Philips SHL3075BK/00 Siyah Mikrofonlu Kulaklık Yorumları

Philips SHL3075BK/00 Siyah Mikrofonlu Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(327 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ses seviyesi çokta yüksek değil. Vasat bi ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kulaklık kulağımda 20 dk dursa bile kulağımı rahatsız ediyor, biraz acıtıyor. Konforu çok düşük

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet güzel, yeterli performans

    Ürünü 2 gün önce sipariş ettim bu gün elimde oldu. Bass Plus serisi olduğu için basları gayet güzel ama aşırı değil ve aynı şekilde ses kalitesi de öyle zaten bu paraya anca bu kadar daha iyisi olmaz bence bu paraya. Çünkü aynı fiyat segmentinde Sony ve JBL var. Sony bunun kadar iyi değil JBL ise garantisi yok bozulsa kaldır çöpe at. Ama bu bozulsa servise yollarım yapsınlar. JBL ile ses konusunda bence benzerler. Pedinin kalınlığı yapısı güzel kulağa zarar vermiyor ancak beğenmediğim bir noktası da şu ki benim gibi kulak yapısı biraz geniş kişiler için kulağı tam sarmıyor. Daha doğrusu gelişmiş fiziğe sahipseniz belki kulağınızı tam sarmayabilir. Ses yalıtımı konusunda ise mükemmel bence çünkü son ses açtığımda aynı odada başka birisi ses duymuyor. Ben rahatsız edici cızırtı falan daha fark etmedim bitek özel bi bass testi yaptım zorladım basslarını öyle ses kalitesi az da olsa bozuldu ama sonuçta zorladım bassı son seviyeye alarak doğaldır diye düşünüyorum bu paraya anca. Elinizdeki para buna yetiyor ise bu alacağınız en iyi üründür diye düşünüyorum ama paranız varsa kesinlikle 200 300 arasındaki Philips modellere bakın ve başlıkları büyük olan bi model alın kulağınızı iyice sarsın yoksa rahatsız hissedebiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İyi ki aldığım dediğim biri ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    leş ötesi kötü bir kulaklık

    kesinlikle almayın çok çabuk kırıldı ve ürünün jack girişi çok kötü

  • HepsiB. aracılığıyla
    f/p ürünü

    Ürünü alalı 2 hafta falan oluyor paketleme iyiydi kulaklığın kendisine gelicek olursak sesleri gayet güzel veriyor dış sesi fazla almıyor içine, kulaklığın rahatlığına gelirsek hafif dış görünümü şık,uzun süreli kullanımda(2 3 saat falan) biraz ağrı yaptı kablosu çok sağlam değil f/p ürünü bu fiyatta alabilceğiniz en iyi ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Kulaklık beklediğim gibi ama bu paketleme ne kutunun bükülmeyen yeri yok 5 lura daha fazla verip başka bir satıcıdan alın derim saygılar

  • HepsiB. aracılığıyla
    Normal bir dinleyici olarak bana göre fiyat performans ürünü, özellikle extra bass, gürültü önleme,

    Kulaklık kaba gibi görünmesine rağmen ince ve hafif malzemeden yapılmış kulağı rahatsız etmiyor. Kablo kalitesi ve kulaklık yastığı dayanıklı kaliteli görünüyor. Ses kalitesi normal bir dinleyici olarak bana gayet iyi geldi bas ve tiz yerinde phlipsin kulak içi kulaklıklarıyla mukayese dahi edilmez. 1/5 seviyesinde ses ile dahi dış ortam sesi kesiyor. Mukayese edebilmek için sinema fragmanlarını izledim sanki sinemada gibi özellikle bası gayet güçlü veriyor. Mikrofon olması, cep telefonu ile konuşma içinde kullanılabilmesi, ortam gürültüsünü azaltması ve extra bas özelliği güzel ve başınızda rahatsızlık vermiyor. Ben memnun kaldım fiyatına göre özellikleri bana göre çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kaliteli bir ürün. Hızlı teslimat ve sorunsuz alışveriş.

  • HepsiB. aracılığıyla
    basslar oldukça iyi

    bu fiyata göre basslar çok iyi fakat mikrofonu da kullanan birisiyseniz ses karşı tarafa düşük geliyor onun dışında bu fiyata göre en iyilerden birisi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    benim hoşuma gitti basları oldukça kuvvetli bazı anlaadrda rahatsız edici olsada gayet iyi, İphone ,tv bilgissayar vb değişik cihazlarala rahat bağlantı kuruyor uğraştırmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    almadan oku

    ses kalitesi olarak daha iyi kulaklıklar varken bunu almayın aynı fiyata veya bu fiyatın üstüne koyarak daha iyi bir kulaklık alabilirsiniz. ben aldım beklentimi karşılamadı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Philips Bu Sefer Hedefi Tutturamadı

    Bu fiyata daha iyi bass deneyimi sunan kulaklıklar var ama mid ve tizleri tatmin edici. Tizlerde herhangi bir yırtılna veya cızırtı yok. Ürünün malzeme kalitesi biraz daha iyi olabilirdi. Ben bu kulaklığa Sony Mdr450ap kulaklığından geçiş yaptım. Bu kulaklığa geçiş yapmak üzmedi ama güldürmedi de.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatını hakediyor

    Yıllardır philips marka kulaklık kullandım ve kalitesinde hiç yanıltmadı.Bu model daha önce kullandıklarımdan daha iyi bass ve tiz anlamında dışarıdan gelen sesleri hatırı sayılır derecede kesiyor mesela yanındakinin konuşmasını anlamayacak kadar kesiyor.kısacası tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok Araştırdım En iyisi

    Piyasada en ucuza en iyi kalite sıralamamda en iyisi bu kulaklık. Mikrofonsuz versiyonu da var onu bilmiyorum ama. Ses kalitesini çoook beğendim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ürün berbat

    kesinlikle ürünü satın almayın demedi demeyin

  • Trendyol aracılığıyla, 28.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Fotoda olduğundan daha büyük görünüyor. Ses kalitesi ve bass çok iyi. Dışarıdan ses pek almıyor. Yüksek seste dışarıya ses vermesi normal fiyatına göre. Evde kullanım için mükemmel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    1,5 sene oldu kullanıyorum hâlâ çalışıyor lakin benim aldığım ürün kusurluydu sonradan öğrendim kulaklık başları yerinden çıkabiliyor ama ses kalitesi gayet güzel ama bu fiyata kesinlikle değmez.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    kullanım amacım tamamen konsolda kullanmakdı. xbox ve ps kumandalarına takıyorum. ses çkışı gayet iyi, karşı taraf sesimi iyi alıyor. fiyat performans aldım diye bilirim. alacağınıza pişman olacağınızı düşünmüyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.07.2022
    (Ürünü satın aldı)

    çok iyi bası içinizde hissediyosunz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHL3075BK/00 Siyah Mikrofonlu Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHL3075BK/00 Siyah Mikrofonlu Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat