Acer ES1-571 NX-GCEEY-001 Laptop-Notebook Yorumları

Acer ES1-571 NX-GCEEY-001 Laptop-Notebook yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İnce Hesap aracılığıyla, 05.04.2017
    günlük işler için ideal

    fiyatına bakılınca benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılayabilen bir bilgisayar oldu. zaten günlük internet işlerimi ve ofis işlerimi yapıyorum. bunun dışında herhangi bir grafik gerektirecek program ya da oyun kullanmadım. linux ile geliyor yalnız bilgisayar bunu windowsa çevirmek zorunda kalacaksınız eğer linux kullanamıyorsanız. zaten az çok bilgisayardan anlayan birisiyseniz rahatlıkla yapabilirsiniz. ekran kalitesi hoş ve klavyesi rahat bir bilgisayar. bu yüzden çalışması güzel oluyor diyebilirim alacaklara.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 05.11.2016
    günlük işler için

    bütçemin olduğu aralıkta en iyi bilgisayarlardan birisiydi. genelde acer güvenilmez bir marka derler fakat ben aldırış etmedim özelliklerine bakınca. oyun oynamayacaksanız çok iş gören bir bilgisayar açıkcası. hız bakımından normal günlük işlerinize rahatlıkla karşılık verebilecek bir bilgisayar. windows 10 ile kullanıyorum ben şimdilik bir sorunla karşılaşmadım.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 05.11.2016

    bütçemin olduğu aralıkta en iyi bilgisayarlardan birisiydi. genelde acer güvenilmez bir marka derler fakat ben aldırış etmedim özelliklerine bakınca. oyun oynamayacaksanız çok iş gören bir bilgisayar açıkcası. hız bakımından normal günlük işlerinize rahatlıkla karşılık verebilecek bir bilgisayar. windows 10 ile kullanıyorum ben şimdilik bir sorunla karşılaşmadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2016
    fiyat marka kalite hepsiburada.. :)

    Ürün gerçekten güzel bu fiyata kaçırılmaz ve kutu içerisinde gelen sürücü cdsi de çok iyi düşünülmüş..Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2016
    Beş Yıldız

    arkadaşlar ben ürünü kredi kartıyla aldım yarın kargoyla elime ulaşacak ürün internet üzerin de gayet iyi görünüyor yorumlarda hiç fena değil ayrıca fiyat da gayet başarılı ürünü almanızı tavsiye ederim herkese teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2016
    Ürün gayet iyi

    Ürün gayet iyi ve istekleri çok iyi bir şekilde karşılıyor. Ürünü aldığımda hiç yorum vs bir şey yiktu. tedirğindim de kargo eve geldiğinde baktım ki ürün kuşkusuz hakkını veriyor. paketleme de süper bir şekilde yapılmış. Notebook gelirken linux sistemi ile geliyor. elinizde en azından bir windows 10 cd si olsun. format için bilgisari acin biostan bir iki ayar yaoin format cd sini takin tamam windiws hazir. bilgisayar windows 10 göre ayarli. bende win 7 cd vardi kurdum. wifi driver yukleyip. win10 a yükseltmeyebcalişiyorum yani yükluyorum şuan. bu arada ben "Maksimum" saticisindan aldiydim. Özellikleri oyun oynamayan bir kişi için süper uzaktan eğitim amaçlı aldım. ses kalitesi saatlerce format vs calişmasina rağmen MaşAllah hiç ısınma hissetmedim. bence alin keyfinize bakın. Teşekkürler Maksimum ve hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2016
    fiyatına göre iyi

    Bu fiyata göre performans ve kalitesi güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.09.2016
    tam bir f/p ürünü

    cihaz fiyatina gore ihtiyaclari karsiliyor. gunluk internet kullanimi ve office programlari kullanmak icin ideal. oyun ve grafik programlari disinda kullanilcaksa alinmalidir. 2×usb3.0 olmasi hdmi cikisi olmasi arti yönü. hızı konusunda i3 islemci tatminkar. icerisinde linux isletim sistemiyle geliyor. biosta ayar yapilmadan boot lari gosteremiyorsunuz cunku win8-10 destekledigi icin guvenlik uyarisi veriyor. acilista f12 tusuyla boit secmenizi tavsiye ederim.win7 icin acer suruculeri yayinlamiyor. otomatik surucu tarayici programlariyla buldum ben. cihaz fiyatina gore kesinlikle alinabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2016
    iyi

    ses hariç fiyat performans olarak iyi ses için ise çözüm srs auodi sandbox programını yüklerseniz ve ayarı da laptop spakhers e getirirseniz ses problemini de çözersiniz. fiyat olarak gayet iyi bir bilgisayar..... satcıya teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.08.2016
    mükemmel

    daha 4 gündür kullanıyorum ve gayet memnun kaldım tasarımı harika yalnız başlatma tuşu pek hoş değil sesinin ve görüntüsününde çok iyi olduğunu söyleyemem ancak bu fiyata çok çok iyi bir bilgisayar

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2016
    Gerçekten mükemmel

    Bu fiyata bu ürün gerçekten mükemmel bence kaçırılmaması gereken bir fırsat..

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2016
    superrr

    tasarım kalite özellikleriyle harika tesekurler bu fiyata superrr

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2016
    Fena değil

    Bu fiyata alınabilecek en iyi bilgisayardan biri bence. Ofis uygulamaları internette gezmek için ideal. Tasarım olarakta fena değil lakin bataryası çıkmıyor alacak olan arkadaşlar bu kısıma dikkat etsin. Taşımasıda oldukça rahat :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Acer ES1-571 NX-GCEEY-001 Laptop-Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Acer ES1-571 NX-GCEEY-001 Laptop-Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat