Acer Aspire ES1-531 NX-MZ8EY-018 Laptop-Notebook Yorumları

Acer Aspire ES1-531 NX-MZ8EY-018 Laptop-Notebook yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.01.2019

    Bendede var fiyatina gore cok guzel bir bilgisayar windows 8.1 di virus dusunce bilgisayara format attim win7 yaptim usta olmaz dedi win7 ekran kartini yandirir dedi ve windwows 10 yapti cok iyi bir laptop oneririm

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2017
    Başarılı

    Cuma akşam sipariş verdim pazartesi güne ulaştı elime. Fabrikadan çıktığı gibi geliyor kurulu değildi. Office programları, film dizi izlemek ve sosyal sitelerde takılmak için alıyorsanız gayet ideal bir ürün diyebilirim. Kullanma amacınız oyun oynamak gibi aktivitelerse tavsiye etmem. Ben ders çalışmak dizi film office programları için aldım memnun kaldım.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.12.2016

    ucuz güzel bi cihaz ben ürün elime ulaşınca servise götürüp kurulumunu yaptırdım şimdi sorunsuz bi şekilde kullanıyorum siz de servise götürürseniz kafanız rahat eder

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.12.2016

    1 aydır kullanıyorum performansı beni çok tatmin etmedi açıkçası.

  • NI1 aracılığıyla, 03.12.2016

    güzel av. süper hızlı. akşam 6 da sipariş, sabah 10 da teslim! Şaka gibi ama gerçek. şiddetle önerilir.

  • NI1 aracılığıyla, 02.12.2016
    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇOKK SAĞOLUN HAYIRLI İŞLER DİLERİM

    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇOKK SAĞOLUN HAYIRLI İŞLER DİLERİM

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2016
    ÖĞRENCİ İÇİN İDEAL

    Ürünün gönderim ve kargo aşamasında hiç bir problem yoktu.Hepsiburada bu konuda kendini ispatladı, gayet başarılı.İşletim sistemi Linux olarak geldi.Biraz bilgisayardan anlayan bir kişi Windows sitesinden çok rahat windows 10 yükleyebilir.Zaten internette bu konu hakkında hazırlanmış makale ve uygulamayı gösteren videolar mevcut.Ders çalışmak , internette dolaşmak veya sosyal sitelere girmek için gönül rahatlığıyla alınacak bilgisayar.Sağlamlığı konusunda bana göre kaliteli.Özellikleri açıklamada belirtildiği gibi.Herhangi bir anormal çalışma sesi vb.durumla karşılaşmadım.yukarıdaki amaçlar için almak isteyen arkadaşlar için uygun bir bilgisayar.yalnız benim aldığımda fiyatı bu kadar yüksek değildi.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 22.11.2016

    film dizi falan izleyip sosyal medyada takılmak için aldım açıkçası bana yetiyo memnunumm

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.11.2016

    ürün elime ulaştı ben windows 8 kurdum sorunsuz kullanıyorum memnun kaldım teşekkürler

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 17.11.2016

    günlük kullanım için tercih edilebilir fakat program falan kullanmayı düşünğyosanız işiniz zor benden demesi

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.11.2016

    çok kapsamlı bi bilgisayar değil ama günlük kullanım için ideal ve gayet de uygun fiyatı alınabilir

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 26.10.2016

    cihaz elime ulaştı fakat fabrikadan çıktığı gibi herhangi bi işletim sistemi yüklü olmadan gelmesi beni çok uğraştırdı. İşi biliyosanız belki sizin için kolay olabilir ama ben pek anlamadığım için beni çok uğraştırdı cidden pişman oldum

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 24.10.2016

    fiyatına kıyasla iyi bi bilgisayar. Rahat rahat oyun da oynayabiliyorum memnun kaldım ben

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2016
    sipariş başarılı

    kargo hız ve güvenilirlik harika yalnız pc konusunda çok başarılı bir cihaz değil ayrıca fabrikadan cıktığı gibi geliyor linux kurulmak üzere bi cd var içinde ama bilgisayardan çok iyi anlamıyorsanız kesinlikle işiniz zor kurulmuyor hata veriyo çünkü zorunlu olarak uzun uğraşlar sonucu windows 8 e döndürdüm yani sonuç olarak pc yi alınca ilk olarak başınıza dert alcaksınız ne bir açıklama ne kurulum gösteren bir bilgi var kutunun içinde eğer o derti kendi imkanlarınızla bios bilgilerinizle aşabilirseniz pc kullanıma uygundur ..

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2016
    Fiyat/Performans 10

    Evelki gün sip.verdim ve dün elime geçti.akşam kullanmaya başladım.tertemiz bir şekilde paketlenmiş ve bütün evrakları tam olarak elime geçti.Benim kullanıcı olarak beklentim''internette gezinmek,word,exel kullanmak ve film izlemek olduğu için beklentilerimi karşıladı.''Hızı net hızınıza göre değişebilir,ben memnunum.Büyük beklentileriniz var ise ona göre değerlendirin.Ben kendi adıma Teşekkür ediyorum.bu fiyata bu ürün gayet başarılı.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 20.09.2016
    fiyatı uygun

    fiyatı böyle bir bilgisayar için bayağı uygun diyebilirim. bilgisayarın pil ömrü gerçekten uzun ve kullanımı rahat. ha bunun dışında bilgisayarın içinde bir sürü gereksiz uygulama barındırıyor. ekranı çok parlak bir bilgisayar bu arada.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Acer Aspire ES1-531 NX-MZ8EY-018 Laptop-Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Acer Aspire ES1-531 NX-MZ8EY-018 Laptop-Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat