Asus G752VS-GC165T Laptop-Notebook Yorumları

Asus G752VS-GC165T Laptop-Notebook yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İnce Hesap aracılığıyla, 23.05.2017

    bu fiyata bence özellikleri yeterli olmamış. asus olduğu için güvenerek aldım fakat istediğim gibi bir performans elde edemiyorum. görüntüsü 4K olabilirdi en basitinden ve klavye tasarımı daha rahat olabilirdi. bilgisayarda bunun haricinde fakat bir sorun yok ne bir ses ne de bir ısınma sorunu. belki de benim biraz alışmam gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2017
    Göründüğünden daha kaba ve hantal

    4k ekran olmayisi ve ve bu fiyata bu ram yakismamis , ses sistemi yeterince iyi degil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2017
    32 GB olsaydi

    çok iyi ve çok kaliteli bir ürün keşke 32 GB ram olsaydı.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 21.10.2016
    küçük bir kusuru var sadece

    elime geçeli sanırım 1 hafta kadar oluyor ve ben çok memnunum 1 haftadır. sanırım kullandığım en sessiz bilgisayar bu güne kadar. klavyesinin kullanımı çok iyi olmasına rağmen ben gaming center tuşunun yerini beğenmedim. daha farklı bir yerde olabilirdi. oyundayken sürekli elim çarpıyor. sanırım tuşların görevlerini değiştircem sırf bu yüzden.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus G752VS-GC165T Laptop-Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus G752VS-GC165T Laptop-Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat