Lenovo Yoga 510 80S7004RTX Ultrabook Yorumları

Lenovo Yoga 510 80S7004RTX Ultrabook yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 18.05.2017
    Kalitesiz

    Avantajlar : 360 derece katlanmasi avantaji.
    Dezavantajlar : Ekran cok parliyor gece bile kullanmak cok zor. ,9 gunde yazilimi çöktu.,Hizi dusuk.
    Elime ulaştıktan 9 gün sonra bozuldu ve ne hikmetse kurtarma için gerekli yazılım bilgisayardan silinmiş şimdi servise gönderiyorum ...

  • NI1 aracılığıyla, 03.05.2017
    İyi

    Gayet iyi.Çok memnun kaldığım söylenemez ama iyi.Bir kere dondu ve bazen biraz yavaş işliyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 14.04.2017
    Lenovo mu birkaç kez düşün...!

    Avantajlar : dokunmatik ekran
    Dezavantajlar : kalite düşük
    ürün cts. geldi, salı günü çat diye kendiliğinden kapandı, bir daha açılmadı...ürünü iadeye gönderdim...cevap bekliyorum ...hiç memnun kalmadım...Bu arada laptopu mağazadan alırsanız lenovoları teknik servis raporu almak için mediamarkt değil, sizi direk yönlendiriyorlar...Şimdiye kadar eski sony, toshiba laptoplarımda hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım...Hatta 10 yıllık Asus laptopum halen çalışıyor..

  • Media Markt aracılığıyla, 12.04.2017
    orta seviye bir lattop

    Avantajlar : dokunmatik kullanımı avantaj ama bir tablet beklem,kasa,menteşe
    Dezavantajlar : ssd takılamaması,ram in 4 gb olması,ekran yansıması
    tasarımı estetik duruşu çok güzel bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 04.04.2017
    süper

    fiyatına göre çok uygun

  • NI1 aracılığıyla, 17.02.2017

    Ürünü zaten bilerek aldım, benim için mükemmel bir seçimdi, zira oyun için almadım, işim için aldım. bir tek eksiği yansımaz ekranın (anti ğlare) olmayışı. Benim gibi kullanacaklara şiddetle tavsiye edebilirim.

  • Teknosa aracılığıyla, 27.01.2017

    Ekranın geniş açılarda kullanılabilmesi ve HD ekran kalitesi film izlerken veya sunum yaparken çok faydalı olabiliyor. Lisanslı Windows 10 kurulu gelmesi ve diskin 8 GB SSD bulundurması sistemin çok hızlı açılmasına yardımcı oluyor. i5 işlemci ve 2GB Ekran kartı görsel performans gerektiren uygulamalarınızı sorunsuz çalıştırabilmekte.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2017
    Beş Yıldız

    arkadaşlar bilgisayar gayet güzel, ergonomik fakat biraz daha hafif olsaydı daha güzel olurdu dokunmatiği gayet güzel algılıyor .genel olarak memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2016
    "SSD takmam, 4 GB ram yeter, teknik destek çok önemli değil" derseniz güzel bir seçenek.

    Kara Cuma Kampanyası ile +Kargo fiyatı ödeyerek aldım. Fiyat olarak doların 3,5'ye dayandığı şu günlerde çok iyi bir kampanyaydı. "+Kargo" ya canım sıkılmadı değil, neyse. Kullanmaya başlayalı iki gün oluyor ve şimdilik gayet güzel. 6. nesil i5 işlemci, Radeon harici ekran kartı, 1080P ekranı ile gayet performanslı olabilecek bilgisayar için SSD takviyesi şart. Ancak maalesef Türkiye Lenovo ile yaptıığım görüşme sonucunda ssd takmanın veya ram takmanın ürünü garanti dışı bırakacağını öğrenmiş bulunuyorum. Bu fiyatları bu seviyedeki bir bilgisayara verecekseniz SSD'li olmasına veya garantiyi bozmadan SSD takılabilmesine dikkat edin. Yoksa ya 2 sene bu sistemde 5400 RPM Hdd, 4 gb ram ile yetinirsiniz ya da garantinizden feragat etmek zorunda kalırsınız. Ürünün katlanabilme, şekilden şekile girme özelliklerine değinmeyeceğim, evir, çevir kullan. Her türlü kullanışlı. 4 yıldız vermiştim, yine canım sıkıldı SSD meselesine. 3 iyi 3. (Puanlama yaparken ürünün kendisi, fiyatı, satıcısı yanında teknik desteği ve üreticinin satış sonrası hizmeti de önemli. )

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2016
    harika

    hiz ve performans cok iyi. yine hafif ve ince tasarimiyla birlikte dort farkli kullanim sekli cok rahatlik sagliyor. ayrica sarji rahatlikla 8-9 saat gidiyor. kesinlikle oneriyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2016
    Dört Yıldız

    Ürünün başarılı tarafları; - Şık, ince, hafif, hızlı - Dokunmatik ekranı kullanışlı ama mükemmel değil. - Malzeme kalitesi fiyatıyla doğru orantılı.Başarılı! - Klavye tuşları gayet hoş ve alttan aydınlatmalı.(2 kademe) - Grafik performansı idare eder.(Beklentim yüksek değildi ve karşılıyor) - Portları yeterli, 3xUSB, 1xHDMI, 1xLAN, 1xKulaklık/Mikrofon combo giriş - Hoparlörler çok başarılı. Şimdiye kadar duyduğum en net ses. - 14" ekranı en/boy oranı olarak iyi ayarlanmış. Ne yayvan ne de kare. Başarılı! Ürünün başarısız tarafları; - Bu fiyata en azından 120 gblik bir SSD olsa iyi olurdu ama 500GB lik 5400 rpm diski var. Disk, performans anlamında işlemci ve ram''e ciddi bir dar boğaz oluşturuyor. Enerji tüketimini artırıyor. - Cihazda tek ram slotu var. Yani upgrade etmek isterseniz mevcut ram'i çıkarıp yenisini takmak zorundasınız.(Sonuçta ultrabook) - Defaultta 4gb ram ofis harici kullanımlar için yetersiz.(Yazılımcıyım) - Max 16 gb bellek modülü destekliyor. - Klavye tuşları başarılı ama dizilim çok kötü. End, home tuşları inanılmaz kullanışsız yerlerde. - IPS ekranı renk doygunluğunu beklediğim kadar iyi yansıtamadı. En büyük hayal kırıklığım. Ürünü diğer markaların benzer fiyatlı modelleriyle karşılaştırınca tatmin edici buluyorum. Olumsuz özellikleri kısmen zarafet ve gücü bir arada barındırabilmek için verilmiş ödünlerden kaynaklanıyor ve kabul edilebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2016
    10 Numara

    Fiyatı biraz artmış başka bir yerden çok daha uyguna almıştım aklımda yokken ama şimdi iyiki almisim diyorum. Aldıktan sonra ram artırımı yaptım tek slok olduğu için içinden çıkan ram elimde patladi. Daha sonra 250 SSD aldım onunla beraber tam bir canavar oldu. 13 sn açılıyor laptop ekran kalitesi ve dokunma algılaması süper full Hd ekran çözünürlüğü var sesi gayet iyi ışıklı klavye olması akşamları çok rahat işe yarıyor aklınızda alma fikri varsa hiç düşünmeden alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.09.2016
    İhtiyaçları fazlasıyla karşılıyor.

    Bilgisayarı almak için kızıma uzun ikna çabaları ile kabul ettirebildim ve aldım kullanmaya başladı ve gerek bilgisayarın rahat kullanımı.gerek tablet gibi kullanılabilme özelliği gece lenova kalitesiyle çok memnun kaldı.özellikli ses kalitesi ve multimedya ve internette uzak mesafe çekim kapasitesi ile tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2016
    Kullanışlı

    Pratik işleriniz için çok kullanışlı bilgisayar. Pil ömrü dedikleri kadar 8 saat filan yok ama 4-5 saat gidiyor yine de. 2in1'lerde fiyat performansı çok iyi. Touchpad'i macbook air'deki kadar rahat bir kullanım sağlamıyor. Parmağınız kaymıyor. Harman diye süper bass beklentiniz olmasın ancak temiz bir ses veriyor. Rami biraz düşük ama sonradan eklenebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2016
    SÜPER!!!

    Ürün gerçekten çok kullanışlı ve performansı bir ultrabook sınıfına göre muazzam. Emsallerinin fiyatlarına görede çok uygun. Kesinlikle tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo Yoga 510 80S7004RTX Ultrabook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo Yoga 510 80S7004RTX Ultrabook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat