Asus G752VS-GB007TC Gaming Laptop-Notebook Yorumları

Asus G752VS-GB007TC Gaming Laptop-Notebook yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2017
    Gerçekten güçlü bir gaming laptop.

    Gerek yeni nesil işlemcisi ile gerek gtx 1070 ile gerçekten çok güçlü bir laptop . Genelde laptoplara ekran kartlarına M model takarlar. Fakat bu laptopa direk 1070 entegre edilmiş , fiyat konusunda biraz yüksek olsada performans konusunda gerçekten başarılı. Yeni nesil oyunları en yüksek ayarlarda sorunsuz bir şekilde oynatıcak güce sahip.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.01.2017
    Şiddet İle

    Böyle bir şey yooookkkk 4Ay para biriktirdim aldım hiççç pişman değil hatta kelimesini aklımdan bile geçirmiyorum alın deneyin görün .... Tşk

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2016
    OYUN KONSOLU CANAVARI

    acayip birsey anlatilmaz yasanir arkadaslar butveniz yeterliyse taksitle dahi olsa alin derim .. hem oyunu oynayip hem canli yayin yapmak hic bu kadar zevkli olmamisti ..

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2016
    Asus Kalitesi

    Ciddi söylüyorum oyun bilgisayarları arasındaki en iyi tasarıma sahip ve aynı zamanda da güçten taviz vermeyen bir canavar! Kullandıktan sonra Asus kalitesini göstermiş diyeceksiniz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2016
    ASUS YENİ NESİL OYUNCULARIN TERCİHİ

    Adamlar yapmış diyeceksiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2016
    Mükemmeli arayanlara..

    Bu segmetteki en iyi bilgisayar... Bütçeniz müsait ise kaçırmayın derim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus G752VS-GB007TC Gaming Laptop-Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus G752VS-GB007TC Gaming Laptop-Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat