Asus X556UF-XX113T Laptop - Notebook Yorumları

Asus X556UF-XX113T Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 12.11.2016
    ürün teşhir ürünü çıktı

    notebook aldım. üründe sorun yok ama ambalajı açık kitapçıkları yok ve üzerine muhtelif standart dışı yazılımlar yüklenmiş olarak geldi. bildiğin kullanılmış teşhir ürününü bize sıfır olarak kakaladılar. acil lazım olduğu için iade etmeyip böyle kullanma kararı aldım. ama çok çok çok ayıp bu yaptıkları terbiyesizlik resmen.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.09.2016
    çok memnunum

    bir ay önce aldım, çok memnunum, ısınma sorunu yaşamadım. çok hafif, ayrıca çok şık ve dikkat çekici, hızlı kargodan dolayı teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2016
    tavsiye ederim

    tavsiye ederim çünkü on numara 5 yıldız sizde alıdığınızda memnun olursunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.08.2016
    Bu fiyata en iyisi

    laptop özellikleri , ekran kartı ve işlemcisiyle birlikte bu fiyata bulamayacağınız bir ürün.Adaptörü alışık olduğumuz cinsten değil biraz farklı bataryasının cıkmaması alırken kafamı karıştırsada kullandıkça o kadar önemli olmadığını gördüm. laptop 2 saatte şarz oluyor ve şarzı 4 saat gidiyor. Ses cıkışı kaliteli ve net.Bir asus marka laptoptan bahsediyorsam ısınma gibi bir problemi aklımıza bile getirmem ıce cool tek. olmasada bu laptopta yine de sıfır ısınma.Hızlı kargo ve uygun fiyat içın teşekkürler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2016
    Fiyat performans

    Ürünü alırken fan kısmı çok kafama takılmıştı sağ ve sol bölümlerinde fan çıkışı yok nerde olduğu kafamı kurcalıyordu satın aldıktan sonra gördümki fan ekranın bağlı olduğu 2 menteşe arasındaki bölümde ısınma sıkıntısı olmuyor.Birer adet usb2 ve usb3 var bu 3adet usb kullananlar için olumsuz olabilir ancak bir adette usb type c var normal usbden farklı ama buda gelceğe yönelik bir port.Tam denemedim ama pili tasarruf modunda en az 4 5 saati çıkarıyor.Şunu belirteyim bataryası çıkarılıp takılamıyor asus 2 yıl batarya garantisi vermiş o konuda sıkıntı yaşanmaz diye düşünüyorum ama 4 5 sene sonra kullanamya devam etmek isteyenler pil değişimi için pcyi servise yollamak zorunda kalabilir.Oyun olarak bf3 ve csgo oyunlarını denedim Nvidia exprience uygulamasını yükleyip driver güncellemesi yaptım oyunlarıda optimize ettim sonrasında oyunları denedim gayet akıcı hiç takılma yok ekran kartı performansı çok iyi ancak gta 5 gibi yüksek boyutlu oyunlarda 4 gb ram akıcılık konusunda yetersiz gelebilir denemediğim için emin değilim bu sorunuda boş bir ram slotu var(diğer slot pcye entegre 4gb olarak) 8gb takıp rami 12 gbta kadar yükseltebilirsiniz Bilgisayarın altında kolayca ram değişikliği yapılması için küçük bir kapak var bir adet vida sökerek ram takviyesi yapabilirsiniz.SSD eklemek isteyenler bu zor bir işlem diğer dizüstülerdeki gibi bir kapakla harddiske ulaşamıyorsunuz sadece ram değişimi kolay.Çok şey anlattım bilgisayar konusunda çok bilgisi olmayanlar için özet geçeyim perfomansı gayet iyi parasını hak ediyor piyasanın çok altında bir fiyatta satılıyor ekran kartı çok iyi, ram boyutu idare eder ilerde ekleme yapılabilir tek eksisi çıkarılmayan pil.İşlemciden bahsetmeye gerek yok az enerji tüketen 6. nesil i5 intel işlemci hertülü işinizi görür.Ben hepsiburadanın aracılığıyla laptopfırsatı mağzasından aldım hiç sıkıntı yaşamadım 1 günde kargoya verdiler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus X556UF-XX113T Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus X556UF-XX113T Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat