Sony Xperia XA1 32 GB 5.0 İnç Çift Hatlı 23 MP Akıllı Cep Telefonu Beyaz Yorumları

Sony Xperia XA1 32 GB 5.0 İnç Çift Hatlı 23 MP Akıllı Cep Telefonu Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(377 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    beğendim

    2017 Aralık ayında aldım ve halen sağlam. Donma kasma pek olmuyor hafızası Full olunca kasıyor bir tek.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sony

    Klasik Sony MULKEMMEL. Ürün beklediğim kalitede geldi,hızlı kargo. Telefon ekrani tatmin edici oyun ve filmlerde gayet eğlenceli geçiyor. Tüm güncellemeleri yaptıktan sonra telefon açılıyor resmen. Müzik dinlemek de çok zevkli kısaca bu fiyata bu ürün kaçmaz, sony neden turkiyeden çekilme kararı aldı bilmiyorum ama iPhone falan boş iş Sony Xperia tek benim için. Satıcıyada çok teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Frg

    Merhaba bende aldım xa1 ultra. Şimdilik çok güzel teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Güzel bir ürün; ancak güncellemesi uzun sürüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ilk izlenim mükemmel

    ilk izlenimim çok iyi kaliteli ve şık bir tasarıma sahip fiyatının çok üstünde bir cihaz kesinlikle tavsiye ederim sony kullanmayan bilmez uzun kullanımdan sonra tekrar yorum yazarım teşekkürler hepsi burada gece verdigim sipariş sabah 12 de elimdeydi 👏

  • HepsiB. aracılığıyla
    dokunmatik sorunsalı

    Yaklaşık bir buçuk oldu alalı fakat yan kısımları hafif güneş aldıktan itibaren sarardı ve dokunduğum halde algılamafı ve şuan tamamen işlevsiz halde.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ÇOK ÇOK İYİ

    Orta sınıf bir telefon olarak özellikleri çok iyi, üst sınıfa yakın bir telefon. Kameralarını söylemeye gerek yok zaten, üst sınıf telefonlardan daha iyi çekiyor. Gece iyi çekmiyor diyen arkadaşlar, çekim yaptıktan sonra biraz bekleyeceksiniz, hareket ettirmeyeceksiniz, Sonynin üst sınıf telefonlarında da böyle. Şarjı az gidiyor diyenlere inanmayın. Pil testleri film izleme, oyun oynama sürelerine göre yapılır. Bu telefonun pil testi sonuçları gayet iyi. Çok süper değil ama, ortadan daha yüksek, yani kelime anlamıyla iyi bir pili var gayet iyi gidiyor. İşlemci de pilin iyi gitmesinde önemli rol oynuyor. Ben aldım severek kullanıyorum. Sokakta kimi görsem elinde ya Samsung ya Iphone, bundan dolayı o telefonları kullanmak istemiyorum. Hem büyük ekran gözlere daha iyi geliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    guzel telefon

    Ozellikleri ve ekran buyuklugu gayet ideal. Pil performansi bir bucuk gunu cikartiyor. Kesinlikle memnun kaldim urunden. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    şarjı 2 gün yetiyor

    donanımlarından da anlaşılacağı gibi hızlı bir telefon. Hiç kasma yaşamıyorsunuz. Benim en beğendiğim özelliği ise 2 gün şarjı gidiyor. Ve normal kullandığım halde (sadece 4.5 g yerine 3 g ayarladım) 2 günde bir şarj ediyorum. Önceden lg kullanırdım ve gün içinde şarj etmek zorunda kalırdım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Telefonu kullanıyorum bence iyi bir telefon Telefonun genel olarak şarjı ile konuşuluyor ama iyi dayanıyor Ha bana sorarsan alim diye Param olsa gider yine tekrar alırım

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok çok iyi...

    Süper telefon, Sony yılların teknoloji devidir, yeni yetmeler pek bilmez... Olumsuz yazılan hiç bir yazıya kulak asmayın, 3. sony telefonum, kesinlikle tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla
    vasat

    bende aldım ama begenmedim kamera 23 megapiksel gıbı cekmıyo ınanın 8 gb bıbı ekran parlıklığı sıfır netlık yok baska marka alın deim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Güzel ürün hızlı teslimat tşkler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    rezalet aşırı ısınıyor kullanamadan servislik olduk iade edeceğim

  • HepsiB. aracılığıyla
    SONY Farkı

    Canım telefonum. Aslında sadece telefonum değil,her şeyim. Yeri geliyor kitap okuyucu oluyor, yeri geliyor televizyon. İyi bir ses kalitesiyle müzik dinleyebiliyorum. Şarjım internet kullanımıyla bir gün gidiyor. Bu telefonun en iyi yanı, sağlamlığı. Sony efsane marka olmasına yakışır şekilde sağlam bir telefon yapmış. O yüzden yere düşerse ekranı çatladı mı, bir yeri kırıldı mı endişeniz olmuyor. Tek olumsuz yanı, kameranın yakın çekim becerisi. Odaklanma geç ya da yetersiz oluyor. Onun haricinde diğer çekimler, fotoğraf ya da video, tatmin edici. Büyük ekran telefon düşünenlere tavsiye edilir. Şahsen param olsa bir tane daha alır kenara koyarım.:)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Merhaba arkadaşlar telefonu 5 gündür kullanıyorum hepsiburadadan aldım öncelikle 2 gün içinde geldi sağlam ve güzel paketlenmişti. Kutudan hızlı şarj aleti ile beraber geliyor. Öncelikle ilk açtığımda 3/4 saat güncelleme yaptım güncellemeler peş peşe geldi sonuncu güncellemede android 8 geldi bu çok güzel oldu oldu. Bataryası gerçekten baya iyi bu kadarını beklemiyordum. Kamerası gün ışığında gerçekten mükemmel diyebilirim. 2 kameranında açısı gerçekten geniş. Performans açısındanda hiç donmadı kasılmadı akıcı bir arayüze sahip. Pubg oynayan biri olarak hiç kasıldığını görmedim oyunda çok akıcı çalışıyor ve asla ısınmıyor telefon. Fiyatına göre gerçekten mükemmel sakına tereddüt etmeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre ideal urun

    Alalı iki ay falan oldu telefon hızı gayet iyi uygulama geçişleri falan güzel şarjı bir buçuk gün falan çıkarıyor sürekli kullanımda, Bi eksi olarak kamera arayüzü çok yavaş ve ön kamerayla çekmek mesele odak süresi ve sensörü düşündürücü başka bir ekşi yani yok gayet memnun olarak kullanıyorum büyük telefon kullanmayı sevenler için düşünülebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    HENÜZ ALMADIYSANIZ BANA DUA EDERSİNİZ

    Estetik ve şarj süresi olarak burada yazılan yorumlara tek bir lafım yok , ANCAK kullanım ve performans olarak benim gibi düşük beklentisi olan birisini bile tatmin etmedi maalesef.Telefonun en büyük sıkıntısı ki burada bir çok arkadaş değinmiş kelimenin tam anlamıyla kronikleşmiş ekran hassasiyeti yani dokunmatik ekran bir telefonun en önemli aracı olarak gördüğümüz ,dokunduğumuz ekran bir süre sonra dokunuşlarınız tepki vermiyor.Servis yolunu tutuyorsunuz..Diğer bir problem ise ekran hassasiyetinde problem olmasa bile kenar camları kavisli olduğu için klavyede yer alan karakterlerin, ekrana doğru yansıması için inanılmaz bir efor sarfediyorsunuz. Alanlara geçmiş , almayı düşünenlerin kulaklarına küpe olsun..1 yıl kullanıp ta bu kronik problemlerle karşılaşmadıyasınız az daha sabredin...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok iyi teşekkürler hepsi burada ailesi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Xa1 ultra

    Paketleme harici Hersey guzeldi telefon fiyatina gore gayet iyi tesekkurler hepsiburada

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony Xperia XA1 32 GB 5.0 İnç Çift Hatlı 23 MP Akıllı Cep Telefonu Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony Xperia XA1 32 GB 5.0 İnç Çift Hatlı 23 MP Akıllı Cep Telefonu Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat