Dell XPS 15 9550 TS70WP165 Laptop - Notebook Yorumları

Dell XPS 15 9550 TS70WP165 Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2016
    mükemmel

    Dell kalitesini acayip bir şekilde hissediyorsunuz.Malzeme kalitesi mükemmel Alüminyum kasa ve Karbon Fiber klavye kullanımı çok başarılı.Cihaz performansı üst düzeyde ekran kalitesi 4k olduğundan dolayı mükemmel bir çözünürlük var.Şu an için bizim için sıkıntısı 3d max ve Autocad program menülerinde aşırı derece küçük ikon problemi var bu da zannedersem programsal bir sorun Autodesk uzmanlarının çözmesi gereken yazılımsal bir sorun gibi duruyor kanımca.Makineye dönecek olursak önemli bir özellik hafif olması 2kg.Zarif Estetik ve Şık..Alacak arkadaşlara şöyle bir yorum yapabilirim.MacPro işçiliğine yakın hatta denk diyebilirim.Ekran çerçevesi çok ince ve çok şık duruyor..Kullandıkçada memnun kalacağımızı umuyorum..Alacak arkadaşlara hayırlı olsun. Bu Arada Hepsi Burada'ya teşekkürler siparişi verdikten 24 saat sonra ürün elime sağ sağlim ulaştı..

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2016
    Çok fazla şiddetle tavsiye ediyorum. Parasını kurtarıyor.

    Eğer hem yanımda olsun, hem hafif olsun hemde fazla performanslı olsun derseniz işte size Dell'in çözümü. Ben Adobe Premiere, Photoshop ve After effect içinde ve tüm işlerim için kullanıyorum.İnanın bana fazla Fazla yetiyor. Autocad ve 3d max'te de rahat rahat kullanırsınız. Unutmadan ekran 4K çözünürlükte dolayısıyla bu ekranda hazırladığınız objeler full Hd çalışıtırdığınızda çözünürlük farkından problem yaşayabilirsiniz. Ama dikkatli kullanımda sorun yok. Ekran kalitesi inanılmaz. Kontrast oranı gayet başarılı. Zemin aydınlatmalı kalvyede çok başarılı. Dokunmatik ekran acayip başarılı çalışıyor. Eksileri,Üzerinde 2 Usb geliyor yetmiyor. Network kart çıkışı yok. Sadece kablosuz bağlantı mevcut. Monitör çerçevesi ekrana çok yakın olduğu için kapak açıp kapatırken sakin sakin yapmanız gerekiyor. HAşin Davranmayın:) Sonuca gelecek olursa parası çok mu evet çok ama değermi derseniz, her yerde her işimi yaparım derseniz bakın keisnlikle değer diyorum. 5 saate yakın şarj süresi daynıyor. 3 saat ağır kullanımda dayanıyor. Performans canawarı bir makina. Bir de DELL bilgisayar sağ tarafına ufak bir tuş ve ledler yerleştirmiş. Bilgisayar kapalıyken o tuşa basarak batarya ömrünü ne kadar kaldığını öğrenebiliyorsunuz. bence avantajlı br durum. Hepsi buradaya böyle bir ürün getirip saattğı içinde ayrıca teşekkür ederim. Herkes bu ürünü satmıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dell XPS 15 9550 TS70WP165 Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dell XPS 15 9550 TS70WP165 Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat