Lenovo IP510 80SR0081TX Laptop-Notebook Yorumları

Lenovo IP510 80SR0081TX Laptop-Notebook yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 14.06.2017
    şimdilik herşey yolunda

    kaliteli ve hızlı olmasına rağmen tek eksiği olarak sadece driverlarda windows 10 64 bit desteği var yani bi windows 8.1 yüklemeyi istiyorsunuz ama yüklesenizde driverlar uyumlu olmuyor ... ekran görüntüsü genel anlamda iyi şarj tatmin yoğun kullanım 3.5 saat klavye aydınlatması bi harika ram yeterli işlemci vazifesini yapıyor altına soğutmalık fan yerleştirdim şimdilik iyi kullanırken sorun olursa yazacağımdan emin olabilrisiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2017
    İyi ki almışım :)

    Ürün gerçekten parasını hak eden bir cihaz uzun araştırmalarım sonucu aldım. Cihaz kalitesi olsun ekran kalitesi olsun çok iyi full hd ekranı var yansımasız ve açıklama kısmında belirtilmemiş ama klavye ışıklandırması var cihazın. Oyun performansında ise oyunları orta seviye kalitede rahatlıkla oynatıyor. SSD takviyesiyle çok daha hızlı oluyor cihaz son derece memnunum cihazdan.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2017
    Lenovo can'dır :)

    Beyaz bir bilgisayara sahip olmak gerçekten de çok güzel. Çünkü bilgisayarı açtığınız zaman hemen insanların ilgisini çekiyor. Zaten bu bilgisayar da gerçekten çok şık duruyor. Daha önceki bilgisayarım da lenovo'idi, onu 5 sene kullandım ve hala küçük kardeşim kullanmaya devam ediyor ( sadece dış kasasında düşmelerden dolayı hasar var, performansı hala ilk günkü gibi). Lenovo gerçekten çok güvenerek kullandığım bir marka. Şu anda hem telefonum lenobo hemde bu bilgisayara sahibim. FHD olması gerçekten de mükemmel bir özellik, bu farkı farklıı bir bilgisayar kullandığınızda fark ediyorsunuz. Klayve aydınlatması olması güzel bir artı.Eğer paranız varsa bu bilgisayarın aynısının i7 özellikli olanı alabilrsiniz. Ama bu bilgisayarda gerçekten çok güzel. Tek olumsuz tarafı ,tabi bence, grafik özellikleri çok yüksek oyunları oynarken ( ben shadow of mordor da denedim o da gerçekten yüksek grafikli bir oyun) 1 saat sonra ısınmaya başlıyor. Ama ben bu sorunu da ucuz bir laptop soğutucu ile hallettim artık sıkıntı çıkmıyor.Güzel bir bilgisayar kullananlara hayırlı olsun.

  • NI1 aracılığıyla, 23.11.2016
    PAZARLAMA TAKTİĞİ

    İNDİRİM KUPONU VERİYOLAR DİYE ALIŞVERİŞ YAPTIM ŞİMDİ YENİ Bİ ALIŞVERİŞ YAPACAM BU SEFERDE İNDİRİM KUPONU KADAR ZAM YAPMIŞLAR YANİ İNDİRİM HİKAYE ....

  • NI1 aracılığıyla, 10.11.2016
    güzell ll

    Urun iyi güzel skntinyok alın hemen.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 04.07.2016
    ilk günkü gibi

    3-4 ay oldu alalı hala sorunsuz ilk günkü gibi çalışıyor bilgisayar. fiyatının düştüğünü görünce bir tane de kardeşime sipariş ettim ben. ekranı çok kaliteli. ses düzeyi fena değil. öneririm ben.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 04.07.2016

    3-4 ay oldu alalı hala sorunsuz ilk günkü gibi çalışıyor bilgisayar. fiyatının düştüğünü görünce bir tane de kardeşime sipariş ettim ben. ekranı çok kaliteli. ses düzeyi fena değil. öneririm ben.

  • NI1 aracılığıyla, 16.03.2016
    Güvenilir satıcı

    Ürünü beyaz olması sebebiyle tercih ettim ince hoş bir yapısı var. Fan oldukça sessiz çalışıyor. Tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo IP510 80SR0081TX Laptop-Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo IP510 80SR0081TX Laptop-Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat