Sony MDRXB50APB Siyah Kulakiçi Kulaklık Yorumları

Sony MDRXB50APB Siyah Kulakiçi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(372 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    saat 17:00 geçmesine rağmen ve İstanbul dışında oturmama rağmen kulaklık elime 1 günden kısa sürede ulaştı, öncelikle bunun için zoccos shop'a teşekkür ederim :) önceki kulaklığım siberia 200'dü, kulakiçi kulaklığa geçmeye çekiniyor olmama rağmen mecburen geçtim, 7-8 saatlik kullanımdan sonra net bir şekilde söyleyebilirim ki steelseries siberia 200'den daha iyi bir ses kalitesine sahip

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    insanlar ekolayzır ayarlarını bilmeden cahil bir şekilde yorum yapmasa sevinirim. kulaklık son derecede harika tizler tatmin edici bass derseniz muhteşem zaten fiyatına göre en iyilerden diyebilirim

  • HepsiB. aracılığıyla
    ne iyi ne kötü parasını bence haketmiyor

    sony eski kalitesinden uzak bence sesi az çıkıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kaliteli alın derim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Bassları çok kuvvetli ve harika bir tasarımı var.Kutunun içinden taşıma çantası çıkması da çok hoş bir detay olmuş.Dışarıya verdiği ses çok az.Tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kulaklık budur!

    Gidip 40 50 lira verip kalitesiz 2 ay dayanmayan kulaklık alacağıma bu model alıp 2 sene kullanmanın keyfini sürdüm. 2 sene sonra kulaklığı kaybettim yeniden aldım. İndirimde yakalarsanız mükemmel bir kulaklık. Ses kalitesi muazzam benim gibi bass sevenler için ideal bir kulaklık.

  • HepsiB. aracılığıyla
    gayet hızlı kargo ve dikkatli paketleme

    Ürünü Ekostok adlı satıcıdan aldım gayet iyi paketlenmiş öncelikle bunun için teşekkür ediyorum şimdii kulaklığa gelecek olursak ben daha çok alternatif rock tarzı bass ı öne çıkaran şarkılar dinlediğim için bana gayet bass ı yeterli geldi tok sesli ve düzgün cihazlarla kullanıldığında sizi üzmüyecek bir kulaklık 2 farklı cihazda denedim biri eski model bir telefondu diğeri kullandigim samsung s9 du ses yüksekliği ve kalitesi telefondan telefona degisiyo yani bence iyi bir cihaza sahipseniz alın derim ama mp3 ile falan kullanılacak bir kulaklık olduğunu sanmıyorum başka kulakliklara yönelmenizde fayda var.Üzerinde mikrofon var ve bana yeterli geldi ayrıca kutu içinden kulaklık saklama torbası çıkıyo küçük ve işlevli bu da ayrı bir artısı genel olarak ben beğendim almanızı da tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    kulaklık guzel kargo 2. gun getırdı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Sony ve jblin kablosuz kulaklıklarından çok daha iyi hatta iddia ediyorum solo3 kadar güzel bass veriyor kablosu biraz uzun geldi kaliteli bir dokusu var kulağa giren kısımlar biraz kaba da o ses kalitesinden umursamıyorsunuz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Gerçekten berbat bir kulaklık. Bunu alacağınıza parayı çöpe atın daha iyi. Sesler çok boğuk ve az geliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Düşünmeyin!

    Bass odaklı bir kulaklık arıyorsanız ve alternatifler arasında da gidip geliyorsanız hiç düşünmeden alabilirsiniz. F/P olarak fiyatı biraz yüksek ama gösterdiği performans ile o yüksekliği unutturmayı başarıyor. Son derece başarılı buldum. Kulak içi yastıklarını değiştirerek kulak ağrımasını bı nebze hafifletebiliyorsunuz. Düzgün kullanımla 3 seneye kadar rahat kullanabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    KABLOLU KATEGORİSİNDE F/P ÜRÜNÜ

    Daha önce Marshall Minor Pitch Black kullanıyordum tam 4 sene kullandım rüya gibi bir kulaklıktı aynısını almak için aradım ancak bulamadım ben de farklı bir arayış içerisine girdim ve bir çok incelememin ardından bu kulaklıkta karar kıldım iyi ki de öyle yapmışım sesler harika bas harika kablolu kulaklık alacaksanız başka bir şey aramayın. Ergonomi de gayet iyi hafif kulakta ağırlık yapmıyor acı rahatsızlık vs kesinlikle yapmıyor. Daha iyileri yok mu tabii ki var 3-5 bin liraya da kablolu kulaklık bulursunuz ama neden o parayı veresiniz ki? Bu kulaklık bütün ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır inanın. Bu arada bas vasat gibi yorum yapanlar olmuş :)))))) arkadaşlar 5+1 ses sistemi bakmıyorsunuz ya kulaklık bakıyorsunuz baslar daha ne kadar iyi olabilir? Ya da o sizin cihazınız veya equalizer ayarlarınızla alakalıdır insanları yanlış bilgilendirmeyin.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.01.2023
    Super

    2 senedir kullanıyorum. Sağlam ve cok kaliteli bir ses deneyimi sagladi

  • Amazzon aracılığıyla, 19.07.2022
    Sağlam

    Kuvvetli basları ve kaliteli malzemesi ile yaklaşık 2.5 yıldır kullanıyorum. Bu süre zarfında haftanın 5 günü özensiz bir şekilde çantama atıp çıkarıyorum buna rağmen kulaklığın bağlantı yerlerinde hiçbir deforme olmadı.

  • Amazzon aracılığıyla, 03.05.2022
    Hemen bozuldu😒😒😒

    Hemencecik bozuldu

  • Amazzon aracılığıyla, 21.11.2021
    Sony gerçek sony bu

    Daha önce Sennheiser Kullandım, 500 TL almıştım akustik ve yalın flat bir ses veriyordu biraz daha studio tarzı bir üründü ve Sony ürünü daha önce kullandım MDR modellerini Bu model kadar kaliteli bir kulaklık daha önce kullanmadım. Müzik dinlemek istiyorsanız bu modelden şaşmayın subwoofer, bass ağırlıklı müzikler için mükemmeldir. Ürün Paketlemesi kese çantası, Kablo Kalitesi, herşey çok iyi kulakta rahatsız ediyor diye yazmışlar beni etkilemedi ve bu ürününe değer teşekkürler ideafix ürünü 230 TL aldım.

  • Amazzon aracılığıyla, 19.11.2021
    ürün tarif edildiği gibi

    ürün tarif edildiği gibi

  • Amazzon aracılığıyla, 15.11.2021
    Hayran kaldım

    Beni basslardan önce hi res bir kulaklık kullanıyormuş gibi müzikteki hiç bir sesi kaçırmaması ve bozmaması etkiledi, çıkış yılı ve kablolu kulak içi bir kulaklık olduğunu baz alırsak harika bir performans. Bass konusunda ilk kullanırken tok vuruşlar yaparken 1 2 saat içinde güm güm vurmaya başladı, ses seviyesi de feci güzel daha fazlasını istermiyim zannetmiyorum. Tek laf edebiliceğim yanı malzeme kalitesi olabilir oda bu kadar başarılı bir müzik deneyimine karşı kafaya takılacak bir şey mi tartışılır. Buraya yolunuz düştü ama aklınıza kurcalayan bir durum varsa sesi ile alakalı hiç düşünmeden alın ama unutmayın bu bir kablolu stereo kulaklık sesi alacağı kaynak ne kadar güçlü olursa o da o kadar sizi memnun edecektir. JBL Harman tune 210 dan buna geçtim aynı kaynaklardan yaptığım testler sonucunda her alanda tavsiyem bu olur, edifier neo buds pro gibi bir teknoloji harikası ilede karşılaştırma yapma gafletinde bulunduğumu ve ses yüksekliği ile bass konusunda Sony nin önde olduğunu belirtmek isterim.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.11.2021
    kulaklarım açıldı...

    baya bir kulaklık kullanmış biri olarak en sonunda bu yola düştüm bende. hem bass hem mid hem tizz olarak herşeyi duyabiliyorum. genelde rock heavy ve blues dinliyorum gerek gitarın sesi gerek davulun gerek bass gitarın hepsinin sesi beynimde belli yerlerde oluşuyor. alın pişman olmazsınız. tek eksisi ekside denmez ama bi 4 5 saat pc başında oturdum ve ufaktan kulağıma ağrı yaptı ama dediğim gibi 4 5 saat zaten fazla bi süre

  • Amazzon aracılığıyla, 12.11.2021
    Ses ve Sony kalitesi

    Ürün elime amazzon Türkiye sayesinde 1 gün içinde ulaştı teşekkürler. Şuan burn in sürecindeyim kulaklığın ses kalitesini açmaya çalışıyorum türkçe tabiriyle 40-50 saat orta yüksek sesde açık bırakacam kulaklığı ondan sonra görcez bakalım şaşırtacak mı? Burn in öncesinde bile fiyatına göre kaliteli gayet ama burn in sonrası işler değişecektir eminim. Kablo kalitesi ve malzeme kalitesi ve jak girişi olsun her şey iyi arkadaşlar aklınız kalmasın

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony MDRXB50APB Siyah Kulakiçi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony MDRXB50APB Siyah Kulakiçi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat