Logitech K360 920-003084 Klavye Yorumları

Logitech K360 920-003084 Klavye yorum ve tavsiyeleri

(362 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Fena değil

    15 inçlik standart bir laptop klavyesi boyutunda. Sanırım num pad koymak veya boyutu korumak için tuşlar normaline göre daha küçük. Tuş mesafeleri uzun. Basım için normalden fazla kuvvet harcamanız gerekiyor. hızlı yazmak istediğinizde bazen tuş ıskalayabiliyorsunuz bu yüzden. Masada fazla yer kaplamadıgı için. Mouse bi tarafta klavye bi tarafta kollarınızı çok açmanıza gerek kalmıyor. Böylece yazarken fare sizden uzak kalıp fareye ulaşmak için uzun bi mesafe ile kolunuzu hareket ettirmeniz gerekmiyor. Pil süresi gerçekten çok uzun. Yaklaşık 1-1.5 senedir kullanıyorum. Kullandıgım duracell pilleri ilk taktıgımdan beri değiştirmedim. Klavye dayanıklılık olarak gerçekten sağlam. Klavye altındaki desteklerini açtıgınızda esneme yapmıyor. Elinizle bastırsanız bile esneme çok çok az. Bacaklarıda sağlam. Eğer logitech bi fare kullanıyorsanız logitech yazılımıyla iki cihazı tek bir usb cihazından baglayabiliyorsunuz. İki cihazı atadıktan sonra usb aygıtını başka bir bilgisayarada taksanız tek usb den iki cihazı kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Tuşlardaki yazılar sağlam silinmiyor. Laptop klavyesi gibi olduğu için tuşlar arası mesafesi gerçekten güzel. Klavyeye bakmadan yazarken tuşlar arası mesafeden dolayı basmak istediğiniz tuşa basmanız daha kolay oluyor. Yanındaki istemediğiniz tuşa basmanız nerdeyse hiç olmuyor. Klavyenin yüksek olmaması tuşların bileğiniz yüksekliğine yakın olmasından dolayı bilek desteği vs gibi bir ihtiyacınız olmuyor. Uzun süre klavyeyi kullanırken bileklerinizi masaya dayadıgınızda rahatça yazmaya devam edebiliyorsunuz. 2 yıldız kırmamım sebebi tuş sertliği ve tuş mesafesi. Bazen gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor. Onun dışında yeterli bi klavye. Kullanılabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper

    ben daha öncede bu ürünü kullanıyordum diğer bilgisayarıma aldım çok memnunum hem kibar dizüstü için hem masaüstü için ideal bence tavsiye ederim arkadaşlar

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim

    Mükemmel malzeme kalitesi tuşların sessizliği çok güzel içinde 2 adet duracel pil ile geliyor Logitech markasının müşterisine verdiği değerin bir göstergesi gibi düşündüm. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    logitech denildiği zaman düşünmeden alabilirsiniz arkadaşlar gerek servis gerek ürünleri hakkında olumlu yorumlar yapmaya devam edeceğim çünkü ürettikleri hiç bir ürün insanlara sorun yaşatmıyor en ufak sorunda bile sıfırı ile ürün değiştirilip hemen gönderiliyor daha ne olsun fiyatı gayet uygun düşünmeden alın içiniz rahat olsun bugüne kadar niye almamışım bende bilmiyorum tabiki burada hepsiburada.com farkınıda unutmamak gerekiyor :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet Güzel ve kullanışlı

    Kablosuz Klavyenin markası zaten belli. Resimdeki ürünün aynısı geliyor. Standart bir klavyede hangi tuşlar varsa hemen hemen aynısı bu klavyede mevcut. Üstelik ebat olarak biraz daha küçük ve hafif. En güzel taraflarından birisi; 2 adet standart kalem pille çalışıyor ve çıkarıp takabiliyorsunuz. Pil yuvasında nano USB alıcısını saklama/Taşıma yeri de mevcut. Birkaç günden beri kullanıyorum.Gayet memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Logitech işte..

    Öncelikle sunu belirteyim ürün yeteri derecede kafi ve tatminkar. logitech in tüm klavye ve maus ürünlerini kullanmakta ve alırken de tercih etmekteyim. bu ürünü de zaten diz üstü pc için aldım ve memnunum. eleştirim sadece tasarımsal olacak yuvarlak hatlardan çok köşeli bir tasarım göze daha hoş gelecektir diye düşünüyorum. tuşlar sessiz diğer klavyelerin bir çoğunda bulunan tak tuk sesleri yok. logitech pilinin 2 sene gideceğini söylemiş bence söylediyse gidecektir, zira mausunu kullanıyorum 1 sene oldu en son duracel pil takalı bakalım ne kadar daha gidecek. bence çok düşünme al gitsin derim :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beğendim.

    Tuşlar biraz küçük gibi geldi ama tuş aralıkları iyi olduğundan sıkıntı yaşamıyorum. Tuşlardan çok ses çıkmıyor ve klavye genek olarak kaliteli görünüyor. Türkçe Q klavyede enter tuşunun büyük gelmesi de benim için iyi bir sürpriz oldu. Bunun dışında Unifiying tool ile M560 mouse ile bluetooth alıcısını eşleştirdim ve mouse ve klavyemi tek alıcıyla kullanabiliyorum. Boyut olarakta küçük olduğundan çantamda rahat bir şekilde taşıyabiliyorum. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Programlanabilir tuşlar sorunu

    klavye güzel kullanışlı fakat programlanabilir tuşlar sürekli sıfırlanıyor, bu klavyeyi bu özelliğinden dolayı almıştım ancak nedense sürekli böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Diğer klavyelerden farkı kalmamış oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat / performans

    logitech kalitesini uygun fiyat ile birleştiren bir ürün. küçük boyutları masanızın üzerindeki hareket alanını genişletiyor. uzun pil ömrü de cabası. daha ne olsun...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Fiyatına göre gayet güzel. Fakat parlak yüzey yerine mat yüzey olsa daha iyi olurdu. Toz tutmaması açısından... Jelatinini çıkarmadan kullanmanızı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Daha önce tuşları arasında boşluk olmayan klavye kullanıyordum fakat yeterince hassas değildi, bu ürün fazlasıyla hassas yazması çok rahat tek sorun tuşlara alışmak zaman alıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    gayet kullanışlı ve güzel.

    ürün bugün elime ulaştı. özellikle dizüstü kullananlar için gayet kullanışlı. en güzel özelliği parmakların 2. bir tuşa değmemesi. fonksiyonel tuşlarıyla da gayet kullanışlı. boyutu da dizüstü için uyumlu. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ergonomik ve mükemmel

    yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, hem oyun hem de office için gayet kullanışlı. çekinmeden alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    takılma donma yok!

    üründen gayet memnunum özellikleri şekli açıklamada ki gibi aynen tavsiye edilir..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kesinlikle tavsiye ediyorum.Teşekkürler TechBurada ve HepsiBurada

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Kaliteli bir ürün.Kullanımı basit ve rahat.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sevdim

    Güzel klavye fiyat performans bakımından liste başı olabilecek nitelikte

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok kullanışlı

    Ürünü diğerlerinden ayıran en önemli özelliği tuşların arasında pislik oluşmaması. Standart klavyelerde zamanla içinde yiyecek kırıntıları, kıl,toz vs girebiliyorken, bu üründe böyle bir sınkıntı kesinlikle yaşanmıyor. Ancak ürünü kullanmadığınız zaman off konumuna getirmekte yarar var.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ergonomik

    Bu ürünü bir kere almıştım ikinci kere daha alıyorum ve gayet de memnunum. Multimedya kısayol tuşları ve fonksiyon tuşları da çok kullanışlı. Alacak arkadaşlar hiç çekinmeden alsınlar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kullanımı ilk olarak biraz zorlasa da alışması hızlı oldu ve gayet güzel bir klavye kargoya verildikten bir gün sonra geldi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Logitech K360 920-003084 Klavye kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Logitech K360 920-003084 Klavye yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat