Asus Zenbook UX310UQ-GL103TC Laptop - Notebook Yorumları

Asus Zenbook UX310UQ-GL103TC Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2016
    HARİKA TES EDERİZ

    HARİKA TES EDERİZ

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2016
    Dört Yıldız

    Kaç yıldır, ilk çıktığından beri, Asus ultrabook'u zevkle kullanıyorum. Ancak bu sefer biraz hayal kırıklığını uğramış oldum. Bir önceki Zenbook serilerinden daha kalitesiz ve ucuz malzeme kullanılmış. Ekran görüntü kalitesini de pek beğenmedim. Artık yeni modelini bakmadan, dokunmadan almam. Bundan sonra daha kaliteli malzeme kullanma dileğiyle.

  • NI1 aracılığıyla, 10.11.2016
    Sıfır değil açılmış ürün geldi !!

    Ürünü daha önce bir arkadaşımda gördüğüm için aldım ürün gayet başarılı ve çok şık olduğunu düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2016
    başarılı

    ürünü yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. makul bir süre içerisinde elime ulaştı. touchpad'ini kullanmakgerçekten çok rahat kanaatimce. win10 home ile gelmesi bir dezavantaj ama çokta farketmiyor benim için. ilk kullandığım gün bir çok kurulum yaptım yaklaşık 5-6 saat civarı gitti şarj. çok hafif. özellikle ses kalitesi bence inanılmaz. son ses açtığımda gerçekten şaşırttı beni. çerçeve hakkında yorum yapan arkadaş haklı, daha estetik olabilirmiş ekran çerçevesi ama o kadar da olsun diyorum artık. bir simgeye sağ tıkladığımda bilgisayar masaüstüne dönüyordu. yüklü olan bir pdf programı yüzündenmiş. onu silince düzeldi. başka bir sorunla karşılaşmadım henüz. ayrıca ram ve hd'yi yükseltmek isterseniz kendiniz denemeyin, garanti kapsamından çıkıyormuş.servise göndermek gerekiyormuş, aradım sordum. yolda vs yanımda taşırken ne kadar rahat olacağını şimdiden hayal edebiliyorum. iyi ki almışım.

  • NI1 aracılığıyla, 04.11.2016
    Hafif

    Oldukça kibar, ince ve hafif. Çok kullanışlı.

  • NI1 aracılığıyla, 31.10.2016
    Güzel bir ultrabook..

    Harika bir ürün.....

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2016
    Beş Yıldız

    Ürünü ilk aldığımda tereddütlerim vardı ama şu süreçte hepsinden kurtuldum. Öncelikle bu bilgisayarı alanlara söyleyeyim bu oyun bilgisayarı değil. Tabi ki oyun oynayabilirsiniz ben de oynuyorum ama bu kadar para veriyorum abi oyunda oynarım kasmasın falan diyorsanız bu bilgisayar ihtiyacınızı karşılamaz. Ben birçok oyunu çok rahat oynayabiliyorum tabi ki bilgisayar ısınıyor biraz ama dediğim gibi çok yüksek bir performans beklemediğiniz sürece çok rahat ve güzel oyun oynanabiliyor. Bilgisayarın en sevdiğim özelliği ekran boyutunun yeterli derecede küçük olması bu taşınırlığı ve kullanım rahatlığını arttırıyor, tabi bide klavye ışıklandırmasının olması. Isınma sorununa gelince dert edilecek birşey de değil aslında çünkü oyunu durdurup bir kahve doldurup gelseniz anında soğumuş oluyor kasası bunu da alüminyum kasasına bağlıyorum. Yanında kutunun içinden çıkan bir kılıfı var onunda su geçirmez(su kayıp gidiyor yani su tutmuyor) olduğunu test ettim oda çok hoşuma gitti. Yani uzun lafın kısası bilgisayar taşınabilirlik kullanış açısından ve sağlamlık konusunda bence çok güzel(ama ekran konusunda yorum yazan arkadaşlarıma katılıyorum tam olmamış ama Asus'un diğer ultrabooklarında da 2GB ekran kartı olup bu fiyata olanına rastlamadım.) oyun konusunda da ben performanstan memnunum ama dediğim gibi bu bir oyun bilgisayarı değil, kılıfı da efsane daha ne olsun alacak arkadaşlar güle güle kullansınlar. Bu arada yanlış okumadıysam RAM'i 16GB a kadar arttırılabiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2016
    Beş Yıldız

    İndirimde görünce kaçırmadan aldım. Daha önceden de ASUS almıştım ve memnundum. İnce görünmesine ve hafifliğine karşın oldukça sağlam ve estetik. Tuş takımı hiç rahatsız etmiyor ve performans bakımından da oldukça iyi. Ben daha önceden 15inch kullanıyordum ve 13 inch te terettüdütlerim vardı ama boyutları itibari ile sayehatte rahatça taşınıyor. Artık benim için dizüstündeideal ölçü oldu diyebilirim. RAM direkt 8MB yerine 16MB olsaydı donanım açısından mükemmel olurdu ama sanırım arttırılabiliyor. Ben oyun için almadım o yüzden ekran kartının performansını yorumlamak istemem. Ama 13inch zaten oyun bilgisayarı da değil. Bir 13 inch bilgisayarda da aradığınız herşey bana göre var. Yatakta kanepede her yere rahatça taşıyabiliyorum ve gerçekten bir dizüstü gibi kullanabiliyorum bu bilgisayarı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.09.2016
    Asus kalitesi

    Öncelikle hızlı kargo için teşekkürler. Benim gibi metal kasa, küçük boyutlu bilgisayar sevenlerdenseniz ve ürün bütçenize de uygunsa almanızı öneririm. Ürünün indirimli fiyatını baz aldığımızda, piyasada bu kalitede bir ürün bulmak zor. CPU, SSD, RAM ve GPU performansı da başarılı. Ekran çerçevesi sanki tam oturmamış gibi geldi bana ama arkadaşımdaki Samsung marka ultrabookta da aynı durumun olduğunu fark ettim. Şu an için üründen memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.09.2016
    asus ux310

    fiyat performans olarak mukemmel bır laptop..hafıf uzun sure sarjı giden performans ıcın basarılı bileşenleri olan bır ultrabook..tek eksiği windows 10 pro yerıne home versiyonu ile gelmesi bilgilerin güncellenmesi gerek.. teşekkürler hepsiburada.com..

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.09.2016
    Hafif, Ufak ve Performans hepsi bir arada...

    Asus eskiden beri anakart üreten ve bileşenler konusunda başarılı bir üretici. Bu ürünü ile hem performans arayanlar hem ufak boyut arayanlar hemde hafiflik ile hoş görüntü arayanlar için çok ideal bir ürün. Artıları na gelirsek, i7 işlemcisi 6500u 6.ncı nesil 8.2 puan almış intel tarafından. 512 SSD okuma 530 mb/s yazma 370 mb/s iops değerleri olarak ise okuma 95 K yazma ise 85K sevilerinde. Başarılı bir disk 8 gb DDR4 ram mevcut buda gayet hızlı. 16 gb. ye upgrade belirtilmiş fakat içini açıp bakmadım. ışıklandırmalı yeni nesil TR klavye sistemi. 2 saniye içinde açılma özelliği. 2 gb ayrılmış Geforce 940 ekran kartı ki bu tür ufak boyutlu laptoplarda zor bulunan özelliklerden. 1.45 kg.13.3 inç 3 adet usb girişi 1 adet usb 3.1 girişi ayrıca hdmi ve kart okuma özelliği Full HD ekran paneli Uzun ve başarılı pil ömrü. Eksileri ise, Bence tek kusuru siyah ve biraz kalitesiz duran ekran çerçevesi. Bunu da iyileştirselerdi kesinlikle ve kesinlikle kusursuz diyebileceğim laptoplar arasına girebilirdi. Fiyat performans olarak değerlendirecek olursak verilen paranın çok çok üzerinde bir ürün olarak belirtebiliriz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus Zenbook UX310UQ-GL103TC Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus Zenbook UX310UQ-GL103TC Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat