Lenovo Moto E4 Plus 16 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Lenovo Moto E4 Plus 16 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(223 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    f/p ürünü

    ürün parasını sonuna kadar hak ediyor kötü yorum yapanları anlamak zor bu fiyata ne bekliyorlardı. parmak izi olsun şarjın diğerlerine göre daha uzun gitmesi artıları çekmiyor demiş birisi evet 4g açıkken sinyal düşük gözüküyor ama aramada internet hızında hiç sorun yok 3g ye alırsanız daha iyi sinyal seviyesi görürsünüz çekmeme durumu değil teknik bir durum gibi. bana göre tek eksisi kaba ve ağır oluşu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    F/P olarak günlük kullanımda başarılı...

    Tasarım açısından da sağlamlık açısından da 10/10 puan verebilirim,Fakat işlemci hızı mt6737 gibi düşük bir model,grafik kartı chipseti sönük kalıyor.oyun oynayacaksanız almayın.Fakat günlük kullanım için gayet hoş ve alınabilecek bir telefon.5000 mAh bataryanın performansı gücüne göre tatmin edici değil fakat yine de normal kullanımda 1.5-2 günü çıkarıyor.Oyunda ise batarya performansı biraz sıkıntılı.Her şeye rağmen fiyatıne göre alınabilecek bir cihazdır kendisi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel cihaz

    cihaz fiyatına göre çok iyi. ses açma tuşunda problem var. basarkenki hissi çok kötü. değişim/iade ile uğraşmamak için böyle kullanıyorum. (satıcı hepsiburada) o yüzden 4 yıldız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    10 gün pil gidermi?

    Anneme aldım. günde sadece 1- 2 görüşme yapıyor. 4g açık watsap yüklü sadece. arada görüntülü görüşme. bunun dışında telefon kullanılmıyor. 10 gün pil dayandı.parasına amacına göre iyi. dokunmatiği biraz zayıf buldum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına gör

    Teslimat çok hızlıydı. Bir gün sonra elime geçti telefon. Ürünü bir haftadır kullanıyorum şarjı iyi kamera vasat ama fiyatına göre gayet iyi bir ürün. Hızlı gönderi için tekrar teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Kardeşime aldık. Gayet memnunuz iki arkadaşım da aynısını kullanıyor fiyat performans olarak en iyi telefon diyebilirim. Kargonun Aras kargo olması dışında herhangi bir sıkıntı yoktu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kötü telefon

    Yorumculara inanmayın urun,anlatıldığı kadar iyi değil.15 gündür kullanıyorum.Şebeke sorunu var her yerde çekmiyor.ayni hat.bes para etmez.baska telefon alın.donanimi kötü.

  • HepsiB. aracılığıyla
    donma var

    slm ürünü yeni aldım. İlk izlenimler İnternet sayfa acilmalari çok yavaş ve donmali. 5-20 Saniye arası donuk bekliyor sonra zorla açılıyor. (ve bunu 4g de yapıyor) telefonu kulağımızdan hafif oynatirken ses karşı tarafa dalgalanıyor ve yankı yapıyor. 4.5g yok. 4g var ve bu da gayet kötü...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    fiyat performans açısından gayet başarılı. babama aldım kendisi de severek kullanıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    3 Tane aldım.

    Önce ufak kuzenimin isteği üzerine kullanıma başlaması için aldım, donanımsal olarak dengi telefonlar 1000 liranın altında değil. Çocuk pubg oynuyor pili 2 gün dayanıyor. Böyle iyi görünce yeğenime bir de eski telefon kullanan anneme aldım. Iphone6 kullanıyorum, kırılırsa bozulursa kendime almayı düşündüğüm telefon da bu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Güzel ürün hızlı gönderi emeği geçen herkese teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    Beğenmedim kamerası hiç güzel değil

  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkürler

    Ben memnun kaldım, hem hepsiburada kargosundan hem de üründen, elhamdülillah.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Fiyatının karşılığını inkar etmeyen bir cihaz Sadece kulaklık kötü gözüküyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Isınma sorunu var. Onun dışında fiyat performans ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı ürün

    Pil 5 gün, ses yüksek, kamera idare eder. Önerilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    telefon başarılı

    Ürünü çabuk, faturalı, sağlam bir şekilde gönderdi. Ürün gayet iyi pahalı ve şatafatlı telefonların yaptığı her işi görüyor fazlası ise batarya süresinin daha uzun süreli gitmesidir. çok çok yüksek performans beklemeyecek kişilere şiddetle tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    keyfe keder

    1 görünüş ve kasası fotolardan çok daha iyi 2 şarj iyi şarj olma süresi ort.3 saat 3 kulaklık çöp 4 kutudan fatura çıkmıyor 5 arka kapak tasarımı düşündürücü 6 arayüz iyi değil app gizleme yok 7 galeri ve müzik çalar yok 8 rehber uygulaması idare eder 9 parmak izi iyi 10 0 parlaklık ile 100 parlaklık arasında çok fark yok 11 kullanılabilir hafıza 10 gb 12 pişman etmez

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel ötesi

    ürün fiyatından daha değerli kullanımı kolay şarj olarak çok iyi beğendim tavsiye ederim. Hepsi burada ya teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo Moto E4 Plus 16 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo Moto E4 Plus 16 GB 5.5 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat