Acer Aspire ES1-512 NX-MRWEY-007 Laptop - Notebook Yorumları

Acer Aspire ES1-512 NX-MRWEY-007 Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 26.07.2015
    tşk

    ürünüm aynı ve uygun fiyata gününde geldi. tşk

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2015
    ürün

    ARKADAŞLARIM IN DEDİĞİ KADAR VAR. HEM GÜVENİLİR HEMDE HIZLI BANA SORACAK OLURSANIZ HEPSİBURADA YI TEK DERİM.BÜTÜN EKİBE TEŞEKKÜR EDERİM

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2015
    Fiyat Performans Gayet Güzel

    Arkadaşlar bu fiyata alınacak en iyi laptop. Bu laptopu alır almaz bide 4gb tek slot ram alırsanız (çünkü tek slotu var) süper bir makine olur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2015
    Win 8 yuklemek isteyenler icin uyari

    Arkadaslar Win8 yüklemek istiryorsaniz once F2 tuşuyla BIOSa girip boot sequance kisminda UEFI yazan yeri LEGACY olarak değiştirin ve boot(acilis) sirasini CD/DVD olarak ilk sirada seçin ve en önemlisi PXE-E61 hatasi almak istemiyorsaniz Network (veya LAN) ayarını disable olarak ayarlayin o zaman DVDden kurulum yapabilirsiniz. Bu nedenlerden dolayi Sakin bu bilgisayar hatalı veya bozuk hasarlı diye geri göndermeye kalkmayın. Bu yazılanları harfiyen uygularsanız çok güzel çalışıyor...

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.07.2015
    alınabilir

    kasa ve malzeme kalitesi oldukça iyi ürün gayet şık. çalışması çok sessiz.win 8 i kaldırsa da çok stabil olmadı. fakat 64 bit win 7 ile performansı güzel. çok yüksek oyun performansı beklentiniz yoksa fiyatının bilgisayarı olarak alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2015
    fiyatına göre çok iyi

    hızı cok iyi bi sürü video yükledim kasmadı

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2015
    BU FIRSAT KAÇMAZ HEMEN ALIN

    ÜRÜNDE bir çok özellik eksik yazılmış, kart okuyucu var, blue tooth var, 4 çekirdek, performans harika, 64 bir win7 lisasn ım vardı supportdan driverleri indirip kurdum hiç bir sorun olmadı, ısınma v.s yok. mükemme bir ürün tereddüt etmeden alın derim, hız performans harika ve tasarım çok şık çok ince, mükemmel bedava bu fiyata.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2015
    fiyatına göre iyi

    ürün güzel tek beyenmediğim yanı tek slotluk bir ram yuvası var ve onun üzerindede 2 gb ram takılı yani rami arttırdığınızda 2 gblık ramini çıkarmanız gerek ürünün ekranı çok yansıma yapıyor akşamları bile yansıma oluyor ekranı kapattığınızda güneş varsa eğer siyah yazılar olarak açık bıraktığınız şeyleri görebiliyorsunuz gta san andreas pes 2013 oyunlarını en düşük ayarlarda sorunsuz kaldırıyor ısınma yapmıyor ve fanı çok sessiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2015
    degerlendirme

    merhaba urunu gece siparis verdim ertesi gun ogleden sonra kurye ile teslim edildi.linux yuklu, windows değil. internetten biraz arastirmayla ucretsiz linux ubuntu dağıtımını yukledim.bilgisayarda yapmak istediğiniz basit islemleri net e girmek video izlemek linuxun office benzeri programlari ile word excel powerpoint kullanmak mumkun. linux uyumlu skype, facebook messenger gibi programlari yukleyebilirsiniz. bilgisayar ve ingilizce bilmiyorsaniz isletim sistemini kurana kadar biraz ugrastirir, bilgisayarci kurabilir sanirim.teknoloji magazalarindan arastirdigim kadariyla en uygun fiyat.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2015
    fiyatına göre çok iyi

    daha yeni aldım kimse yorum yapmamış bunun nedeni laptopun yeni çıkması ben aldım kargoda teslimatta bir sıkıntı yok fakat vga girişi yok ve ses girişi arka tarafta bide batarya laptopun içine gömülü haberiniz olsun ama fiyatına göre iyi alabilirsiniz...çalışması çok sessiz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Acer Aspire ES1-512 NX-MRWEY-007 Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Acer Aspire ES1-512 NX-MRWEY-007 Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat