Dell Inspiron 5567-G20W45C Laptop - Notebook Yorumları

Dell Inspiron 5567-G20W45C Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(102 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2017
    fan sesi cok yuksek, ilk baslarda yavas idi sonradan duzeldi:)

    bilgisayardaki virüs programıni kaldırınca gayet hızlı bir hale geldi. neredeyse kafayı yiyecektim :) fan sesi çok yuksek, arkadaşlar bu ses nereden geliyor diye etrafa bakiyor. her zaman böyle değil tabi ara sıra. tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2017
    Dört Yıldız

    öyle ahım şahım bir makine değil ama dolar kuru sonrası fiyatlar tavan yaptığı için f/p oranı gayet iyi. güncellemeler yapıldıktan sonra baya hızlanıyor. tasarımıda baya şık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2017
    performans canavarı

    fiyatına göre iyi bir ürün ancak birkaç eksiği var. klavye aydınlatması yok ses kartı iyi değil ekran olarak çok beklentiye girmeyin sıradan bir ekranı var. performans açısından mükemmel 8 gb rami olması önemli bir özellik tasarımı hoş ve iş veya kişisel kullanım için alacaksanız sağlam bir bilgisayar kullanıcısını uzun yıllar üzmez.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2017
    Beş Yıldız

    Gayet iyi fiyat ve performans..

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2017
    Ürün guzel

    Ürün güzel , oyunlarda kasma yok ancak single language bayağı sıkıntı yaşattı bana. Klavye Işığı eksiklik. Şarjı 5 saate yakin gidiyor. 3 günde geldi. Ekrana yaklaşınca pikselleri sayılıyor . Ekran biraz zayıf mousepad un esneme payı var sessiz ortamda takir Tukur ses çıkarıyor . Genel olarak 4 yildiz.

  • Media Markt aracılığıyla, 26.03.2017
    İdeal

    Avantajlar : işlemci + full yüklü windows10
    Dezavantajlar : full HD olabilirdi
    Günlük kullanım için fazlasıyla yeterli diğer yorumlarda yazılan kasma sorununu hiç yaşamadım 7 aydır kullanıyorum. Oyun falan indirmedim ancak oyun oynicakları üzmez diye düşünüyorum, widows herşey dahil şekilde içinde geliyor. Pil performansı ortalamanın üzerinde. Öneririm

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2017
    Fiyat performans ürünü

    Arkadaşlar.ürünü 2 Aydır kullanmaktayım.herşeyi ile mükemmel.ben 240 gb toshiba ssd taktım cihazın gerçek hızını gördüm ve inanılmaz stabil hızlı.açılışı toplam 10 saniye kadar sürüyor ve açıldığı an tüm işlevleri anında kullanabiliyorsunuz, harddiskteki bekleme hiç yok ayrıca cihazda artı ram slotu var ve 8 gb daha takabilirsiniz özelliklerinde yazmıyor ama açınca gördüm bende .kısa bir hesapla 300 tl sdd ve 100-150 arası +8 gb ram ile 4000-5000 tl arası satışta olan bilgisayarlara neredeyse yarı fiyatına sahip olabilirsiniz.ekran kartı performansını daha tam anlayamadım ama ssd taktıktan sonra nfs hot pursuit normal hdd ye göre inanılmaz hızlı açıldı.tavsiyem alanlar ilk iş mutlaka harddiskleri ssd ile değiştirsin cihazı gerçek performansı ile kullansın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2017
    TERCİH EDİLEBİLİR

    Ürünü pazartesi 11:30 da sipariş verdim, bugün yani perşembe günü saat 17:00 gibi geldi. Kargo da bir sıkıntı yaşansa da hemen ilgilenildi. Ürün ilk açıldığında fazlasıyla yavaş. Sizi biraz sinirlendirebilir. Yaklaşık yarım saat bir kurulum ve güncelleme sürüyor. Bilgisayarı kurduktan sonra yavaşlık devam edebiliyor. Yaklaşık 2 saattir kullanıyorum ve şuan gerek internet olsun, gerek bilgisayar olsun gayet hızlı. Ses kalitesi beni tatmin etti. Oyun kaldırır mı bilmiyorum, ama günlük işlerinizde, hele ki öğrenciyseniz her türlü işinizi rahatlıkla görecektir. Görünüş olarak da çok şık bir bilgisayar olduğunu belirtmek isterim. Ürüne ve siteye güvenebilirsiniz. Yüksek güvenlik önlemleriyle siparişi gerçekleştiriyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2017
    Daha ne olsun.

    İndirimdeyken aldım. İki haftadır kullanıyorum ne bir ısınma ne de kasılma gördüm. Beklediğimden çok iyi geldi. Pili çok iyi gidiyor. Yaklaşık 5 saat kullanabiliyorum. Yüksek performans beklemeyenler için şık ve kaliteli bir laptop.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2017
    Üç Yıldız

    Gayet normal

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2017
    mükemmel

    bence fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor. gayet güzel ve kullanışlı bir bilgisayar. hepsiburada ailesine de ilgi için ayrıca teşekkürü borç bilirim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2017
    Beş Yıldız

    harika..teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2017
    TAVSİYE ÜRÜN

    İndirimdeyken aldım ilk kurulumda Türkçe yi seçin sonra geri dönüşü zor oluyor. oyun canavarı olmasa da tam yeterli 2gb ekran kartı yeterli ev ortamında mükemmel. Tek gözüme çarpan ledlerin azlığı. açma kapama, caps look ve şarj ledi var sadece. Ama yeterli. Şarjı yaklaşık 5 saat gidiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2017
    Beş Yıldız

    Gayet başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2017
    Dört Yıldız

    Fiyat performans olarak cok iyi.Kesinlikle alınabilir.

  • Media Markt aracılığıyla, 01.03.2017
    W10 ve 4GB Ram

    Avantajlar : Uygun fiyatlı,Ram ve ssd upgrade i ile üst seviye bir bilgisayar
    Dezavantajlar : Ram düşük,HDD yerine HDSD olabilirdi
    W10 ile 4GB Ram li bir bilgisayardan hiç bir verim alamazsınız. Ben bu bilgisayarı fiyatı uygun olduğu için aldım. Updatelerini yapıp kontrol ettikten sonra 8GB ram upgrade i yaptım. Tabi bu işlemle şu anda garanti dışı kaldı. Eğer Haricen 8GB ram ve SSD alarak upgrade edecek iseniz fiyatı çok uygun. Ama upgrade edemem derseniz bu bilgisayarın 8gb ram ve daha üst ram li versiyonlarını alın. Bu versiyon ucuz ve upgrade i kendim yaptığım için ucuza geldi. Üst seviye bir bilgisayar aslında ama ram olmadan çöp.

  • Media Markt aracılığıyla, 01.03.2017
    W10 ve 4GB Ram

    Avantajlar : Uygun fiyatlı , Ram ve ssd upgrade i ile üst seviye bir bilgisayar
    Dezavantajlar : Ram düşük , HDD yerine HDSD olabilirdi
    W10 ile 4GB Ram li bir bilgisayardan hiç bir verim alamazsınız. Ben bu bilgisayarı fiyatı uygun olduğu için aldım. Updatelerini yapıp kontrol ettikten sonra 8GB ram upgrade i yaptım. Tabi bu işlemle şu anda garanti dışı kaldı. Eğer Haricen 8GB ram ve SSD alarak upgrade edecek iseniz fiyatı çok uygun. Ama upgrade edemem derseniz bu bilgisayarın 8gb ram ve daha üst ram li versiyonlarını alın. Bu versiyon ucuz ve upgrade i kendim yaptığım için ucuza geldi. Üst seviye bir bilgisayar aslında ama ram olmadan çöp.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2017
    Beş Yıldız

    Gayet güzel bir ürün. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2017
    Kesinlikle öneriyorum

    Bu fiyata bu özelliklerde alınabilecek en iyi laptop diye düşünüyorum . Eğer özellikle günlük kullanım için hızlı ve donanımlı sağlam bir laptop arıyorsanız bunu öneririm.Isinma sorunu yok şarjı gayet iyi gidiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2017
    yüksek performans düşük ekran kalitesi

    Bilgisayar performans olarak oldukça yeterli tüm çizim programlarını takılmadan çalıştırıyor. sadece ekran kalitesi biraz düşük, bir de keşke klavye aydınlatması da olsaydı çok iyi olurdu, böyle bir bilgisayarda aydınlatma olmayacağı hiç aklıma gelmemişti.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dell Inspiron 5567-G20W45C Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dell Inspiron 5567-G20W45C Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat