016

    günlük işlerim için aldım ben bilgiayarı. sürekli asus almayı düşünüyordum zaten çok da iyi oldu açıkcası. çünkü arada sırada müzik dinliyorum ve dizi izliyorum. çok yeterli oluyor hem ses hem de görüntü olarak. ayrıca şık duran bir bilgisayar. kullanımı çok rahat. ben çok memnun kaldım.

  • NI1 aracılığıyla, 14.12.2016
    Sorunsuz Teslim

    Cihazımı sorunsuz şekilde teslim aldım 2 gün içinde ulaştı kaliteli hizmet için teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 05.12.2016

    Ürün gayet kaliteli, ofis kullanımları için çok ideal. F/P

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2016
    iyi fiyat/performans

    fiyat/performans bilgisayarı tavsiye edilir

  • NI1 aracılığıyla, 15.10.2016
    sözünüzün eriymişsiniz. en sevdiğim esnaf tipi

    ürün asus zaten anlatmaya gerek yok oyun yada ağır kullanımlar için değil belki ama günlük işler ve internet hayatı için ideal. ayrıca mağazanın yapmış olduklarından dolayı teşekkürler

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 06.08.2016

    bazı oyunları oynarken kasabiliyo arkadaşlar oyun oynamak için alacaksanız eğer biraz daha üst düzey bi bilgisayar seçin deriim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 06.08.2016

    kaliteli şık bi ürün gayet memnun kaldım

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 31.07.2016

    4gb ram bana yetiyo kasma falan olmuyo gayet iyi götürüyo beni

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 31.07.2016

    asus güvenilir bi markadır ben sneelerdir güvenirim beni bi kere bile yarı yolda bıraakmadı

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.07.2016

    fiyatına kıyasla özelliklerine bayıldım bana yetiyo

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 17.07.2016

    4gb ram yetiyo arkadaşlar ben memnunum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus X540LA-XX002D Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus X540LA-XX002D Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat