MSI PE60 6QE-407XTR Laptop - Notebook Yorumları

MSI PE60 6QE-407XTR Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İnce Hesap aracılığıyla, 16.10.2017
    Çok Hızlı ve Fiyatı Uygun

    Bilgisayarı arkadaşımın tavsiyesiyle aldım. ilk izlenimlerin bilgisayarın çok olduğu yönünde. bu özelliklere sahip olması ve fiyatının da bu kadar uygun olması beni bu bilgisayarı almaya iten bir diğer neden. bilgisayar çok hızlı ve ekran kalitesi de harika. ben tavsiye ile aldım. ben de tavsiye ediyorum.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 13.10.2017

    Bilgisayarı alalı henüz iki hafta oldu. iki haftadır kullanıyorum ilk izlenimlerin çok iyi. performansı bence harika. yani performansı konusunda tereddüdünüz varsa kesinlikle endişelenmenize gerek yok. Çünkü üst seviye oyunları çok rahat çalıştırıyor. hiç bir takılma olmadan. Ben mesela gta5 i yükledim hiç bir sıkıntı yaşamadım. tavsiye olarak alın derim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 23.05.2017

    1 haftadır araştırıyorum deliler gibi sonunda bu bilgisayarı almaya karar verdim. dün geçti elime bulduğum ne varsa yükledim. oyunlarda olsun kullandığım programlarda olsun kesinlikle bir sorun yaratmadı. klavyesi çok rahat ayrıca. sessizliğini çok beğendim bir de. tavsiye edebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2016
    Mükemmel performans

    Bilgisayarı alalı 1 hafta olucak, performansı konusunda şüpheniz olmasın. gta5 gibi oyunları ultra ayarlarda yağ gibi oynatıyor. bir tek anakartından kronik bir ses sorunu var. onun da bir uygulama ile önüne geçebiliyorsunuz. Dolar kurundan dolayı epey yükselmiş. almak için biraz beklenebilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2016
    harika fiyat harika performans

    yaklaşık bir aylık bilgisayar araştırmamın sonucunda hem oyun oynamaya hemde ofis ortamlarında çalışmaya en uygun bilgisayarı buldum hiç düşünmeden alabilirsiniz. cuma veridiğim siparişi cumartesi beklesemde pazartesi teslim alabildim ama iyi paketlenmişti tebrik ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2016
    harika.

    oyunlarda herhangi bir sorun yasamadim. sarj konusundada basarili. agirlik olarakta makul.

  • NI1 aracılığıyla, 26.08.2016
    Harika.

    Bu Bilgisayar özelliklerine göre çok çok ucuz. Bundan daha gariban bilgisayarları 5000 gibi fiyatlara satıyorlar. Herkese tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 30.05.2016
    çok güzel bir bilgisayar..

    bilgisayar çok güzel.. zaten prestige serisinin giriş modeli.. alalı bir buçuk ay oldu.. gta 5 oynamama rağmen kesinlikle bir aşırı ısınma felan görmedim.. zaten ikinci fanı açtığınızda 5 dk içinde soğutuyor.. ses derseniz zaten son ayarda açamıyorsunuz çünkü çok fazla çıkıyor.. asusların son ses ayarı bunun %60 ı gibi bişey.. oyunlarda kesinlikle donma felan yapmıyor.. autocad ve solid içinde dört dörtlük.. kendimde kullandığım için söylüyorum..

  • İnce Hesap aracılığıyla, 29.05.2016
    Bu özelliklere göre mükemmel fiyat

    Kesinlikle bu fiyata daha iyisi yok ayrıca MSI kalitesi de var

  • İnce Hesap aracılığıyla, 25.05.2016
    BEKLİYORUM

    DÜN SİPARİŞİ VERDİM BAKALIM HEYECANLA BEKLİYORUM...

  • İnce Hesap aracılığıyla, 21.04.2016

    aynı ürün istanbul bileşimde aynı fiyat biraz daha fiyat inmeli bence düşerse bilgi verin

  • İnce Hesap aracılığıyla, 17.04.2016
    kaliteli hissettiriyor

    gücüne göre bence fiyatı çok iyi msi. klavyesinin kullanımını özellikle ben çok sevdim. ekran kalitesi göz kamaştırıyor desem abartmam. en yüksek ayarlarda çalıştırdığım programlardan iyi verim alıyorum. dış tasarımı kaliteli hissettiriyor. sadece pil ömründen şikayetçiyim ben. bunun dışında pek bir sorunu yok.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 17.04.2016

    gücüne göre bence fiyatı çok iyi msi. klavyesinin kullanımını özellikle ben çok sevdim. ekran kalitesi göz kamaştırıyor desem abartmam. en yüksek ayarlarda çalıştırdığım programlardan iyi verim alıyorum. dış tasarımı kaliteli hissettiriyor. sadece pil ömründen şikayetçiyim ben. bunun dışında pek bir sorunu yok.

  • Binbir Çeşit aracılığıyla, 10.03.2016
    oyun

    oyun canavarı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI PE60 6QE-407XTR Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI PE60 6QE-407XTR Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat