HTC U Ultra 64 GB 5.7 İnç 24 MP Akıllı Cep Telefonu Mavi Yorumları

HTC U Ultra 64 GB 5.7 İnç 24 MP Akıllı Cep Telefonu Mavi yorum ve tavsiyeleri

(126 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    kaliteli...

    kamera üst seviye ses üst seviye ekran üst seviye şarj alt seviye yazılım destegi alt seviye.. fiyatı çok iyi...

  • HepsiB. aracılığıyla
    HTC U ULTRA

    Tek eksiği su geçirmeme özelliği ikinci alışverişim hepsiburada ailesine teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    HTC KALİTEDİR

    Aynı telefonu daha önce ithalatçı garantili olarak aldım.Tamiri imkansız arıza çıkardı para iadesi aldım.Olabilir.Cihaz çok iyi çok kaliteli.Bu fiyata muadillerinden katkat iyi.3 Şeridi bu 4 olucak HTC den şaşmadım şaşamamda.Kalite arıyorsanız HTC.Sağın solun lafına bakmayın.HTC TÜRKİYE`den çekilmedi U12+ ile bomba gibi geri dönüş yapacak.İnanın Huawei miş,Samsung muş fasa fiso.Cihazların bir yeri güzelse bir yeri kusur.Teşekkürler Hepsiburada,bu fiyata Htc Türkiye garantili telefon.Kargo hızına ayrı hayranım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    HTC

    Süper

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Iyi,bir sıkıntı yaşamadım

  • HepsiB. aracılığıyla
    Şarz amerikan,kılıf yok

    Kutu içeriği tam değil kılıf çıkmıor .şarz aleti Amerikan girişli. adaptörle geldi. Türkiyede garantiyle satılan bir üründe şarzın türkiyeye uygun olmaması çok düşündürücü

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Araştırmalarım neticesinde 2 bin TL'nin altındaki en iyi telefon olduğunu tespit ettim ve hemen aldım. İyiki de almışım, gerçekten harika bir telefon. Sinyal çekim gücü, hızı, kamerası fiyatının çok üstünde. Benim için tek olumsuz özelliği büyüklüğü, onu da zaten kabul ederek aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kamera özellikleri olarak beklentilerin çok üstünde bir telefon gerçekten çok sevdim tavsiye ederim. Düşük ışıkta güzel fotoğraflar çekiyor çok pahalı telefonlarla yarışabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Telefon muhteşem çalışıyor tek sıkıntısı şarjı çok uzun süre gitmiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2020
    Htc u ultra

    Htc u ultra telefonumu hepsiburada satıcısından aldım.öncelikle satıcıya paketleme ve hızlı gönderim için teşekkür ediyorum.cihaza gelince çok güzel.pil durumu iyi gidiyor.keşke daha önce bu telefonu sipariş etseydim.Alacak olanlar kaçırmasınlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2020
    TekGross Firmasına teşekkürlerimle...

    Gereksiz bir sadakat duygusuyla bağlandığım HTC firmasının bu şahane telefonunu siparişimden bir-iki saat sonra kargoya verip sâlimen tarafıma ulaştıran TekGross ve Hepsiburada'ya minnettarım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2020
    1 yıllık deneyim sonucu

    Kamera ön ve arka gerçekçi renkler, temiz çekimler sunuyor. 16 Ultra megapiksel ön kameraya bayılacaksınız. Ekran QHD ve PPI değeri ise bir çok amiral gemiden daha yüksek araştırabilirsiniz." ( PPI yani inç başına düşen piksel değeri) Nit yani parlaklık seviyesi o da iyi.. ve kolay çizilmiyor. İskelet kasa boyası kaliteli kolay kolay dökülmez.. Stereo yani çift hoparlörün ses çıkış gücü yüksek ve temiz. HTCyi music konusunda bilen bilir. Kutudan çıkan ultrasonic kulakları şuan nette 120 TL'ye buldum bu kulaklıklarla boomsund özelliği çok temiz ve kaliteli sesler veriyor bu konuda harbiden kalbur üstü. Ekran sağlam ve kolay çizilmiyor. İçinden çıkan kulaklık ve şarj adaptörü özellikle kablo uzunluğu ve kalınlığı size kaliteli bir cihaz aldığımızı daha apartlarından size hissettiriyor. Buraya kadar iyi dediğim herşey gerçekten iyi! Olumsuz yönlere gelirsek; Bataryası standartların altında kalıyor ve maalesef bir çok cihaz gibi oyunlarda ısınıyor. wifi GPS senkronizasyon bluetooth açık değil, üstelik koyu tema kullanıyorum..(gerçi koyu tema avantajı için ekranın LCD değil amoled olması gerekiyor ama yinede full siyah yaptım duvar kağıdını) ek olarak çift dokunma ile ekranın açılma özelliği ve anismasyonları bile kapattım ama nafile..şarjı iyi gitsin diye yapabileceğim maksimum şeyleri yaptım ama maalesef yinede yetersiz. Olumsuzluklara devam etmek gerekirse..daha beş ayda yanık lekesi ve hayalet ekran sorunu oluştu. Hayalet ekran son kaldığınız ekrana bağlı olarak kısa bir süre sonra siliniyor fakat pas rengindeki yanık lekesi kalıyor. (Ama rahatsız edecek boyutta değil sadece beyaz sayfalarda belli oluyor film veya oyun esnasında gözünüz bile takılmaz hatta belli olmaz) Call of Duty oyununu kurduğunuzda otomatik olarak orta FPS ve grafik kalitesinde açıyor ama bu bile oyun esnasında kasma yaptığı için ben düşük seviyede oynamak zorunda kalıyorum. Pubg ise düşük seviyede bir iki el atarsınız bir kaç elden sonra ve özellikle bir kaç arkadaş takım olmaya kalktığınızda

  • NI1 aracılığıyla, 29.01.2020
    harika firma harika ürün

    Ürün intenette göründüğünden çok daha güzel özenle hazırlanmış üstelik fiyat performans açısından çok ıyı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2019
    Alın

    Ben çook telefon kullandım çoğu da htc idi şimdi bu telefonu kullanıyorum,uzun uzun anlatmaya gerek yok çoook güzel bir telefon alın memnun kalmama ihtimaliniz yok.En güzel tarafı sağlam yere düşüyor kırılmiyor Kaç sefer düştü anlatamam alın kardeşim çook güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2019
    Dört Yıldız

    16 aydır kullanıyorum. kısa sürede ısınma problemi var doğru ama pek oyun oynama ve video gibi şeyler izlemiyorsanız çok ta sorun edilecek birşey değil. ben hergün video izliyorum ama aşırı boyutta ısınma yapmıyor. kulaklığı da çok iyi en memnun kaldığım bu oldu. ama telefonun kendi ses ayarı biraz kısık!..bazıları ses yükseltme yollarını göstermiş ama ben yapamadım. .. hızlı şarj oluyor. fotoğraf kalitesi de çok iyi ama tek sorunu " odak " ..yakın çekime aldığımda odaklaması uzun sürüyor !.. aldığıma pişman değilim, tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2019
    çook başarılı

    Ben çok telefon kullandım,genelde htc kullanırdım ama bira farklı markalar modeller neden kullandıysam onuda bilmiyorum ,telefon htc dir alın arkadaşlar korkmayın hele bu telefondan hiç korkmayın 6 aydır kullanıyorum 20 sefer yere düştü maşşallah tık yok zaten benim için en önemlisi sağlamlık. Onun dışında akıcı hızlı güzel herşeyi ile çook başarılı alın korkmayın .

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2019
    1 sene kullanım sonrası deneyimler

    Yaklaşık 6-7 aylık bir kullanımın ardından cihazın ekranında ghost screen (ikonların gölgesi ana ekran kalıyor) oluşmaya başladı. Pil performansı zaten tahmin edilebileceği üzere vasat. Cihazın genel performansı gayet iyi, gördüğüm kadarıyla ithalatçı garantili olanı stokta kalmamış fakat distribütör alacak olan varsa da hiç düşünmeden vazgeçsin. Bu fiyat skalasında çok daha iyi opsiyonlar var.

  • NI1 aracılığıyla, 06.03.2019
    Gayet iyi.

    Cihaz güzel, zaten buraya kadar gelen araştırmıştır özelliklerini. Fiyat performans olarak başarılı. Tavsiye ederim. Hızlı ve güvenli kargo, güvenilir satıcı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2019
    F/P ürünü

    4 ay oldu alalı andriod 7 de kullanırken bataryası hızlı bitiyordu android 8 e geçince o sıkıntısı da kalmadı 2000 tl altı telefon alacaksanız kesinlikle değerlendirmeniz gerekir en yüksek ayarlarda pubg ve fortinte oynarsınız sıkıntı çekmezsiniz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HTC U Ultra 64 GB 5.7 İnç 24 MP Akıllı Cep Telefonu Mavi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HTC U Ultra 64 GB 5.7 İnç 24 MP Akıllı Cep Telefonu Mavi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat