Nokia Lumia 625 Yorumları

Nokia Lumia 625 yorum ve tavsiyeleri

(31 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2015
    Kendinden zırhlı bir telefon

    Android telefonların en üst segment modellerinden bile daha stabil bir telefon, çünkü işletim sistemi Windows. Donma sorunlarıyla iki yılda belki üç, belki dört defa karşılaştım. Bunun dışında pil ömrü ve sağlamlığı, telefonu benim kadar düşüre çarpa kullanan bir insan için önemliydi, bundan da çok yüksek verim aldım. Sağlamlık konusunu şöyle örnekleyeyim; en son sokakta taşların üzerine düşürdüm ve ekranın bir kısmı dağıldı. Üzerindeki jelatin tutuyor kırıntıları. Bu şekilde kullanıyorum bir süredir, çünkü dokunmatiğinde en ufak bir arızalanma olmadı o şiddette kırılmayla bile. Hala tıkır tıkır işliyor, kesinlikle öneriyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2015
    lumia 625

    Açıldığı günden beri Hepsiburada com,dan alışveriş yapıyorum.çok seri çok düzgün çok kaliteli,kargo çok çabuk,Bir adet lumia 625 cep telefonu sparişi verdim,üçüncü gün elimizde.çok güzel bir telefon,herkes tavsiye ederim,bu fiyata hem kalite hemde marka,sağolasın hepsiburada,teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2015
    TÜM EKSİLERİ

    ürünü 6 aydır kullanıyorum evet mağazası yetersiz ama neredeyse işe yarar bütün temel uygulamalar ve oyunlar var telefon kesinlikle takılmıyor arkadaşlar ne kadar uygulama açarsanız açın farketmiyor kamerası samsung a göre oldukça vasat canlı bir çekim yapamıyosunuz genelde sönük çekiyor ve kamera özellikleri yeterli değil yani kısacası instagrama koymalık foto çekilmiyo malesef bu arada instagramın beta sürümü var yani ilk çıkan instagrama benziyor filtreler falan güncel değil video koyamıyosun vb. spotifyı satın almadan açamıyosunuz subwayde ilk başta takılıyodu sonradan takılmaya oyundan atmaya başladı bende kaldırdım diğer oyunlarda bi sıkıntı olmadı asphalt 8 sorunsuz ekran çok parmak izi bırakıyo ve yönergelerde ışık yok arka kapak plastik yani elde tutuş hissi falan beklemeyin 1 kere düşürdüm ondada çatladı kulaklıklar vasat sayılır ama herşeye rağmen o güne tekrar dönsem yine alırdım bu telefonu bu fiyata benim işimi fazlasıyla görüyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2015
    MÜKEMMEL TELEFON SAKIN SAMSUNG ALMAYIN

    KASMA DONMA YOK SÜPER KEEŞKE DAHA ÖNCE ALSAYDIM

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2015
    çok iyi

    Bu kadar iyi ve ucuz olmasını beklemiyordum. Herkese tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2015
    Güzel

    Kullanımı son derece kolay ve hızlı, oldukça da sağlam bir telefon tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2015
    tuş aydınlatması yok

    tuş aydınlatması yok gece kullanırken zor oluyor...

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.08.2015
    çok iyi telefon

    1 aydır kullanıyorum. hızlı kargo . ertesi gün elime geçti. telefon cok şık. büyüklüğü gayet iyi, kullanımı süper. donma kasma kesinlikle yok. fb , twiter, instagram vs. oyunlar gayet iyi çalışıyor. sadece kamerası biraz daha iyi olabilirdi ama kötü de değil. bu fiyata hiç düşünmeyin..

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2015
    tam bir fiyat/performans ürünü

    Fiyatına göre sunduğu özelliklerle genel kullanıcılar için çok ideal bir telefon. Ben anneme aldım, kendisi aktif olarak whatsapp, facebook kullanıyor ve çok fotoğraf çekiyor. Pili iki günü çıkarıyor. Ön kamera iş görür, arka kamera fena değil, flaşı olması bir artı. Ekran boyutu ideal, Windows olması sebebiyle kullanımı Androide göre hem kolay hem daha akıcı. Orta yaş ve üstü için biçilmiş kaftan.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2015
    kendime aldım

    Çok teşekkür ederim ilk defa bu siteden alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım artık buradayım

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2015
    çok iyi

    okadar güzel bir seyki bu siteye teşekkür ediyorum aradığım telefenu buldum

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2015
    Teyzeme aldim cok memnun kaldik

    Merhaba Urun Antalyaya 3 gunde ulasti ancak hafta sonuna denk geldiginden 3.gun teslim alabildik. Urunu teyzeme hediye olarak satin aldim. Cok memnun kaldi. Fiyat performans acisindan ebeveyn ya da orta/ust yasa hitab edebilecek bir telefon. Ne de olsa Nokia/Microsoft ve menusu Androide gore daha anlasilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2015
    ideal

    Ürün performans ürünü değil. Ama günlük hayat için ideal bir ürün. Kasası diğerlerine göre biraz daha kalın. kamerası iyi. mağazası iyi değil. hele ki bir oyun düşmanıysanız öyle aradığınızı bulamıyorsunuz. ama güncel hayatta kullanmak için gayet güzel. benim işimi görüyor üstelik sıfır telefon fiyatı bu. yanında gelen kulaklığını beğendim bu arada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2015
    Bu telefon çok iyi...

    Nokia 625 ten önce tam 3 ay boyunca marka modelleri fiyat ve performansina göre inceledim,sonunda bu telefonu aldim 512 ram sizi ürkütmesin 2gb gibi çalisiyor ve internette çok hizli.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    elimde var bu lumiadan harika bir telefon birde 8.1 windows sürümü gelince müthiş bir telefon oldu

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.07.2014
    Aradığımı sonunda buldum..

    Telefon çok harika özelliklere sahip,ayrıca ofis işlerini kolayca yapabilirsiniz dokunmatiği ses kalitesi ve en önemlisi internetteki hızıyla tartşılmaz bir cihaz..

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2014
    kaliteli

    arkadaşlar telefonu alalı 1 aya yakın oldu 3 kez düşürdüm banamısın demedi hızlı akıllı ve en iyisi internet canavarı bir telefon şarjı uğraşmazsanız 2-3 gün gidiyor oyun varsa 1 gün fazla fazla yetiyor güzel makina :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2014
    parasına göre iyi

    ilk akıllı telefonum ama bilgisayardaki tim işlerimi tek cihazla görebiliyorum özellikle mail takibi için harika kullanım kolay tavsiye ederim sabahtan akşama kurcalıyorum şarjı fena sayılmaz ama ikaz verimi sessiz sedasız kapanıyor...

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2014
    Bu fiyata bu kalite harika

    Yaklaşık 1 haftadır telefonu kullanıyorum, windows bilgisayarlar ile senkronizasyonuna hayran kaldım. Ekran kalitesi, dokunmatiği, ses kalitesi , rehber senkronizasyonu (tüm posta hesapları, face, twitter , androidden kaliteli), radyosu orta, ekran kısayolları başarılı, uygulama mağazasında hemen her konuya uygun uygulama var, tabii gelişecek. Oyun fazla oynamadım, bu konuda yorumum yok, kamera fena değil. Bana göre tek eksiği posta hesaplarının tamamının aynı ekranda görülmemesi, bunun için bir program varsa da bulamadım.512 mb ram yetersiz diye düşünmeyin her işlem çok akıcı gerçekleşiyor. Verdiğiniz parayı sonuna kadar hak eder düşüncesindeyim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2014
    Eksiği yok fazlası var

    Bir müddet kullandım sonra Iphone 4s alınca oğluma hediye ettim. Aynı gün çok pişman oldum. Allahtan 4s i görünce değişelim mi baba dedi. Gösteriş meraklısı biriyseniz bilmem ama ben bu telefonu değiştirmek için bir neden göremiyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nokia Lumia 625 kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nokia Lumia 625 yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat