MSI GE72 6QD-687XTR Laptop - Notebook Yorumları

MSI GE72 6QD-687XTR Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2017
    Performans Ürünü MSI Apache Pro

    MSI bu konuda başarılı ürünler yapıyor. Fakat ekran iç plastiğini daha kaliteli yapabilirlerdi. Performans olarak çok başarılı. DVD rom da çoğu makinanın okuyamadığı cd ve dvdleri okudu açıkçası. Klavye led renk ayarlarıize gerçekten çok güzel. Ben aldığımda fiyat bu fiyattan %25 daha düşüktü. Çünkü hepsiburada.com 1 Ocakta kampanya yapmıştı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2017
    Yüksek Performanslı Dizüstü

    Yaklaşık beş yıl MSI GTX 780 DXR kullandıktan sonra geçen hafta bu modele geçtim. Apache Pro kesinlikle taşınabilir bir model. Bu boyutta bir cihaza göre şarj adaptörü de oldukça makul. Yansımasız 17.3" ekran son derece keskin ve özellikle metin tabanlı işlerle uğraşıyorsanız tatmin edici. Yerleşik ses sistemi çok temiz ve yüksek ses üretebiliyor. Kasada kullanılan metal malzemenin dokunuşu güven veriyor. Klavye aydınlatması daha önce kullandığım modele kıyasla çok daha iyi. Kasanın sol tarafını, sağ tarafa göre belirgin şekilde daha fazla ısınıyor, oyun meraklıları için biraz sorun olabilir. SSD ve mekanik disk ile gelmesi harici bir disk kullanmadan yeterli depolama alanı sağlıyor. Böylece toplam üç tane olan USB portu da yeterli oluyor. Nvidia GTX960M ile gelmesi dolayısıyla, oyun meraklılarından çok yüksek performanslı bir dizüstü arayanlar için ideal bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2016
    Beş Yıldız

    Ürün kısa surede elimize geçti hepsiburadaya teşekkürler.Msi çantası ve mouse ile birlikte geldi.Performansı çok iyi bir ürün. Ses kalitesi ve görüntüsü harika.

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2016
    Teşekkürler

    evet teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI GE72 6QD-687XTR Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI GE72 6QD-687XTR Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat