Torch S11 Gri Yorumları

Torch S11 Gri yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2017
    süper

    akıllı telefon kullanmayı reddedip sadece alo demelik bir telefon istiyordum.ki buldumm . radyosu harika mp3 dinliyorum goruntu olarakda muhteşem . kulaklık sesi çok.yüksek hic kulaginiza götürmeden konusuruzsunuz sonuç olarak mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2017
    Gayet kullanışlı

    ürün elime siparişten Bir gün sonra geçti sağlıklı bir şekilde. gayet güzel ve kullanışlı fiyatı uygun bence kalite fiyatın üstünde diye düşünüyorum teşekkürler hepsi burada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2017
    İYİ MAKİNE, BOYUTU VE ÖZELLİKLERİ GAYET İYİ..

    Telefon kasa ve görünüm olarak iyi tasarlanmış .Arka kapak biraz zor açılıyor. Kutusundan bütün aksesuarları çıkıyor.Arama, aranma ve ses kalitesi gayet iyi.kamerası fena değil. Flaşı yeterli. Radyo iyi çekiyor.Çift hatlı ve çift işlemcili.. Fakat menü kullanımı diğer klasik telefonlara göre biraz zor, ayrıca ekrandaki yazılar küçük..karşıdan gelen konuşma sesini ahize ile birlikte biraz da dış hoparlöre veriyor.Tuşları büyük ve rahat kullanım.Yani ileri yaşlardaki kullanıcılar için ses kalitesi iyi diyebiliriz.Ben yedek telefon olarak aldım kullanmadan iade ettim. AMA TAVSİYE EDERİM, İYİ MAKİNE, BOYUTU VE ÖZELLİKLERİ GAYET İYİ..

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2016
    İki Yıldız

    telefon guzel fiyata gore tabi : tek sorun karşıya ses boğuk gidiyo : yani karşı taraf seni anlamıyo :(((((((((

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Torch S11 Gri kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Torch S11 Gri yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat