Dell 3558 B01F45C Laptop-Notebook Yorumları

Dell 3558 B01F45C Laptop-Notebook yorum ve tavsiyeleri

(46 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İnce Hesap aracılığıyla, 06.04.2017
    normal kullanıcılar için uzun süre dayanır

    bu markayı bu fiyata bulabildiğim için şanslı hissediyorum kendimi aslında. zaten normal bir ev kullanıcısı için oldukça iyi özelliklere sahip. ben 3-4 seneden daha fazla kullanabileceğime inanıyorum. zaten kalitesini ispatlamış bir marka da olunca ve müşteri hizmetleri güler yüzlü olunca almak kaçınılmaz oluyor gerçekten.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2017
    Dell Her Zaman İyidir

    Ürünü kampanyalı 1300 tl fiyatıyla aldım. Sorunsuz olarak elime sapa sağlam ulaştı. Ürün on numara bir ürün Dell markası sağlam bir bilgisayar markası oldu şimdiye kadar ve bunu devam da ettiriyor. Ürünü almayı düşünenler gönül rahatlığıyla alabilir. Bilhassa alırken acele etmeyin kampanya günlerini takip edin ve alın.

  • NI1 aracılığıyla, 05.02.2017
    Dell Inspiron 1558 paket açımı ve kullanım

    Ürünle ilgili zaten nette çok detaylı açıklama ve özellik detayı bulabilirsiniz. Ofis işleri ve internette gezinme ile birkaç uygulamayı aynı anda çalışma performansı çok iyi, popüler oyunları orta ayarlarda oynatabilirsiniz ancak asla oyun performans bilgisayarı değil.

  • NI1 aracılığıyla, 18.01.2017
    Malzeme kalitesi vasat altı

    Malzeme kalitesini hiç beğenmedim, içinden driver cd si çıkmıyor, kutusunda kitapçığında laptop un ne olduğu özellikleri yazmıyor, laptopun üzerinde sadece i3 ve nvidia çıkartması var. power lambası dahi yok yada ben göremedim, fişe takılınca bir ışık yanıyor. ram eklenebiliyor mu bilmiyorum, ram yada hdd için komple alt kasayı açmanız gerek, küçük ayrıca açılan bölme yok. hızını daha tam test edemedim ama memnun olmadım pek, asus alınabilirmiş.

  • NI1 aracılığıyla, 16.01.2017

    Laptop konusuda yeterli bilgi sahibi olmadan yorum yazmayın. Notebook fiyatına göre gayet çok iyi... Teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.01.2017
    Tek kelime ile mukemmel

    Ürün çabuk ulaştı elime sessiz zarif ve fiyatı çok ucuz ben aldığımda sepete indirim yaptı 1299 a geldi bana fiyatına göre harika bence düşerse tekrar kaçırmayın derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2017
    F/P

    indirim sırasında 1299 tl ye aldım Kendi fiyat bandındaki diğer bilgisayarlara nazaran özellik anlamında çok daha düzgün bu fiyat aralığında paylaşımsız ekran kartı bulmak dahi zor oluyor doların 4 Tl ye yaklaştığı şu günlerde ama bu bilgisayarda gt920m var. Kesinlikle fiyat performans bilgisayarı bu fiyata alınabilecek en güzel ürün. Touch pad kesinlikle bi kalitesiz hissiyatı veriyor hiç begenmedim ayriyetten dezavantaj olarak 4 gb ram olması söylenebilir. Bu ikisi haricinde hiçbir problem yaşamadım tavsiye edilir.

  • NI1 aracılığıyla, 03.01.2017
    Fiyatına göre iyi

    Fiyatına göre gayet iyi. Enter ve yön tuşları biraz daha büyük olabilirdi. usb girişleri taş gibi değil. sert geldi. ekranın dokunmatik olduğu yazıyor. windows 7 kullandığım için kullanamadım. ses kalitesi önceki acer bilgisayarıma göre çok çok iyi. ekrankartı ve işlemcisi ile fiyat performans ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2016
    Bu Fiyata Daha İyisi Zor

    Ürünü 24.12 Cuma günü sipariş verdim, Adana'dan Kocaeli'ye 27.12 Salı günü geldi. Bilgisayarın içinde Ubuntu yüklü olarak geliyor. Önceden bir Windows10 USB'si hazırlarsanız daha iyi olur. Bilgisayar fiyatına göre çok iyi. Fazladan RAM slotu bulunmakta. Performansı, sesi, bataryası oldukça iyi. Bu fiyata daha iyisi zor. Kurulum yapamayanlar ulaşabilir. LoL, CS:GO, GTA V gibi oyunları oynuyabilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 25.12.2016
    Gayet iyi.

    Bizim için kapasite ve hız önemliydi. Gayet başarılı. Markası da cabası.

  • NI1 aracılığıyla, 25.12.2016
    İşinizi görür

    Ürün ortalama ihtiyaçları karşılayabilecek nitelikte. Eksileri : Hoparlörü çok dandik radyo gibi bir ses veriyor ve bu ses seviyesi az , touchpad takır tukur ses çıkarıyor ve kalitesiz. Dokunmatik ekranı bir türlü faal hale getiremedim. Artıları : Donanımsal özellikleri fiyatına göre iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2016
    bu paraya bu cihaz çok iyi

    gelir gelmez hemen windows 10 kurdum. bu paraya daha iyisini bulmak çok zor

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2016
    Dört Yıldız

    ürün tanıtıldığı gibi

  • NI1 aracılığıyla, 19.12.2016
    hızlı kargo güzel ürün

    hızlı ürün sıfır açılmamış bu ürünü windows yüklemeyi bilmeyen arkadaşlar almasın linüx yüklü geliyor ben bunu bilerek aldım gayet hızlı güzel ve sessiz çok ses yapıyor diyen arkadaşkarda nasıl bi kulak var anlamadım

  • NI1 aracılığıyla, 18.12.2016
    Kaliteli

    Ürünü beğendim. Gayet güzel. Fiyatına göre harika. Görüntüsü hoş. Müthiş bi sağlamlık hissi vermese de performansı çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2016
    İki Yıldız

    fıyatına gore ıdare eder fakat,touch pad kısmı gercekten cok can sıkabılıyor, kullanımı zor ozellıkle clıck yaparken sıkıntı...

  • NI1 aracılığıyla, 14.12.2016
    teşekkür ederim.

    teşekkür ederim ürün istediğim gibi hızlı gönderim ilgili firma . Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 14.12.2016
    Tek kelime ile mükemmel.

    Arkadaşlar ürün anlatıldığı gibi , çok beğendim. Hızlı ve özenli kargo ile iki günde geldi. Tasarımı harika olan bir bilgisayar. Bu özelliklere bu fiyat mükemmel. İ3 işlemci olması bir noktada dezavantaj ama fiyatı gözetirsek bu fiyata en doğru seçim olur diye düşünüyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 08.12.2016
    fjkphfhhloyfgkoyfbj

    Ewet bognor folks I cj

  • NI1 aracılığıyla, 06.12.2016
    Kaliteli Ürün

    Herkese tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dell 3558 B01F45C Laptop-Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dell 3558 B01F45C Laptop-Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat