Apple iPhone SE 32 GB 4.0 İnç 12 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Apple iPhone SE 32 GB 4.0 İnç 12 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(828 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • açıkçası bir iphone un sadeliğini ve modernliğini öne koyan bir cihaz.Severek kullanıyorum şarjı konusunda ise 1 gün götürüyor rahatlıkla.Küçük dev iphone SE


  • (yorum sahibi ürünü satın aldı) Gayet kafii

    Olumlu yönleri: Urun elime ulasti. Yaninda lightning adaptoru ve airpods kulakligiyla beraber sifir ayarinda geliyor. Neredeyse 1 hafta kullandim, performanstan yana sorunum olmadi. Cihaziniz dezenfekte olarak geliyor. Tesekkurler MastekTeknoloji! Olumsuz yönleri: Kasasinda teshir oldugundan dolayi kullanima engel olmayan iz var, birde bataryasi fazla isiniyor. Onun haricinde canavar.


  • mastek bilişim

    Olumlu yönleri: Harika bir ürün teşekkürler


  • mastek bilişim

    Olumlu yönleri: Harika bir ürün teşekkürler


  • (yorum sahibi ürünü satın aldı) Çok iyi

    Olumlu yönleri: Harika bir ürün. PubG ile test ettim, donma ya da kasma yok. Ekran oyun için küçük tabii ki. Minik boyutu sebebiyle bu modeli seviyorum. Tavsiye ediyorum.


  • kötü.

    Olumsuz yönleri: Arka kamerası hafiften kalkık geldi. Pembe renginden sipariş verdik ancak home tuşu gümüş, sadece arka kapağı pembe geldi demek ki gümüş olandan parçayı alıp oraya koymuş. Aparatları da orijnal olmadığı çok belli ediyor. Ürünü çok bekledik, maalesef karşılığını alamadık.


  • kötü.

    Olumsuz yönleri: Arka kamerası hafiften kalkık geldi. Pembe renginden sipariş verdik ancak home tuşu gümüş, sadece arka kapağı pembe geldi demek ki gümüş olandan parçayı alıp oraya koymuş. Aparatları da orijnal olmadığı çok belli ediyor. Ürünü çok bekledik, maalesef karşılığını alamadık.


  • (yorum sahibi ürünü satın aldı) urun hakkinda

    Olumlu yönleri: Kullanimi kolay ve guvenli. Tesekkurler.


  • .

    Olumlu yönleri: Bence ıphone2ın en güzel serisi diyebilirim. Klasik ıphone kalitesi. Tek sıkıntı uzunbir aradan sonra androidden ıphone dönmek zor geldi biraz. Alışma süreci oldu gerçekten. Ama çabuk adapte oluyorsunuz. Fotoğraf kalitesini zaten anlatmaya gerek yok bence. Almayı düşünüyorsanız kesinlikle alın bence.


  • .

    Olumlu yönleri: ıphone nun eskı serılerınden ama zamanında ıyı bır kullanım ımkanı vermıstı. Ama ben şarj konusunda cok sanlı olmayanlardandım. Sanırım benım telefonumla alakalı bır durumdu. Onun harıcınde donanım ozellıklerı kamera cozunurluklerı falan ıyı bır telefondu.


  • (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: gayet güzel


  • (yorum sahibi ürünü satın aldı) Çok temiz ürün

    Olumlu yönleri: Satıcının belirttiği gibi ürün çok temiz resimlerden daha iyi kondüsyonda


  • (yorum sahibi ürünü satın aldı) Ufak kusurlar

    Olumlu yönleri: Telefon beklendiği gibi çalışıyor neredeyse bir sorun yok. iOS 14 güncellemesi de alıyor. Olumsuz yönleri: Ekran kenarlarında sadece beyaz arka planda belli olan hafif bir sararma var, pil pek iyi durumda değil. Günlük kullanımda engel çıkaran sorunlar değiller.


  • (yorum sahibi ürünü satın aldı) Telefonun Tanımı: İphone SE

    Olumlu yönleri: Boyutu ideal 4" Donanımı birkaç özellik dışında 6S gibi Arka kamera harika Bu fiyata Apple kalitesi isteyenler için ideal 32 GB doğru seçim Batarya süresi çok iyi Olumsuz yönleri: Ön kamera daha iyi olabilirdi Kasa tasarımında 5S'ten farklı olduğunu hissettiren bir değişiklik yapılabilirmiş


  • (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: çok güzel telefon tabiiki küçük telefon arayanlar için çok kaliteli bir telefon


  • Dört Yıldız

    Gayet güzel ürün ama fatura çıkmadı gönderdiğiniz telefonda rica etsem faturayı gönderirmisiniz.


  • Stabil

    11 mayıs 2017 de ürünü aldım.Hala stabil kullanıyorum. Android telefonlara bir daha döneceğimi sanmıyorum


  • (yorum sahibi ürünü satın aldı) süper ötesi

    Olumlu yönleri: beklediğimden daha iyi çıktı ürün sıfırdan farksız herşeyiyle orjinal sadece ekranda biraz sararma var oda okadar önemli değil yanı rahatsız edici değil


  • (yorum sahibi ürünü satın aldı) Bozuk

    Olumsuz yönleri: Ürün elime bozuk geldi, teknik servis garantisi dolduğunu söyledi. Şuan piyasadaki bütün iphone SE eski modellerinde aynı sorun var sanırım, sakın almayın.


  • (yorum sahibi ürünü satın aldı) teşhir iphonee se64gb

    Olumsuz yönleri: yani arkadaşlar gözümüzü kapatarak aldığımız telefonlar üst power tuşu bozuk geldi şimdi geri gönder iade et onunla mı uğraşalım diyoruz yaptırmaya gidiyoruz böyle alışverişin genel anlamda özeti bu telefon mu telefon ama mutlaka tamire ihtiyacı olacaktır

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Apple iPhone SE 32 GB 4.0 İnç 12 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Apple iPhone SE 32 GB 4.0 İnç 12 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat